Įkraunama...
Įkraunama...

Vienišės atostogos

QUOTE(Poli1 @ 2006 07 14, 17:03)
Nu šaunuolė tu Rena, bent jau pailsėjai kaip žmogus. Ar mažylis irgi buvo kartu? Dabar reikėtų jums tik vienu du išvažiuot ir kaip reikiant  smileysex.gif  biggrin.gif

irnesakyk.gif nelabai jau as ten ir pailsejau doh.gif pusrycius visiem padaryk, sukrauk tase i pliaza, na zo reikejo aplink visus pasokineti blink.gif gerai, kad nors paklause manes, kad valgyti karta dienoje kavineje, tai ten jau as kaifavau.
O mane maniskis buvo pusdieniui isleides i bobu pleziuka (su salyga, kad pasiimsiu fotika), tai as ten ir papukus padeginau lotuliukas.gif na fotika as aisku pamirsau pasiimti is tos laimes, kad pabusiu viena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 07 14, 20:12)
irnesakyk.gif nelabai jau as ten ir pailsejau doh.gif pusrycius visiem padaryk, sukrauk tase i pliaza, na zo reikejo aplink visus pasokineti blink.gif gerai, kad nors paklause manes, kad valgyti karta dienoje kavineje, tai ten jau as kaifavau.
O mane maniskis buvo pusdieniui isleides i bobu pleziuka (su salyga, kad pasiimsiu fotika), tai as ten ir papukus padeginau lotuliukas.gif na fotika as aisku pamirsau pasiimti is tos laimes, kad pabusiu viena biggrin.gif

isivaizduoju vaizdeli - rena bobu pleze fotkina kitas moteriskes!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif idomu,ka moterytes pagalvotu... aj, man tai faina, kad uzsienyje jokio skirtumo koks plezas - guli sau nuogais papukais ir nieks nei ziuri, nei stebisi, nei kam idomu. o pas mus tai kaimas doh.gif ziurek, dar koks pakrumej rankele dirba doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliux: 14 liepos 2006 - 19:17
QUOTE(leliux @ 2006 07 14, 20:17)
isivaizduoju vaizdeli - rena bobu pleze fotkina kitas moteriskes!!!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif idomu,ka moterytes pagalvotu...  aj, man tai faina, kad uzsienyje jokio skirtumo koks plezas - guli sau nuogais papukais ir nieks nei ziuri, nei stebisi, nei kam idomu. o pas mus tai kaimas doh.gif  ziurek, dar koks pakrumej rankele dirba doh.gif  doh.gif  doh.gif

Tai ir man juokas eme, kai seniai kur yra riba moteru pliazas ir bendras, tai jie atsistoja razosi, o kiti vaiksto pirmyn atgal, tipo ju cia najaudina ir jiems dzin lotuliukas.gif nu vauzdas tai geras bigsmile.gif

Nu maniskis nueitu i toki pliaza kur su papukais guli grazios merginos, tai akis isvarvintu lotuliukas.gif jamtokie dalykai patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
oi aš tai mėgstu bobiškus pliažus thumbup.gif
tokia kaip atskira visuomenė biggrin.gif
guli sau plikas thumbup.gif
tik aš kažkaip nors ir bopliažy būdama , bet su stringais deginuos ...bo man visai plikai kažkaip nelabai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2006 07 15, 12:31)
oi aš tai mėgstu bobiškus pliažus  thumbup.gif
tokia kaip atskira visuomenė  biggrin.gif
guli sau plikas  thumbup.gif
tik aš kažkaip nors ir bopliažy būdama , bet su stringais deginuos ...bo man visai plikai kažkaip nelabai  blush2.gif

as tai vat lietuvelej niekad nuogu papuku savo niekur pleze nedemonstravau blush2.gif net dabar susimasciau kodel g.gif gal man ta musu visuomene tokia nelabai schmoll.gif nes ir i maudymukus ziuri issizioje ir seile varvindami, o cia dar papus parodyk doh.gif

o vat uzsenyje as visad nuogute tongue.gif man taip faina kai nera jokiu raisteliu, virveliu, kaip sakant, nieks nevarzo... bigsmile.gif guli sau taip, kaip gimei ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astulkinas @ 2006 07 15, 12:31)
tik aš kažkaip nors ir bopliažy būdama , bet su stringais deginuos ...bo man visai plikai kažkaip nelabai  blush2.gif

irnesakyk.gif man irgi kazkaip visai plikai ne kas schmoll.gif as savo krikstaduktei (7m.)sakau tu nusiimk triusikelius, o ji man sako: jei tu nusiimsi tai ir as, tai ir sedejo su trauzais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 07 15, 22:12)
irnesakyk.gif man irgi kazkaip visai plikai ne kas schmoll.gif as savo krikstaduktei (7m.)sakau tu nusiimk triusikelius, o ji man sako: jei tu nusiimsi tai ir as, tai ir sedejo su trauzais lotuliukas.gif

vat atsiminiau as apie tuos triusikelius bajeriuka - moteriskaite nusimauna tuos triusikaicius savo, pasiima sukeles ir susisukuoja savo sukuosenele doh.gif pati maciau!
taip kad ner ko stebetis kai vyrai ziuri, nes i toki vaizda jau ir as ziurejau isprogdinus akis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 07 15, 22:31)
moteriskaite nusimauna tuos triusikaicius savo, pasiima sukeles ir susisukuoja savo sukuosenele doh.gif  pati maciau!

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nu jau garsu pradejau kvatotis, dar mazaji pazadinsiu.
Tai neblogi gauriukai bigsmile.gif
Atsakyti
vat atsiminiau as apie tuos triusikelius bajeriuka - moteriskaite nusimauna tuos triusikaicius savo, pasiima sukeles ir susisukuoja savo sukuosenele doh.gif pati maciau!
taip kad ner ko stebetis kai vyrai ziuri, nes i toki vaizda jau ir as ziurejau isprogdinus akis blink.gif
Oi oi, ir as noreciau pamatyti!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O tu cia musu palangos bobpliazyje matei?????
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 07 15, 22:12)

lotuliukas.gif
QUOTE(leliux @ 2006 07 15, 22:31)
vat atsiminiau as apie tuos triusikelius bajeriuka - moteriskaite nusimauna tuos triusikaicius savo, pasiima sukeles ir susisukuoja savo sukuosenele doh.gif  pati maciau!

nu va čia tai ir aš jau sužviegiau iš juoko user posted image
Atsakyti
Leliux gal dar atsimintumei panasiu bajeriuku mirksiukas.gif nu jau labai tu cia nuotaika pakelei bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikke @ 2006 07 15, 23:31)
Oi oi, ir as noreciau pamatyti!! lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O tu cia musu palangos bobpliazyje matei?????
lotuliukas.gif

aha, musu palangoj.
nors ir BG papludimiuose visko jau esu macius, bet sitas lietuviskas bajeriukas tai man isimintiniausias doh.gif
Atsakyti