Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XIV dalis]

QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 06, 22:00)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
SM kaip terapija - gerai, bet kai tai tampa gyvenimu  doh.gif Aš va žiūriu į savo avatarą ir džiaugiuos kokia aš graži  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Kartais pažiūrėjus į kitų avatarus jaučiu, kokia šiandien jų nuotaika, va CrazySun šiandien labai gerą energiją skleidžia  bigsmile.gif

yes yes yes clap.gif clap.gif clap.gif
kaip smagu, kad užkrečiu tokiu geru ir šiltu jausmu wub.gif
galiu save pagirt šiandien blush2.gif tokia diena...trauma tokia..o dar ir gera darbelį padariau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 06 lapkričio 2007 - 21:05
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 06, 22:03)
yes yes yes  clap.gif  clap.gif  clap.gif
kaip smagu, kad užkrečiu tokiu geru ir šiltu jausmu  wub.gif
galiu save pagirt šiandien  blush2.gif  tokia diena...trauma tokia..o dar ir gera darbelį padariau  bigsmile.gif

Va ir dabar toookią šypseną sukėlei mirksiukas.gif

Einu truputį pasitvarkyt.
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 06, 21:51)
tai gerai, kad nerimtai smile.gif bet vis tiek kokiu tepaliuku patepk - greičiau maudimas praeis  drinks_cheers.gif

ačiū, gerai, kad bent jum visom čia linksma  lotuliukas.gif  aš tai tuoj verksiu, bo kaskart vis "ant geresnio" užtaikau  doh.gif  biggrin.gif

Kas be ko, fastum gelis mano draugas ir pagalbininkas lotuliukas.gif

QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 06, 22:00)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
SM kaip terapija - gerai, bet kai tai tampa gyvenimu  doh.gif Aš va žiūriu į savo avatarą ir džiaugiuos kokia aš graži  doh.gif  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif Kartais pažiūrėjus į kitų avatarus jaučiu, kokia šiandien jų nuotaika fool.gif Va CrazySun šiandien labai gerą energiją skleidžia  bigsmile.gif

Kazi, ka sako mano ryzas katinas ruzavam fone lotuliukas.gif Svarbiausia, visai nesijauciu ruzava. Reiktu gal avatara pasikeist... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tays @ 2007 11 06, 22:13)
Kas be ko, fastum gelis mano draugas ir pagalbininkas  lotuliukas.gif
Kazi, ka sako mano ryzas katinas ruzavam fone  lotuliukas.gif  Svarbiausia, visai nesijauciu ruzava. Reiktu gal avatara pasikeist...  g.gif

uoj, geras lotuliukas.gif thumbup.gif
dabar susimąsčiau apie savo avartą... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tays @ 2007 11 06, 22:13)
Kazi, ka sako mano ryzas katinas ruzavam fone  lotuliukas.gif  Svarbiausia, visai nesijauciu ruzava. Reiktu gal avatara pasikeist...  g.gif

Vat katinus man kažkaip sunku suprasti blink.gif powerpuff zuikio per visą laiką niekaip neperpratau g.gif Reikia man i kokius raganysčių kursus, įgūdžių tobulint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 06, 22:21)
uoj, geras  lotuliukas.gif  thumbup.gif
dabar susimąsčiau apie savo avartą...  g.gif  biggrin.gif

Labai geras tavo avataras, tokia elegancija skleidzia.. Man patinka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 06, 22:23)
Vat katinus man kažkaip sunku suprasti  blink.gif powerpuff zuikio per visą laiką niekaip neperpratau  g.gif Reikia man i kokius raganysčių kursus, įgūdžių tobulint  doh.gif

Katinus tai as gerai suprantu.. bet tik dabar susimasciau, o ko jis toks ruzavas?? blink.gif o dar su taure blink.gif Nu kad tingus katinas, kaip ir as, nepaneigsi lotuliukas.gif Bet gal reiktu pagalvoti apie pokycius.
Atsakyti
QUOTE(Tays @ 2007 11 06, 22:31)
Labai geras tavo avataras, tokia elegancija skleidzia..  Man patinka  thumbup.gif
Papildyta:
Katinus tai as gerai suprantu.. bet tik dabar susimasciau, o ko jis toks ruzavas??  blink.gif  o dar su taure  blink.gif  Nu kad tingus katinas, kaip ir as, nepaneigsi  lotuliukas.gif  Bet gal reiktu pagalvoti apie pokycius.

