Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XIV dalis]

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 04, 23:54)
Ir labai gerai.. Lukterk, jei patikai tam vaikinui būtinai sulauksi žinios iš jo smile.gif Tik nereikia panikos biggrin.gif

Kadangi aš esu kieta merga tai automobilio akumą galiu laisvai išimti ir įdėti.. Net pastumti galiu jei labai reikia.. Būčiau kur netoli padėčiau.
Sveikatos tavo automobiliukui biggrin.gif

Viskas aš ir būsiu kieta mergina bigsmile.gif Eisiu ryt ir PATI išimsiu akumą. Kas man reiškia ir padangas prisipučiu, ir langų ploviklio pati įsipilu... lotuliukas.gif
turiu užduotį rytojui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 04, 23:39)
Net nespėsi perskaityti vieno iš čia pateiktų Abžorytės burtažodžių ir praeis lotuliukas.gif Tik skaityk tą ilgesnį, kad melage nelikčiau maža kas biggrin.gif
Teisingai daktare Abžoryte drinks_cheers.gif

jau susirietusi žvengiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 04, 23:39)
Abžoryte, aš kalbėjau apie moralizavimą kas liečia baimes. Tik apie tai. O jų yra ir negaliu užsimerkt ir nematyt kas man kelia abejones. Va taip.

Viskas oki poki smile.gif Aš nebemoralizuoju smile.gif Gi sakau - kiekvienam savo patirtis 4u.gif Tikrai tikrai tikrai niekam nieko neperšu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(CrazySun @ 2007 11 04, 23:42)
gausit ausį, kiek čia prikalbėjot? neturit sąžinės visai  biggrin.gif  ryt dar darbe turėsiu ką skaityt, dabar tik permečiau akim..
bet aš grįžau - kas nors laukė? turbūt ne  lotuliukas.gif

dėl meet'o - tinka, jei Kaune (kaip ten su darbais šeštadienį..) smile.gif

Kaip nelaukėm! Dar ir kaip laukėm! Vis pagalvodavau, kad kai prisijungsi - mus prakeiksi už tokį kiekį žinučių - neklydau lotuliukas.gif

Blin - bet tai priminei! Gi šeštadienį dirbam! doh.gif Vsio... teks skambinti draugei ir tartis ją sveikinti šeštadienį..
Eina sau koks trumpas savaitgalis bus verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 04, 23:57)
O nuo tada jaučiuosi kaltininke sudarkiusi temelės filosofinį pobūdį.. ir išardžiusi Kissos kurtą temelę  verysad.gif
Aš irgi už strategijos kūrimą  thumbup.gif  Bele tik GV - NORĖTŲ  drinks_cheers.gif
O šiaip viena ištrauka iš knygos: Bėk greitai ir ilgai negrįžk

Freken Bok tu Namų darkytoja. lotuliukas.gif Baik.. Nepažeidinėk punkto ir neprisigalvok nebūtų dalykų. Matyt tema išsisėmė..
GV nori.. kur ten nenorės. Tik iš manęs strategė nulinė... Bet sakau aš jums. Senukas turi kitą ir sakyčiau brandžią moteriškaitę.
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 04, 23:59)
Mane tai taip pat domintų ax.gif
Abzoryte nepamiršk mūsų smile.gif
Ruduo.. Užkimo matyt biggrin.gif

Burtažodis Jums kad pinigėlių prisišaukti thumbup.gif
Money Money Money Money Money Money Money Money Money Money Money
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

P.S. aš ir taip mergina su amžinai užkimusiu balsu doh.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 11 05, 00:05)
Viskas aš ir būsiu kieta mergina  bigsmile.gif Eisiu ryt ir PATI išimsiu akumą. Kas man reiškia ir padangas prisipučiu, ir langų ploviklio pati įsipilu...  lotuliukas.gif
turiu užduotį rytojui thumbup.gif

Labai teisingai. Silpnai lartais reikia būti kai mato vyras.. O kol jo nėra turim mokėti ir galėti viską.. net kombainą perrinkt lotuliukas.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 11 05, 00:08)
jau susirietusi žvengiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Eina sau koks trumpas savaitgalis bus  verysad.gif

