QUOTE(Jamiroquai @ 2009 01 29, 14:08)
Žinokit absoliučiai tas pats pas mane

Kol negurgia, šiek tiek susinervuoju, po to pradeda gurgt - išvis žiauriai susinervuoju ir tada jau prasideda koncertai

Ir kokius 2mėn. jau pas mane labai tą pilvą pūst pradėjo

O nuo to dar labiau gurgia tik jau žarnine...Espumisan žiūriu nepadeda man :/ Gal tik truputį... Dar yra DUSPATALIN toks(berods jis neužsilieka organizme, tai gydymas juo pagalba nėra kenksmings, bet to tiksliai nepamenu

), tai parekomendavo jį man ta įžymiausia gastroenterologė Lietuvoje..Be recepto nupirkome...Tik nesupratau dar ar jis padeda....
Lyg ir receptinis jis (duspatalin), bet gal vaistinese taip duoda, buna juk:) Paziurejau intenete, kaina siek tiek pribloske, uz 30 tab virs 40lt
Dar intenete pasiziurinejau ir radau stai ka:
"Patekusios į organizmą dujos susimaišo su žarnyne esančiomis gleivėmis ir suformuoja tirštas putas, sudarytas iš daugybės dujų burbuliukų. Dujos iš jų negali laisvai pasišalinti, ima kauptis. Susikaupusios dujos tempia žarnų sieneles, žarnos ima stipriau susitraukinėti, bandydamos išstumti susidariusius dujų kamščius. Šioms putoms slankiojant žarnynu iš vienos vietos į kitą, girdimas pilvo gurgėjimas"
o dar putimas ir gurgimas gali atsirast del sutrikusio kvepavimo per nosi...