ačiū blush2.gif
aš čia jau renkuos suknelę 2009-09-09 lotuliukas.gif kaip norėčiau tikrai tądien vestuvių...man skaičius 9 toks..mm... wub.gif

apie permainas - gera mintis thumbup.gif ir aš neseniai "apsikeičiau" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 06, 22:33)
ačiū  blush2.gif
aš čia jau renkuos suknelę 2009-09-09  lotuliukas.gif  kaip norėčiau tikrai tądien vestuvių...man skaičius 9 toks..mm...  wub.gif
apie permainas - gera mintis  thumbup.gif  ir aš neseniai "apsikeičiau"  bigsmile.gif

o as apie vestuves kazkaip nesvajoju... daugiau siaip apie meile ir mylima zmogu wub.gif

bandziau ir as apsikeisti, tik kol kas man rodos pasikeitimu nesimato.

Turbut jau atsijungsiu, labanakt visoms 4u.gif
Papildyta:
o, jau matosi bigsmile.gif
Atsakyti
Labas, aš ir vėl čia 4u.gif
Aš avataro nesikeisiu kol kas nors jis pas mane jau labai seniai, bet labai man patinka ax.gif
O gal pasikeisti unsure.gif

Nusilakavau nagus, raudonai. Neatsimenu kada taip ryškiai nagus lakavau. Dabar saugau, kad nesugadinčiau. lotuliukas.gif spausdinu lėtai...

CrazySun, jaučiu tavo noras 20090909 tikrai išsipildis 4u.gif Kažkaip aš tuo tikiu tongue.gif

beja, jau nebėra powerpuff zuikio, jau matau tas mergaites iš animacijos.
Vakare, ką tau sako powerpuff naujas avataras?

Tays, jau matosi labai gražu. 4u.gif Labanaktis, kas eina miegoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 06 lapkričio 2007 - 22:34
QUOTE(Tays @ 2007 11 06, 23:30)
o as apie vestuves kazkaip nesvajoju... daugiau siaip apie meile ir mylima zmogu  wub.gif

bandziau ir as apsikeisti, tik kol kas man rodos pasikeitimu nesimato.

Turbut jau atsijungsiu, labanakt visoms  4u.gif
Papildyta:
o, jau matosi  bigsmile.gif

ir aš nesvajoju schmoll.gif lotuliukas.gif bet taip pagalvojau, kad mano skaičiukai gaunas lotuliukas.gif

gražus avartas smile.gif

labu Tau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(populi @ 2007 11 06, 23:33)
Labas, aš ir vėl čia  4u.gif

Nusilakavau nagus, raudonai. Neatsimenu kada taip ryškiai nagus lakavau. Dabar saugau, kad nesugadinčiau.  lotuliukas.gif  spausdinu lėtai...

CrazySun, jaučiu tavo noras 20090909 tikrai išsipildis 4u.gif  Kažkaip aš tuo tikiu  tongue.gif

sveika sugrįžus 4u.gif

kaip gražu raudoni nagučiai... wub.gif

kaip sakai, už Minedo3 ar kokio Minedo15 ištekėsiu ? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 06, 23:37)
ir aš nesvajoju  schmoll.gif  lotuliukas.gif  bet taip pagalvojau, kad mano skaičiukai gaunas  lotuliukas.gif

gražus avartas smile.gif

labu Tau smile.gif
Papildyta:
sveika sugrįžus  4u.gif

kaip gražu raudoni nagučiai...  wub.gif

kaip sakai, už Minedo3 ar kokio Minedo15  ištekėsiu ?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aiškia bus Minedas 9 lotuliukas.gif

Jau turiu lėkt brolis varo no kompo. Aš priešinuosi bet gal ir gerai. Gal ką nuveiksiu naudingo lotuliukas.gif
Labanaktukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 06 lapkričio 2007 - 22:41
QUOTE(populi @ 2007 11 06, 23:33)
Vakare, ką tau sako powerpuff naujas avataras?

reikia pagalvoti g.gif dry.gif
Atsakyti