Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XIV dalis]

QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 06, 21:46)
aš mąstau kaip čia man nuo SM atsiplėšus ir gyvent pradėjus  Jau kelintą vakarą taip mąstau 

Galiu tave apraminti, aš apie tai mąstau kiekvieną dieną lotuliukas.gif
Čia kaip Bridžita Džons kiekvieną dieną sau prisiekinėjo, kad nebegers, neberūkys ir pan., taip ir mes kiekvieną dieną vis pasižadam, kad nepraleisim tiek daug laiko SM. Rezultatas toks pat lotuliukas.gif

QUOTE(Vienišoji1 @ 2007 11 07, 00:19)
Jauciuosi, kaip skaitydama istorijos vadoveli  Jau paskaiciau, kaip atsirado punktai, kaip tapor SuperMylimiausios, kaip organizavot meeta, kaip GV gyvenime senukas atsirado ir daug kitu dalyku  Ne, nu fainos mergos nerealiai 

Uzsimaniau meeto - vaziuociau ir i Kauna

Beje, jauciuosi, kaip studiju laikais, kai kas nors is panu iseidavo i pasimatyma, o kitos laukdavo  Dabar taip smalsu, kaip ten GV sekasi  Itariu, kad puikiai  Ir pasigedau Abzorytes  Ji tikra saunuole!!!! Vis pasiziuriu, kad offline, ir galvoju, ale kur nunykti nepranesus    Cia tikrai priklausomybe vystosi

Ir kartais tose senose temose, taip norisi atsakyti, pakomentuoti, ale neiseina.

p.s. ne, nu as nesveika. Pamaciau, kad Abzoryte online, tai net susilydziau  :  Nepagalvokit nieko blogo

Vienišoji žinok jau lūžtu iš juoko tavo postą skaitydama lotuliukas.gif

Išlėkiau į soliariumą tekina ir po to bėgau į repeticiją - tai net nespėjau atsisveikinti. Prisipažįstu - KALTAS lotuliukas.gif

Mergyt, žinok būk rami, tau viskas gerai biggrin.gif Aš lygiai taip pat apie visas galvoju biggrin.gif Va pvz, o ką Dovyyylė šį vakarą veikia lotuliukas.gif Arba kaip Dominyyka jaučiasi 4u.gif Galvoju ar GV neaprėkė senuko hihihi.gif Galvojau, kaži kaip tavo sveikata ax.gif Ar CrazySun maniakas neužpuolė, kaip sekasi powerpuff su artėjančiu nerimu tvarkytis, ar Vakarė dažnai eina į baseiną? Galvojau kaip bus su padangom populi ir ką Vilte nuspręs dėl darbo bigsmile.gif Ir kaip Kleopatra susisuks su 85 lt unsure.gif Galvoju ar sakyt mažuliui, kad aš dabar įsipyliau taurę Calsbergo topsecret.gif
...... ir t.t. ir t.t. ir t.t.t.t.t.t.t ..........
Apie visas spėju pagalvoti lotuliukas.gif

O šiaip senesnėje temoje tu gali paspausti pacituoti ir atėjusi čia spausti atsakyti. Gal ką gero priminsi iš senų laikų thumbup.gif Nors jie ne tokie ir seni - nespėsim jau temų kurti doh.gif

O čia tau ligonei arbatos paruošiau 4u.gif
user posted image

P.S. aš taip ilgai atsakinėju, nes prirašau ir paskui tiek pat laiko trinu smailus...
hrrrrr

Papildyta:
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 07, 00:26)
o Abžorytės ir aš vis laukiu  wub.gif

Ačiū mergyt 4u.gif
Net susinepatoginau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 07, 00:46)
Ar CrazySun maniakas neužpuolė...
Ačiū mergyt  4u.gif
Net susinepatoginau  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

neužpuolė lotuliukas.gif bet dar į pasimatymą n kartų siūlė lotuliukas.gif kokia aš žavinga karvė doh.gif lotuliukas.gif

patoginkis, patoginkis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 07, 00:42)

O jau kaip aciu . O tau tortas birthday.gif ZInau, kad prie Calsbergo nelabai, bet as paveiksliuku su Pringles ikelti nemoku tongue.gif

Vsio, einu miegoti. Rytoj gi eisiu i darba. Kruva reikalu, nors mielai dar pasirgciau wink.gif

beje, 2004 irgi buvau susirgusi SM liga ir labai aktyviai dalyvavau kai kuriose temose, o su viena is ten sutiktu merginu ir siandien labai artimai bendraujam wink.gif Negalejau patiketi, kad ne tik su diedais galima internete susipazinti, bet ir padruskiu rasti wink.gif