Daktare rimties.. geriau papanikuokim dėl trumpo savaitgalio biggrin.gif PANIKA PANIKA PANIKA. Viskas gana. Susiimam ir kylam nuo grindų - gana voliotis. Turėsi vyrą galėsi ritinėtis kur tik papuola. O dabar lipk atgal į savo seksodrominę lovą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 05, 00:17)
Labai teisingai. Silpnai lartais reikia būti kai mato vyras.. O kol jo nėra turim mokėti ir galėti viską.. net kombainą perrinkt lotuliukas.gif

Įkalbėjai biggrin.gif eisiu ryt savo alfa perrinkti lotuliukas.gif
gal koks Ferrari gausis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 05, 00:13)
P.S. aš ir taip mergina su amžinai užkimusiu balsu  doh.gif   mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Tiktum filmus su S raide garsint tongue.gif

QUOTE(populi @ 2007 11 05, 00:20)
Įkalbėjai  biggrin.gif  eisiu ryt savo alfa perrinkti  lotuliukas.gif
gal koks Ferrari gausis  lotuliukas.gif

Pradžiai užteks atsukti tris varžtelius ir nunešt kad kas nors pakrautų.
Nors norai tavo geri yahoo.gif
Jei pavyks atvarysiu pas tave opelį. Pageidausiu, kad iš jo Audi R8 padarytum biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 04 lapkričio 2007 - 23:26
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 05, 00:23)
Tinkum filmus su S raide garsint tongue.gif
Papildyta:
Pradžiai užteks atsukti tris varžtelius ir nunešt kad kas nors pakrautų.
Nors norai tavo geri yahoo.gif
Jei pavyks atvarysiu pas tave opelį. Pageidausiu, kad iš jo Audi R8 padarytum biggrin.gif

jei pavyks darysim verslą thumbup.gif Tu būsi akcininkė vis dėlto idėja tavo.

O dabar kartoju abzorytės burtažodį: vien aksas valdo mus, vien auksas valdo mus....
Laikau kumščius, kad ryt pasisektu mirksiukas.gif Bus tada pinigo, oi bus bigsmile.gif

Einu miegoti ryt atsakinga diena laukia mirksiukas.gif
Saldžių sapnų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 04 lapkričio 2007 - 23:29
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 04, 23:57)
Aš pasijungiau pradžioje į temelę skiruosi... Po poros savaitėlių pradėjau pastebėti šitą temą... Tačiau kai pasijugdvau ten tokio kosmoso diskusijos vykdavo - kad eina sau  doh.gif  Tačiau, paskui, radau panašumų.. Radau artimų situacijų...  ax.gif  Čia buvo GV.. Buvo emmutė  4u.gif  kuri dabar nebeužsuka..  verysad.gif (nors seklė morka vakar susekė, kad kitoje temelėje buvo pasirodžiusi). Bet supratau, kad man reikia LAUKTI MEILĖS, o ne lieti nuoskaudų temelėje "Skiriuosi" ... O nuo tada jaučiuosi kaltininke sudarkiusi temelės filosofinį pobūdį.. ir išardžiusi Kissos kurtą temelę  verysad.gif

Nesijausk kalta 4u.gif Aš tiksliai nebepamenu, kokiu būdu užklydau į būtent ŠIĄ temą, bet iškart supratau, kad niekur iš čia neisiu smile.gif
Iš pat pradžių žinojau, kad negaliu pasiduot liūdesiui, nes pražūsiu blush2.gif Taigi užslopinau viską ką tik sugebėjau, atmerkiau plačiai akis ir pradėjau ieškotis pagalbos. Užklydus į tuos anuometinius filosofavimus, turbūt būčiau nugrimzdus į gilų liūdesį. Bet man pasisekė! Patekau į optimizmo kupiną temą, su visokiais punktais ir gyvom pastangom kažką keisti thumbup.gif O iš visų "tiesiog šiaip plepalų" aš pamačiau kaip gyvena mergaitės be jokių "diedų", - taigi net negavau pajusti kažkokio smūgio, kad pasilikau viena - iškart pamačiau kiek daug nuostabių dalykų galiu veikti ir koks gražus tuoj bus mano gyvenimas (dabar jau sakau - gražus YRA mano gyvenimas) wink.gif
Mergaitės, šita tema - tikrų tikriausia savitarpio paramos ir psichoterapijos grupė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
(panašiai kaip yra visokios anoniminių -olikų grupės. Nekoks palyginimas, ką biggrin.gif lotuliukas.gif Na bet jūs mane supratot rolleyes.gif )

