Įkraunama...
Įkraunama...

Vienišės atostogos

QUOTE(Rutele24 @ 2006 07 09, 17:29)
nu geras. o mano vaikas paklaustas kur mamytė, net nežiūri. vat jei paklausi kur Rūta, tai jei ji norės ji parodis kur aš. vadinasi paso mums nematyti  biggrin.gif

Su pazistamu snekejau, pas juos vaikio rodyti nereikejo- velniai zino, cia, turbut, kaip kur... mirksiukas.gif
Atsakyti
tai visgi gal kas noretų ir galėtų mums į kompaniją liepos 25/26-30 dienomis? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jūra* @ 2006 07 10, 20:18)
tai visgi gal kas noretų ir galėtų mums į kompaniją liepos 25/26-30 dienomis?  ax.gif  4u.gif

skaičiau tavo aną žinutę, kad planuojat tomis dienomis. o kur konkrečiai planuojat, kokie pageidavimai? aš kaip jau rašiau, gal pakankamai kukliai ir pavyktų.
Atsakyti
konkrečiai dar nieko. galvoju kukliai, gal su palapine prie ežero ar pan.
Atsakyti
QUOTE(*Jūra* @ 2006 07 11, 19:56)
konkrečiai dar nieko. galvoju kukliai, gal su palapine prie ežero ar pan.

tai tada mes atpuolam. prie ežero turim sodą. nereikia ir palapinės. aš esu bailė, man jei su palapinėm tai turi būti dar 20 žmonių ir kaip minimum 10 iš jų stiprūs bebaimiai vyrai. o ir šiaip bijau, kad su vaiku nesusitvarkyčiau. aš galvojau apie jūrą blush2.gif
Atsakyti
Na kokie jusu faini planai thumbup.gif paatostogauti uzsieni thumbup.gif as irgi noreciau, bet man turbut neiseis schmoll.gif tas namas visus planus gadina cry.gif
Atsakyti
Rūtele, kur konkrečiai orėtum? gal turi, kur apsistot? aš turiu porą kontaktų Palangoj, bet nelabai ten norėčiau - labai daug žmonių unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jūra*: 12 liepos 2006 - 17:25
QUOTE(*Jūra* @ 2006 07 12, 18:24)
Rūtele, kur konkrečiai orėtum? gal turi, kur apsistot? aš turiu porą kontaktų Palangoj, bet nelabai ten norėčiau - labai daug žmonių  unsure.gif

As tik ka gryzau, tai palyginus su iseiginem, tai vakar ir nebuvo daug. Pleze tai vietos uztenka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 07 12, 18:31)
As tik ka gryzau, tai palyginus su iseiginem, tai vakar ir nebuvo daug. Pleze tai vietos uztenka mirksiukas.gif

Pasipasakok kaip atostogas praleidot, ką nuveikėt, kur buvot, o gal tik savo kambariuke užsidarę smileysex.gif ir aplink daugiau nieko nematėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2006 07 13, 22:37)
Pasipasakok kaip atostogas praleidot, ką nuveikėt, kur buvot, o gal tik savo kambariuke užsidarę  smileysex.gif ir aplink daugiau nieko nematėt mirksiukas.gif

Nu buvau cia nemazai prirasius, bet sm sugrybavo doh.gif

Na zo, pavarem visokia programa, ir kulturine, ir nekulturine, bet su smileysex.gif tai buvo sunkiau, nes dar vaziavo krikstadukte 7m. ir ji miegojo kartu su mumis.
Taip prisiilsejom, kad vos viena diena anksciau neisvaziavom doh.gif gerai kad registraturoj biciukas uzklause (mes jau kraustemes ir nesemes paskutinius daiktus): o tai ka jums nepatiko g.gif o mes: PATIKO!!! thumbup.gif o jis: tai ko anksciau isvarot, juk jums dar viena diena priklauso blink.gif
Nu mes su likusiais daiktais atgal i numeri lotuliukas.gif
Tik kazkodel viena ciocia liko nepatenkinta, kad mes sugryzom atgal, tik nesuprantu kodel g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jūra* @ 2006 07 12, 18:24)
Rūtele, kur konkrečiai orėtum? gal turi, kur apsistot? aš turiu porą kontaktų Palangoj, bet nelabai ten norėčiau - labai daug žmonių  unsure.gif

mes dabar sode leidžiam laiką. aš galvojau apie šventąją. o kontaktų neturiu jokių. man taip norėtųsi, kad būtų ramiau nei palangoje, bet ne visai tuščia. bet pasiskaičiau atsiliepimus ir kainas, kad kambarys nuo 90 lt. ir atšoko fantazija, nes tiek dabar negaliu skirti. nebent ms paremtų vaiko tėtis, kas kol kas turbūt nerealu. nors aš kažkaip tikėjausi, kad šventojoje pigiau. nors bus liepos pabaiga. tai man rodos pats poilsiautojų įkarštis.
Atsakyti
Nu šaunuolė tu Rena, bent jau pailsėjai kaip žmogus. Ar mažylis irgi buvo kartu? Dabar reikėtų jums tik vienu du išvažiuot ir kaip reikiant smileysex.gif biggrin.gif
Atsakyti