Saldziu visoms! smile.gif

o as dar "damusiu" septinta tema (pirmuju, tu liudnuju, tai net neskaiciau)
Atsakyti
powerpuff, kadangi rytoj jau nepasijungsi ir aš negalėsiu pasirūpinti, kad tu prieš miegą kaip reikiant prisikirstum, tai įdedu tau lauknešėlį į lagaminą drinks_cheers.gif

user posted image

Mergyt, žinok bursiu kaip išmanydama, bet jei kas ne taip bus, neužpyk baisiai - gi žinai kad navigacinė grybauja šiek tiek lotuliukas.gif

Laaabai lauksim įspūdžių yahoo.gif
Su visom smulkmenom! nuo A iki Z sokiai.gif
Papildyta:
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 07, 00:48)
neužpuolė  lotuliukas.gif  bet dar į pasimatymą n kartų siūlė  lotuliukas.gif  kokia aš žavinga karvė  doh.gif  lotuliukas.gif

patoginkis, patoginkis  mirksiukas.gif

Tu tiesiog žavinga yahoo.gif
Matai kas darosi? biggrin.gif Nebeina atsiginti lotuliukas.gif

QUOTE(Vienišoji1 @ 2007 11 07, 00:49)
O jau kaip aciu . O tau tortas  birthday.gif ZInau, kad prie Calsbergo nelabai, bet as paveiksliuku su Pringles ikelti nemoku  :

Vsio, einu miegoti. Rytoj gi eisiu i darba. Kruva reikalu, nors mielai dar pasirgciau ;

beje, 2004 irgi buvau susirgusi SM liga ir labai aktyviai dalyvavau kai kuriose temose, o su viena is ten sutiktu merginu ir siandien labai artimai bendraujam ;Negalejau patiketi, kad ne tik su diedais galima internete susipazinti, bet ir padruskiu rasti ;

Saldziu visoms! :

o as dar "damusiu" septinta tema (pirmuju, tu liudnuju, tai net neskaiciau)

Ačiū už tortą biggrin.gif
O šiaip jei įdomu, ateičiai: randi paveiksliuką, nukopijuoji jo adresą, tada čia spaudi IMG ir paste 4u.gif

Geras dėl SM čia bigsmile.gif O tai kaip paskui "pasveikai"? lotuliukas.gif Aš tai čia seniau įlysdavau tik kokių žodžių pasirankioti arba šiaip apie kokius nors reikalus paskaityti.. Nė nemaniau, kad čia tokios diskusijos vyksta lotuliukas.gif
Džiaugiuosi dėl šito atradimo thumbup.gif

Aš irgi pirmas dvi temas tik vos permečiau akimis.. Mūsų era prasidėjo nuo trečios lotuliukas.gif Net pradžioje manėme, kad tai pirmoji temelė ir buvo doh.gif

Saldžių visoms fainuolytės wub.gif
Atsakyti
Vienisoji, neseniai irgi visasa temas skaičiau, tai jaučiu kad parašei viską ką aš galvojau wink.gif

Abžoryte, o aš prieš kelias dienas nusipirkau Brigitą Džouns ax.gif Tik dar perskaičiau pirmus du psl, nes SM romanus prirašot lotuliukas.gif P.S. į baseiną dažnokai smile.gif
Šiandien norėjau į soliariumą irgi eit, bet taip šalta buvo kad namo parėjau iškart smile.gif

Mažuli, mane alaus troškimas irgi jau kelintas vakaras veikia doh.gif Bet aš jį numalšinau truputį, tai šiandien ištvėriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 07, 00:58)
Tu tiesiog žavinga  yahoo.gif
Matai kas darosi? biggrin.gif Nebeina atsiginti  lotuliukas.gif

ačiū, Abžoriuk, bet gal paburk iš naujo,m? g.gif kažkaip aš bijosiu į gatvę išeit tuoj... lotuliukas.gif
iš anksto - ačiū lotuliukas.gif

o dabar ir aš einu miegot smile.gif bus šaaaaaaaaaaaaakės ryt...........
labanakt , supermergaitės smile.gif wub.gif
Atsakyti

Geras dėl SM čia  bigsmile.gif  O tai kaip paskui "pasveikai"?  lotuliukas.gif  Aš tai čia seniau įlysdavau tik kokių žodžių pasirankioti arba šiaip apie kokius nors reikalus paskaityti.. Nė nemaniau, kad čia tokios diskusijos vyksta  lotuliukas.gif
Džiaugiuosi dėl šito atradimo  thumbup.gif

Aš irgi pirmas dvi temas tik vos permečiau akimis.. Mūsų era prasidėjo nuo trečios  lotuliukas.gif  Net pradžioje manėme, kad tai pirmoji temelė ir buvo  doh.gif

Saldžių visoms fainuolytės wub.gif

Zinok, kazkaip savaime. Namie kompo neturejau, tai sirgau tik darbo metu doh.gif Ir kazkaip nebuvo vienos sektos. BUdavo kokia nors tema, i kuria labiausia isitraukdavai. Baigdavosi tema - baigdavosi priklausomybe. Cia pries kelias dienas susiradau viena tema. Pamenu, kaip tada viskas atrodo, kokios dramos, kokios asaros. Skaiciau kaip dienorasti thumbup.gif Ziauriai idomu smile.gif

