Įkraunama...
Įkraunama...

Turkų angoros

QUOTE(Julcikas83 @ 2011 02 14, 21:58)
Tai ir as savo Sniegute sukuoju, bet dabar po sterilizacijos ziauriai sertis pradejo... ir maista gera gauna, dar labai megsta virta vistiena ir sriubyte cool.gif nepadeda niekas... reikes kazkokiu vitaminu gal duoti, nes tie pukai visur jau wacko.gif  lotuliukas.gif
O jus saunuoliai, daugiau tokiu gerieciu kaip jus, tai neliktu beglobiu gyvuniuku... wub.gif

kad tai jis ėstų tuos vitaminus doh.gif mano nėper kur doh.gif
Atsakyti
Pasirodom su naujom fotkėm wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sandra29 @ 2011 02 25, 12:41)
Pasirodom su naujom fotkėm wub.gif

nerealu, kokia meile wub.gif wub.gif wub.gif greitai jie pamilo viena kita thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Julcikas83 @ 2011 02 25, 21:15)
nerealu, kokia meile wub.gif  wub.gif  wub.gif greitai jie pamilo viena kita thumbup.gif

Tai jau taip wub.gif
Greičiausiai Zara įsisūnijo Rūką,nes vienu metu pastebėjau,kad leidžiasi būt žindoma jo.... wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra29 @ 2011 03 01, 13:33)
Tai jau taip wub.gif
Greičiausiai Zara įsisūnijo Rūką,nes vienu metu pastebėjau,kad leidžiasi būt žindoma jo.... wub.gif  rolleyes.gif

Daznai pas kates taip buna... wub.gif kur miega nakti lepuniukai?
Atsakyti
QUOTE(Julcikas83 @ 2011 03 01, 19:02)
Daznai pas kates taip buna... wub.gif kur miega nakti lepuniukai?

Pas mus lovoje,arba pas sūnų lovoje. Laukiam guolio užsakyto,tai gal jau kitą savaitę gausim ax.gif Žiūrėsim ar patiks jame miegoti jiems ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra29 @ 2011 03 01, 20:13)
Pas mus lovoje,arba pas sūnų lovoje. Laukiam guolio užsakyto,tai gal jau kitą savaitę gausim ax.gif Žiūrėsim ar patiks jame miegoti jiems ax.gif

musiske tai pas mama gale koju issitempa biggrin.gif kai blogai jautesi po sterilizacijos, tai po kaldra lindo ir labai meili buvo doh.gif o dabar tik ir ziuri kaip koja, islindusia is po kaldros, ikasti doh.gif siaip labai zaisminga, galetu zaisti ir zaisti, nakciai jeigu nesurinktumem visokiu dukros kamuoliuku ir zaisliuku, tai lakstytu visa nakti turbut, ir aisku neduotu miegoti, nes dundejimas nuo jos, tai kaip nuo vilksunio doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Julcikas83 @ 2011 03 01, 20:16)
musiske tai pas mama gale koju issitempa biggrin.gif kai blogai jautesi po sterilizacijos, tai po kaldra lindo ir labai meili buvo doh.gif o dabar tik ir ziuri kaip koja, islindusia is po kaldros, ikasti doh.gif siaip labai zaisminga, galetu zaisti ir zaisti, nakciai jeigu nesurinktumem visokiu dukros kamuoliuku ir zaisliuku, tai lakstytu visa nakti turbut, ir aisku neduotu miegoti, nes dundejimas nuo jos, tai kaip nuo vilksunio doh.gif  lotuliukas.gif

Mano mazgis,tai padūkes-jo visur pilna,kai nemiega. Laksto,kaip pasiutęs,bet naktį daugiausia pas mane ateina-susirango gale kojų arba man ant krūtinės. O Zara labai dėmesio reikalauja murksėdama,arba miega. O Rūkutis beveik visai nemiauksintis katukas. Labai retai kada iš jo išgirsi kokį mur miau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra29 @ 2011 03 01, 21:22)
Mano mazgis,tai padūkes-jo visur pilna,kai nemiega. Laksto,kaip pasiutęs,bet naktį daugiausia pas mane ateina-susirango gale kojų arba man ant krūtinės. O Zara labai dėmesio reikalauja murksėdama,arba miega. O Rūkutis beveik visai nemiauksintis katukas. Labai retai kada iš jo išgirsi kokį mur miau biggrin.gif

Oj, o Sniege kaip traktoriukas doh.gif net raminanciai veikia... kai sirgau, atvare pas mane, tai net pamirsau, kad bloga ir temp. 39 buvo... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Julcikas83 @ 2011 03 01, 20:54)
Oj, o Sniege kaip traktoriukas doh.gif net raminanciai veikia... kai sirgau, atvare pas mane, tai net pamirsau, kad bloga ir temp. 39 buvo... rolleyes.gif

Tai katukai ir nuima tą depresiją ligos. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandra29 @ 2011 03 02, 13:15)
Tai katukai ir nuima tą depresiją ligos. rolleyes.gif

man tai isvis neisivaizduojami namai be kates... kadangi dabar gyvenam pas tevus ir si kate yra mamos,nors siuo metu tai kaip ir bendras seimos narys rolleyes.gif neuzilgo kraustysimes i savo buta ir jau rezgu plana chuligana kaip isigyti katinuka... gal ir ne viena ax.gif nezinau kaip vyras reaguos i mano toki nora lotuliukas.gif tik mastau apie koki nors trumpaplauki, nes oj kiek vargo su tais plaukais... doh.gif vakar Sniege sukavau, tai lyg maziau sertis pradejo, gal jau aprims kazkiek... isproteti galima per tuos plaukus doh.gif o vakar karalaite mamos geles dar nesudygusias isverte, tai mama purkstavo visa vakara, o tetis juokesi, nes jis nera didelis kaciu myletojas, o mama visada gina jas doh.gif
Zodziu, va taip ir gyvenam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Julcikas83 @ 2011 03 03, 10:09)
man tai isvis neisivaizduojami namai be kates... kadangi dabar gyvenam pas tevus ir si kate yra mamos,nors siuo metu tai kaip ir bendras seimos narys rolleyes.gif neuzilgo kraustysimes i savo buta ir jau rezgu plana chuligana kaip isigyti katinuka... gal ir ne viena ax.gif nezinau kaip vyras reaguos i mano toki nora lotuliukas.gif tik mastau apie koki nors trumpaplauki, nes oj kiek vargo su tais plaukais... doh.gif vakar Sniege sukavau, tai lyg maziau sertis pradejo, gal jau aprims kazkiek... isproteti galima per tuos plaukus doh.gif o vakar karalaite mamos geles dar nesudygusias isverte, tai mama purkstavo visa vakara, o tetis juokesi, nes jis nera didelis kaciu myletojas, o mama visada gina jas doh.gif
Zodziu, va taip ir gyvenam rolleyes.gif

Mūsiškiai tai irgi šeriasi labai-ypač Zara,tai nupirkau vitaminų jiems. Šiandien Zara jau paskiepyjom,tai dabar ramiau bus rolleyes.gif
Beje,jei galvojat apie naują katinuką,tai siūlau iš čia išsirinkti,nes čia daug kycių laukia naujų namų. Mes irgi iš ten pasiėmėm Zarą. wub.gif
http://www.gyvunugloba.lt/lt/main
Atsakyti