QUOTE(voveriukas36 @ 2005 03 13, 22:09)
Yra žymiai reikšmingesnių dalykų nei sexas. Jei dėl sexo trūkumo skiriamasi, ėdamasi ir panašiai - tai labai garsiai deklaruojama "šeima" yra viso labo tik gražūs žodžiai.
Briedas kažkoks tas sexo trūkumas, juk jį galima kompensuot ir - pasakysiu atvirai - tie kompensaciniai surogatai kokybe niekuo nenusileidžia
Briedas kažkoks tas sexo trūkumas, juk jį galima kompensuot ir - pasakysiu atvirai - tie kompensaciniai surogatai kokybe niekuo nenusileidžia

Mano panasi situacija. Tai ne sexo trukumas,o elementaraus demesio! kiekvienai moterei reikia demesio,komplimentu!

Kaip gali moteris pasijaust kai vyras i jos glamones nekreipia jokio demesio

As sutikau kita, kuris man dave to ko truko su vyru. Ir as ji isimylejau...
Papildyta:
QUOTE(noriu_nenoriu @ 2008 04 05, 22:26)
O as manau kad su laiku kai kurie vyrai tiesiog pasidaro tinginiai. Ir ne tai kad zmona nebevilioja, problemos darbe, ar atsirado meiluze, o tiesiog tingi uzpakali pakritunt. Vieni buna aistringi is prigimties, o kiti sekso per daug nesureiksmina. Cia turbut prisideda ir auklejimas seimoje, pasauleziura, gyvenimo budas ir t.t. O kaulyjimai ir prasymai gal pades tik tam kartui. Mano galva galimos iseitys yra sios:
1. Paciai susitaikyti su tokia situacija, stengtis maziau nervuotis, ir bandyti pakeisti savo pacios poziuri i seksa.
2. Bandyti pakeisti aplinka, paciai atsinaujinti is vidaus. Daugiau sypsotis ir maziau bambeti. Vyrus zavi ,,velniukai'' akyse.
3. Rimtai pasisneketi su vyru. Jei nemoka klausytis - parasyti atvira laiska. Galima isaiskinti kad sekso trukumas jauciamas kaip tiek fiziologine, tiek psichologine problema. Ir kad jei sitai uzsites, santykiai gali visai isirti.
4. (Is bedos)-kaip nors suserti vyriskiui Viagros ar dar kokiu afrodiziaku doze. Cia tokiam atvejui, kai jau taip nori kad nebegali:)
5. (Is dar didesnes bedos)-susirasti sekso partneri....
veiskmingas nors nerekomenduojamas variantas.
Ilgiau pamascius galima dar daug prigalvoti...bet daznai uzgesusio ugnikalnio moteriskom pastangom neprikelsi:verysad:
1. Paciai susitaikyti su tokia situacija, stengtis maziau nervuotis, ir bandyti pakeisti savo pacios poziuri i seksa.
2. Bandyti pakeisti aplinka, paciai atsinaujinti is vidaus. Daugiau sypsotis ir maziau bambeti. Vyrus zavi ,,velniukai'' akyse.
3. Rimtai pasisneketi su vyru. Jei nemoka klausytis - parasyti atvira laiska. Galima isaiskinti kad sekso trukumas jauciamas kaip tiek fiziologine, tiek psichologine problema. Ir kad jei sitai uzsites, santykiai gali visai isirti.
4. (Is bedos)-kaip nors suserti vyriskiui Viagros ar dar kokiu afrodiziaku doze. Cia tokiam atvejui, kai jau taip nori kad nebegali:)
5. (Is dar didesnes bedos)-susirasti sekso partneri....

Ilgiau pamascius galima dar daug prigalvoti...bet daznai uzgesusio ugnikalnio moteriskom pastangom neprikelsi:verysad:
As jau su savo vyru ir negaleciau myletis,jis manes visiskai netraukia. Sexas su juo nepatikdavo,tas sexas dazniausiai budavo(seniau) mano iniciatyva. Ir toks vaizdas budavo lyg jis is reikalo tai darydavo. Pradejau save nuvertint,nuoskauda maksindavau maistu.
Viena deina pabudau ir susiradau kita, Su kuriuo ,man labai gera buvo,deja buvo.Kai su juo pradejau gyvent,pakeldavo nekarta ranka

Mano vyras labai geras zmogus,ramus,padeda visuomet,net kai su kitu gyvenau daug padedavo ne tik man bet ir jam...
dabar esu tarp dvieju ugniu.Nezinau ka daryt? Viena labai myliu,bet nesu su juo saugi. Su kitu esu saugi bet visiskai jo nebemyliu.
Taip,kad ieskodamos kito,neskubekit susiraskit toki,kuris visapusiskai tenkintu