Jau zinau, rytoj laptopo namo nesinesiu is darbo, o vaikas prie savo kompo manes neprileis wink.gif Va ir gydysiuos taip smile.gif

Dabar tai jau TIKRAI labos, nes rytoj mirk atsikelk devinta turiu buti darbe. Vadinasi, 8:20 isvaziuoti, vadinasi 7:30 atsikelti, vadinasi, miegoti man liko??? Ai, sunku su matematika, bet tikrai negausiai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 07, 01:00)
Abžoryte, o aš prieš kelias dienas nusipirkau Brigitą Džouns  ax.gif Tik dar perskaičiau pirmus du psl, nes SM romanus prirašot  lotuliukas.gif P.S. į baseiną dažnokai  smile.gif

Kaip gaila, kad tik dvi dalys tos knygos lotuliukas.gif Dar neradau kitos alternatyvos, kuri taip nuotaiką pakeltų - žinoma tik po SM thumbup.gif

QUOTE(CrazySun @ 2007 11 07, 01:04)
ačiū, Abžoriuk, bet gal paburk iš naujo,m?  g.gif  kažkaip aš bijosiu į gatvę išeit tuoj...  lotuliukas.gif
iš anksto - ačiū  lotuliukas.gif

abrakadabrašalimaršalimurteguateinameilėpascrazysuntuojpatgreitaiirneprokurkitur lotuliukas.gif
dar pakartosiu prieš užmigdama daug kartų lotuliukas.gif

QUOTE(Vienišoji1 @ 2007 11 07, 01:06)
Skaiciau kaip dienorasti  thumbup.gif  Ziauriai idomu smile.gif

Įsivaizduoju.. 4u.gif Čia SM tikrai geri romanai glūdi lotuliukas.gif

Atsisveikinu ir aš su visom, nes darbe lygiai taip pat kaip ir Vienišoji - MIRK ATSIKELK turiu būti ne vėliau kaip 9 blink.gif Man tai iššūkis doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
powerpuff, kadangi rytoj jau nepasijungsi ir aš negalėsiu pasirūpinti, kad tu prieš miegą kaip reikiant prisikirstum, tai įdedu tau lauknešėlį į lagaminą  drinks_cheers.gif

user posted image
Mergyt, žinok bursiu kaip išmanydama, bet jei kas ne taip bus, neužpyk baisiai - gi žinai kad navigacinė grybauja šiek tiek  lotuliukas.gif

Laaabai lauksim įspūdžių yahoo.gif
Su visom smulkmenom! nuo A iki Z sokiai.gif

Aciu aciu Abzoryte uz vaises thumbup.gif Ale pamatytum tu kiek as maisto prisikroviau-ziuriu ir pati netikiu kur man tiek tilps lotuliukas.gif Dar labiau aciu uz burtus-pasistenk man gera ora ir kas visu svarbiausia gera vyra priburt biggrin.gif
Labas vakaras visom kitom mergaitem 4u.gif Labanaktis tom kurios jau miega smile.gif Oj galit ir nepasakot man apie priklausomybe nuo SM-daiktai nesukrauti vis dar, nagai nelakuoti o as SM sedziu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 07, 00:26)
Powerpuff, kad dar suspėčiau - geros kelionės smile.gif sėkmės visame kame smile.gif daug gerų, šiltų ir visokių kitų jausmų, emocijų smile.gif

Aciu CrazySun uz gerus linkejimus 4u.gif Aciu visom mergaitem uz toki nerealu palaikyma ax.gif Juk zinot kad as apie jus visas galvosiu kelionej mirksiukas.gif Iki susimatymo-lekiu nagu lakuot lotuliukas.gif
Cia jum visom nuotaikai pagerinti-as dabar klausau sita kad maziau nevinciausi pries rytoju thumbup.gif fun
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo powerpuff: 07 lapkričio 2007 - 01:15
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 06, 18:10)
Net burtų daug nereikia, užteks pasakyti abra kadabra šalimar šalimur paskambink Dovyyylei greičiau kad ir kur  lotuliukas.gif  Ir pamatysi kaip paskambins  thumbup.gif

labas rytas,
aš visiškai apakus... Viskas, Apžoryte, varai išsiimti verslo liudijimą ir įkuri būrimo saloną.... notworthy.gif notworthy.gif aš rimtai. klienčių turėsi milijoną biggrin.gif
Tiesa, tik nepamiršk ir sau paburti 4u.gif
Papildyta:
Ir vis tiek aš tą kiškį dar matau... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas. Išseko mano rusiško mato atsargos - jaučiuosi ch.. ir na.... ir taip toliau. Sergu sad.gif
Atsakyti