Atsakyti

Nevisada doh.gif
Mano ex nemėgo Silpnumo doh.gif
Būna vyrų, kurie vertina lygiavertiškas partneres....
Aš per dau moteriška lotuliukas.gif

Daktare rimties.. geriau papanikuokim dėl trumpo savaitgalio biggrin.gif PANIKA PANIKA PANIKA. Viskas gana. Susiimam ir kylam nuo grindų - gana voliotis. Turėsi vyrą galėsi ritinėtis kur tik papuola. O dabar lipk atgal į savo seksodrominę lovą biggrin.gif

Panika. Juodai. Nerealiai. Jau rezgiu planus, kaip nedirbti šeštadienį lotuliukas.gif
Vsio, einu į seksodromą biggrin.gif Šiandien po pirmos nakties visą dieną galvojau apie savo veselę, tai kas laukia ryt? lotuliukas.gif Medaus mėnuo? lotuliukas.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 05, 00:23)
Tiktum filmus su S raide garsint tongue.gif

Tą darbą dirba Valinskienė biggrin.gif Aš savo šnabždesį palaikysiu išrinktajam į ausį lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(populi @ 2007 11 05, 00:27)
jei pavyks darysim verslą  thumbup.gif Tu būsi akcininkė vis dėlto idėja tavo.
Laikau kumščius, kad ryt pasisektu  mirksiukas.gif Bus tada pinigo, oi bus  bigsmile.gif

Laisvai pabūsiu akcininke. Juokai vieni- kaip penkiais per vieną biggrin.gif
Sėkmės rytoj.. Beje, o kas rytoj? lotuliukas.gif

QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 05, 00:29)
Nesijausk kalta  4u.gif Aš tiksliai nebepamenu, kokiu būdu užklydau į būtent ŠIĄ temą, bet iškart supratau, kad niekur iš čia neisiu smile.gif

Labai teisingai ir gražiai parašei. Sutinku su viskuo drinks_cheers.gif:
Atsakyti
QUOTE(Vakarė23 @ 2007 11 05, 00:29)
Nesijausk kalta  4u.gif Aš tiksliai nebepamenu, kokiu būdu užklydau į būtent ŠIĄ temą, bet iškart supratau, kad niekur iš čia neisiu
Iš pat pradžių žinojau, kad negaliu pasiduot liūdesiui, nes pražūsiu  blush2.gif Taigi užslopinau viską ką tik sugebėjau, atmerkiau plačiai akis ir pradėjau ieškotis pagalbos. Užklydus į tuos anuometinius filosofavimus, turbūt būčiau nugrimzdus į gilų liūdesį. Bet man pasisekė! Patekau į optimizmo kupiną temą, su visokiais punktais ir gyvom pastangom kažką keisti  thumbup.gif O iš visų "tiesiog šiaip plepalų" aš pamačiau kaip gyvena mergaitės be jokių "diedų", - taigi net negavau pajusti kažkokio smūgio, kad pasilikau viena - iškart pamačiau kiek daug nuostabių dalykų galiu veikti ir koks gražus tuoj bus mano gyvenimas (dabar jau sakau - gražus YRA mano gyvenimas)
Mergaitės, šita tema - tikrų tikriausia savitarpio paramos ir psichoterapijos grupė  thumbup.gif
(panašiai kaip yra visokios anoniminių -olikų grupės. Nekoks palyginimas, ką :  lotuliukas.gif Na bet jūs mane supratot  :

Šyyyypsausi ne tas žodis thumbup.gif
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Vadinasi duoda naudos šita temelė! yahoo.gif
Atsakyti