Įkraunama...
Įkraunama...

Vienišės atostogos

QUOTE(*Jūra* @ 2006 02 08, 09:47)
Poli, aš irgi  verysad.gif  drinks_cheers.gif
užtat dab yra šansas nors kelias dienas kitaip praleist  mirksiukas.gif

Su vaiku isvyka cia planuoji, Jura ,ar be?
Atsakyti
su vaiku, kur aš jį paliksiu.
galvoju, į Palangą smagu būtų, prie jūros, arba į Birštoną, pvz. Tik reikėtų staigiai galvot, kad nakvynes užsisakyt.
Atsakyti
QUOTE(*Jūra* @ 2006 02 08, 13:16)
su vaiku, kur aš jį paliksiu.
galvoju, į Palangą smagu būtų, prie jūros, arba į Birštoną, pvz. Tik reikėtų staigiai galvot, kad nakvynes užsisakyt.

Faina, labai thumbup.gif .Tik salta.Mes isvykas pavasari pradesim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bedugne @ 2006 02 08, 12:32)
Faina, labai thumbup.gif .Tik salta.Mes isvykas pavasari pradesim ax.gif

niu va verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jūra* @ 2006 02 08, 09:47)
Poli, aš irgi  verysad.gif  drinks_cheers.gif
užtat dab yra šansas nors kelias dienas kitaip praleist  mirksiukas.gif

Kaip aš tau pavyydžiųųųų, o man mokslai........... Gal vasarą ką nors suorganizuokim? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2006 02 08, 21:10)
Gal vasarą ką nors suorganizuokim? mirksiukas.gif

būtų fainai drinks_cheers.gif
Atsakyti
As jau mastau apie vasara ax.gif Ar planuojate kur nors lekti?

Atsakyti
Sveikos merguzeles!As cia is kaimyninio saito uzejau,sakau pasisveikinsiu,aplankysiu,tad lyg sventes arteja,gal kuri uzsuksite pas tecius?Arbata pavaisinsime mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2006 02 12, 01:11)
Sveikos merguzeles!As cia is kaimyninio saito uzejau,sakau pasisveikinsiu,aplankysiu,tad lyg sventes arteja,gal kuri uzsuksite pas tecius?Arbata pavaisinsime mirksiukas.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2006 02 12, 02:11)

Tiksliau prasyciau parasyt ax.gif mielai isgerciau puodeli arbatos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2006 02 08, 22:10)
Kaip aš tau pavyydžiųųųų, o man mokslai........... Gal vasarą ką nors suorganizuokim? mirksiukas.gif

Aga... Man irgi visas atostogas mokslai dažniausiai suryja verysad.gif ... Dabar va vaikas susirgo, ligoninej paatostogavau kelias dienas, paskui dar prasitesiau biuleteni - dabar namuose dar atostogaujam thumbup.gif
Atsakyti
As praeita rudeni su sunum buvau Turkijoje- cool thumbup.gif
Atostogos buvo superines. Spali abudu graziai nudegeme, prisimaudeme juroje, pakeliavome kalnais, jachta ir t.t. Galeciau pasakoti ir pasakoti. Tik su maistu buvo sunkoka, maniskiui turkiskas maistas nepatiko, tai jis tik valge batona su dzemu ir gausybe vaisiu...

Va, si rudeni noreciaui Egipta ar Tunisa nuvaziuoti... Gal kas galite patarti, pasidalinti ispudziais?

Ir kiek uz maziu reikia moketi nuo kelalapio kainos jai jam jau bus virs dvieju? Nes mes si karta mokejome tiktai uz Turkijos visa ir draudima...O siaip vaikui kelione buvo nemokama 4u.gif
Atsakyti