Įkraunama...
Įkraunama...

Turkų angoros

Liko tik du jau kačiukai???? 4u.gif
Na tiesiog negaliu atsižiūrėti....jetau vajetau kaip norėčiau vieno kurio mažylio cry.gif
Deja, nuo mano norų mažai kas priklauso.
Na bet bent pasidžiaugiu šiame subforume. Oj tie mažiukai pūkuotukai - taip ir norisi išbučiuoti wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Įkeliu savo nenaudėlį pikčiurnėlį lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jau tykoja musės lotuliukas.gif
user posted image
Pasipuošė kaip tikras vyras - su kaklaraiščiu
user posted image
O jau kai miega, gali daryti ką nori...netgi ir ši "kepurė" jam patiko ir nesudarė jokio diskomforto lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Ne liko visi trys dar juk jiem net 9sav.nera biggrin.gif Bachuras uvo laba isdykes ir deja ju tryju nufotkint neavyko!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
Va kokį draugą turėjom savaitę, labai jau jie draugavo biggrin.gif , vienas kitam simpatiją jautė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kykute: 29 liepos 2010 - 11:58
As nesinervuoju, bet jus klaidinat zmones ir netiesa cia rasinejat. Jusu, deja, kaciukai tikrai ne turku angoros doh.gif Grazus balti misruniukai mirksiukas.gif 4u.gif

Susikurkit atskira tema baltos spalvos kaciukai, bet tikrai nei vieno turku angoros katino nemaciau schmoll.gif

Pasiziurekite, kaip turi atrodyti veislinis turku angoros katinas 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image

kaciukai
user posted image

Prasysiu moderatores, kad pakeistu jusu temos pavadinima, nes is tiesu klaidinat daugeli zmoniu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elektraaa: 29 liepos 2010 - 09:14
Nu va, mus taip ispeike. Kaip gyvena musu kaciukai? smile.gif
Maniskis tai duodas ojojoj... lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Visu katytes tokios grazios 4u.gif
Manoji dabar gaudo saules zuikuti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Keliam šitą temą panos,rodykite kaip per pusmetį paaugot smile.gif
Įdėsiu Pienės nuotraukyčių:
kai išmaudyta buvo
user posted image
o čia foto sesija...
user posted image
user posted image
user posted image
O čia vieną rytą užfiksavome:
user posted image
Kolkas tiek wub.gif
R. 4u.gif
Atsakyti
4u.gif keliam tema!!!
Angoru mamytes aktyvekime!!! biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Senai besimatėm biggrin.gif Norėjau nufotografuoti saviškį, bet per daug buvo įsišėlęs. Vėl įsiropštė į tuščią kibirą - buvau pasidėjusi, nes ruošiausi eiti į rūsį bulvių - tai iškart pamatė ir įsirioglino lotuliukas.gif Bet kol atsinešiau fotoaparatą - jis pamatė skrendančias varnas ir išlėkė prie lango, kaip akis išdegęs. Taigi mano katino silpnybė - paukščiai paukšteliai biggrin.gif Gali sėdėti ištisas valandas ir stebėti juos, tykoti...kol galiausiai užsnūsta.
Nesenai mano katinas nukrito nuo sekcijos - žaidė užsisukęs į sieną su savo žaisliuku ir galinės kojos paslydo...na ir buvo keberiokšt ant žemės doh.gif Bet nieko nenutiko, tik kad išsigando pats. biggrin.gif

O jau pienė tai visa karalienė thumbup.gif Tikra gražuolė ir tikriausiai pati tai žino biggrin.gif

Mano miegalius
user posted image

Pasiekė tikslą - užsirioglino ten, kur jam neleidžiama. Aukštybių karalius biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 15 sausio 2011 - 23:29
Registruojuosi ir aš čia,jei priimsit,nors ir su pakvietimu iš vienos Jūsų.
Turiu ir aš katinėlį,bet tik šiandien sužinojau,kad jis turi šios veislės bruožų. Nors ir nėra grynaveislis,nes buvęs pamestinukas ax.gif
Jūsų teismui-įkeliu keletą nuotraukyčių savo augintinio. wub.gif
Rūkas

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandra29: 16 sausio 2011 - 20:54
QUOTE(Sandra29 @ 2011 01 16, 19:51)
Registruojuosi ir aš čia,jei priimsit,nors ir su pakvietimu iš vienos Jūsų.
Turiu ir aš katinėlį,bet tik šiandien sužinojau,kad jis turi šios veislės bruožų. Nors ir nėra grynaveislis,nes buvęs pamestinukas ax.gif
Jūsų teismui-įkeliu keletą nuotraukyčių savo augintinio. wub.gif
Rūkas

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Aisku kad priemam jus, tas Rukas koks grazus o ir vardelis egzotiskas wink.gif))
Mano kate taip pat nera grynaveisle o bruozu taip pat turi,taip cia daug negrynaveisliu baltu kaciu ir Angoru katinelio kraujo turincio ruko namai smile.gif
Nuostabios foto ir katinukas super,butume galvoje su juo suleisti savo baltaja grazuole 4u.gif Oj butu Rukiuku lotuliukas.gif Gaila kad jis kastruotas,jau rimtai apie tokia galimybe svajojome tongue.gif
Idesiu truputi apie veisle pasakysite kas atitinka o pilkos angoros yra dar nuostabesnes uz baltas wink.gif

Turkų angora

Veislės istorija

Turkų angora viena seniausių kačių veislių. Turkų angoros kilo iš Turkijos. JAV šios katės pasirodė 1700 metais. 1900 metai veislė buvo ant išnykimo ribos, taigi buvo imtasi jos atkūrimo. Nors šiandien tai dar vis retoka veislė, tačiau Turgų angoros populiarumas nuolat auga.

Charakteristika

Turkų angoros puošmena jos baltas, pusiau ilgas ir švelnus kailis. Jos akys didelės, migdolo formos, pasitaiko skirtingų spalvų. Galva pleištiška, ausys didelės. Kūnas raumeningas, tvirtas, ilgas, liesas. Uodega ilga, gausiai apaugusi kailiu.

Temperamentas

Tai aktyvios ir žaismingos katės labai mėgstančios žmonių dėmesį. Tinka šeimos su vaikais, šeimoms auginančioms ir kitus augintinius, vienišiams ar pradedantiems kačių augintojams. Turkų angoros draugiškos, protingos, bendraujančios su šeimininkų ir kitomis katėmis. Skirtingai nei kitų veislių katėms, jos patinka vanduo, mėgsta maudytis.

O musu kate tikrai Angora nes maudydamasi murkia(prizadu pavasari ideti vandens linksmybiu foto) ir pastoviai kalba :bigsmile:buvo toks nutikimas as maudau kate letenas ant krano padejus (jos laikyt visiskai nereikia pati stovi biggrin.gif ) ir drauge atvaziavo.Galvoju ka daryt paliksiu ilgiasniam laikui tai issoks doh.gif na palikau duris praviras kad suteikti jai pagunda iseiti.Nuejau,pasikalbejau su drauge uzkaiciau arbatos grizau kates praust o ji kaip stovejo vonioj taip ir stovi lotuliukas.gif Priesingai nei kitoms katems jai vonia yra didziausias malonumas,tikra mergaite wub.gif

Daug jau prirasiau tai siam kartui tiek 4u.gif
Rasa

Cia akiai paganyti
Papildyta:
user posted image
user posted image
Atsakyti