Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... [XIV dalis]

ech rolleyes.gif ax.gif ir man labai gera ant dūšios pasidarė drinks_cheers.gif wub.gif bigsmile.gif
Su šita šypsena ir einu miegoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 05, 00:34)
Panika. Juodai. Nerealiai. Jau rezgiu planus, kaip nedirbti šeštadienį  lotuliukas.gif
Vsio, einu į seksodromą biggrin.gif Šiandien po pirmos nakties visą dieną galvojau apie savo  veselę, tai kas laukia ryt?  lotuliukas.gif  Medaus mėnuo?  lotuliukas.gif
Tą darbą dirba Valinskienė biggrin.gif Aš savo šnabždesį palaikysiu išrinktajam į ausį  lotuliukas.gif

Valinskienės pakeisti nenori, šeštadienį dirbti nenori.. Baisi nenoriukė esi biggrin.gif
Prakalbai apie medaus mėnesį ir akyse iškila vaizdas iš Šreko.. Jų medaus mėnesis yahoo.gif

Papildyta:
Ši tema tikrai duoda naudos. BE JOKIŲ ABEJONIŲ yahoo.gif

Labanakt visoms jau keliaujančioms į patalėlius biggrin.gif
Ar dar lieka vakarojančių?
Atsakyti
clap.gif Radau pasa!! yahoo.gif
Nesijausk kalta 4u.gif Aš tiksliai nebepamenu, kokiu būdu užklydau į būtent ŠIĄ temą, bet iškart supratau, kad niekur iš čia neisiu smile.gif

Cia jau ir norint niekur nedingsi is sitos temeles-priklausomybe auksciausio laipsnio lotuliukas.gif As tai labai gerai pamenu kaip uzklydau cia-as kaip ir Abzoryte pirmiausia buvau temelej "skiriames bet.." tik va Abzoryte pabego is tos temos ir as is paskos lotuliukas.gif Tiesiog sitoj temelej zymiai daugiau pozityvimo buvo kurio man taip truko thumbup.gif Tikrai atsakingai galiu pareiksti kad nezinau kaip buciau issikapscius is visko jei ne jus mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 05, 00:44)
Valinskienės pakeisti nenori, šeštadienį dirbti nenori.. Baisi nenoriukė esi biggrin.gif
Prakalbai apie medaus mėnesį ir akyse iškila vaizdas iš Šreko.. Jų medaus mėnesis yahoo.gif

Vsio. Noriu būti Šrekiene thumbup.gif
Einu miegot, kad svajonės nespėtų išsilakstyti lotuliukas.gif

Saldžių fainiausios pasaulyje mergytės 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 05, 00:48)
clap.gif Radau pasa!! yahoo.gif

Su tuo ir sveikinu biggrin.gif

Jūs čia kalbat apie migracijas, apie šitos temos pokyčius, dalyves.. Na, o man visiška amnezija, tamsūs miškai ir kloniai. Matyt, būsiu nesenai prisijungus čia lotuliukas.gif
Atsakyti
labanaktis visoms 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Labanaktis 4u.gif
Atsakyti
Labanakt miegalės smile.gif
Judu ir aš tik ne į lovą, bet į vonią grožio procedūrom užsiimt biggrin.gif Visgi rytoj pasimatyman einu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 05, 00:51)
Vsio. Noriu būti Šrekiene  thumbup.gif
Einu miegot, kad svajonės nespėtų išsilakstyti  lotuliukas.gif

Saldžių fainiausios pasaulyje mergytės  4u.gif

Saldziu sapnu ir tau Abzoryte Srekiene lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
O matau jau ir visos kitos mergaites miegot susiruose..keliausiu jau ir as link lovytes..Saldziu sapnu visom supermylimiausiom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 05, 01:01)
Labanaktis 4u.gif

Saldžių sapnų gražuolyte pikčiurnyte 4u.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 05, 01:01)
Labanakt miegalės smile.gif
Judu ir aš tik ne į lovą, bet į vonią grožio procedūrom užsiimt biggrin.gif Visgi rytoj pasimatyman einu lotuliukas.gif

Vajeee kokia pavyzdinga! pioneer.gif
Aš atidedu dušą rytui - o tada jau bus matyt ar daiktai neiškvies mane Karui ir nesutrukdys išeiti į darbą taip kaip turi būti lotuliukas.gif

QUOTE(powerpuff @ 2007 11 05, 01:04)
Saldziu sapnu ir tau Abzoryte Srekiene lotuliukas.gif  thumbup.gif

Praktiškai jau šitą pavardę interpretuoju kaip pranašytę thumbup.gif
Vsio - ryt dairausi - KUR ŠREKAS yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 05, 01:15)
Saldžių sapnų gražuolyte pikčiurnyte  4u.gif
Vajeee kokia pavyzdinga! pioneer.gif
Aš atidedu dušą rytui - o tada jau bus matyt ar daiktai neiškvies mane Karui ir nesutrukdys išeiti į darbą taip kaip turi būti  lotuliukas.gif
Praktiškai jau šitą pavardę interpretuoju kaip pranašytę  thumbup.gif

nesu pikta,tiesiog gal vis nepataikau parašyt ir mastau ar man čia vieta tarp jūsų.
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 05, 01:15)
Praktiškai jau šitą pavardę interpretuoju kaip pranašytę  thumbup.gif

Aha pamatysi-pribursiu as cia tau jauniki lotuliukas.gif Tikiuosi i vestuves pakviest nepamirsi? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 05, 01:18)
nesu pikta,tiesiog gal vis nepataikau parašyt ir mastau ar man čia vieta tarp jūsų.

Nu jau Dominyka-kas cia per "pataikau-nepataikau"? Cia visos rasom ka galvojam ir ka jauciam o ne stengiames i tema pataikyt. Taigi visada cia labai laukiama esi ir neprisigalvok cia nesamoniu! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo powerpuff: 05 lapkričio 2007 - 00:23