Ar nebus taip, kad tuos dalykus, kuriuos neigiau, pasirodo beturinti

Va hercogienė ne kartą nužiūrėta dėl spalvinio tipo (lyg cool summer?), o kad ji FN praslydo. Kaip čia dabar taip

Hercogienę kartais į SC deda (bet man tai iškart visiška nesamonė tokia versija), kartais į SN... nes labai jau ji malioniai šypsosi. Ale ūgis tai visai ne mažas - 178 cm. Tai va dėl veido papuola kaip ir SN, ir kai kurie meilumai jai tikrai tinka... bet gal dėl harakterio? be to ir nesirėdo ji kaip FN, bo protokolas neleidžia, va tai ir nepapuola į pavyzdžius.
Jos spalvinis tipas yra nuomonė kad Cool summer arba soft summer... aš tai be nuomonės šiuo klausimu. Man jin labai gražiai tam tikrose spalvose, kurios neįeina į standartines paletes. Osinkoje viena pamenu su panašių spalvų asmenine palete buvo, tai save kaip ir prie soft summer prisiskyrė, ale ten yra kelios visai pavasarinės spalvytės. Tai kaip ir ne soft. Kita vertus gal hercogienei ryškesnės spalvytės dėl to tinka kad Flamboyant ji? nes nu kaip ir prašosi ryškumo tipažas.
Dėl dalykų, tai labai sudėtinga suprast. Kartais visai atrodo kad kibinas nusišneka... vien pasižiūrėjus į jo žmoną, kuri pagal jį yra smėlio laikrodis (nes TR tai jau su talija ir pan. gėriais moteriškais)... o pagal mane... nelabai. Todėl kai pradedi žiūrėt tuos pavyzdžius ne kibbės parinktus labai susimakaluoja viskas, plius neaišku kas viršų ima.
Sudominot, padariau ir aš vieną testą
Bet gavosi kažkaip keistai, ir tas, ir tas, ir galiausiai neaišku kas
Balanced, with a Yang influence - Dramatic Classic
Balanced, with a Yin influence - Soft Classic
tik per vieną punktelį labiau Dramatic. Tai gal visgi Dramatic tada?
Ir kaip čia žinoti dabar čia gerai ar blogai tokia būti?
Ai visaip būt blogai jai nepatinka rengtis, kaip siūlo.
O jums iškart du variantus išmetė?
Dažniausiai du variantus meta kai yra galimybė ir tuo ir anuo būti. Tada atseit eini skaitai apie tipažą, ir kuris variantas labiau atitinka, vadinasi tas ir esi. Nes tarkim rašo - SC niekada nebus aukšta arba dar ten kas niekada, ir jai išpuola kažkas ko tikrai negalima, vadinasi netinka ir tipažas. Be to yra galimybė save vertinti ne taip, dėl to kad sunku apibūdinti kas yra kas, ir šiaip galim save kiek kitaip įsivertinti, todėl 100 % tie testai neveikia. Pats Kibbe sakė nelabai juo vadovautis.
Balanced reiškia kad viskas pas jus subalansuota, viskas per viduriuką, o toks tipas yra klasika. Jai Dramatic punktų daugiau, vadinasi yra klasika su dramos įtaka.