QUOTE(Vespa @ 2008 09 18, 13:23)
Man atrodo, jūs be reikalo problemos ieškote savyje - t.y., pradedat pernelyg rūpintis išvaizda, vilioti... normaliam vyrui tai nebūtina. Juk kokią pamilo, tokią ir mylėti turėtų, ar ne? Aišku, nesiūlau visai nesirūpinti savimi - bet tai reikia daryti dėl savęs, ne dėl jo. O tai, kad vyrui nebereikia sekso - yra jo problema, nuo kurios kenčia du žmonės. Neišspręsite jos keisdamos save... Čia vyrui reikia į sėdimąją įspirti
kad susiimtų ir gydytųsi. Na taip, žinau, tai nelengva... Tiesiog norėjau pasakyti, kad neverta susiversti atsakomybės ant savo pečių. Mūsų vyrai tą labai mėgsta - ak tu priaugai svorio, nebejaudini... o kad jo niekas nebejaudina?.. nė karto neteko girdėti, kad moteris sakytų - mano vyras pastambėjo, tad jo nebenoriu...

Neteko girdeti, nes vyrai myli akimis.
Moterys myli ausimis, todel esame skirtingi.
Bet turbut teko girdeti moteris sakant, ak, mano vyras nesneka su manimi, tai turbut nemyli, todel as nebenoriu su juo myletis...
As manau, kad priaugus svorio moteris galbut ir gali pasidaryti vyrui ne patraukli, ypac jei jie susipazino kai ji buvo liekna ir jam labiau patinka lieknos moterys.