Įkraunama...
Įkraunama...

Apranga pagal figūros tipą

Dramatikams būdinga savotiška, unikali šypsena ("dramatiška"), mimikos ir išraiškos. Tai kaip ir aišku, žiūrint į veidus. O štai dar vieną bruožą mini Osinkoj- keistą, neįprastą ausų formą biggrin.gif Na viskas, kas kitaip nei pas visus, jau dramatiška, atkreipia dėmesį kaip į detalė.
Atsakyti
Palyginimui:
Gisele Bundchen (D)
vartotojo įkelta nuotrauka
Blake Lively (FN)
vartotojo įkelta nuotrauka

Cate Blanchet (D)
vartotojo įkelta nuotrauka
Liv Tyler (FN)
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramyra: 11 sausio 2017 - 22:13

Ai nežinau ar verta kreipt dėmesį į ausis, ir ar tik dramų jos keistos. O mimikos visiems kažkokios būdingos, užtat koliažus celebričių daro rimtų ir su šypsena. 

Atsakyti

Va tarkim kodėl man Angelina nėra SD, nors iš pirmo žvilksnio lyg ir tokia atrodo... palyginus šypsenas matosi. Tarkim Monika (kur vyresnė nebesišypso kažko) ir Barbra turi bendrumo šypsenoje, pas abi kyla šypsantis akių kontūras (akys šypsosi ar kaip čia pasakius), o pas Angelina ne, tiesa vyresnė ji išmoko primerkt jas, bet tai ne tas pat.

6b2fe0ce95db4939e201460c840112e0.jpg

Atsakyti
Na taip, svarbi visuma. O SD jau tokios ... divos smile.gif Iš tų mums žinomų ir pripažintų asmenybių, daugelis - su pakankamai egzotiška išvaizda ir genofondu. O jei regionas (pavyzdžiui, Rytų Europa) neturi tokių išraiškingų bruožų, tai bando liberaliai pritemt iki tų Kibbe nužymėtų etalonų smile.gif Paskaitinėjau rusų forumus (ne tik Osinka), tai ten tų SD pas save jie "randa" kaip grybų po lietaus. O kaip kitaip, jei didesnių SD jų šalyje nėra, tai ima tas zviazdas, kurios nors kiek traukia link to. Nors net mano nepatyrusia akim, daugelis iš jų FN.

Dizainėrė Donna Karan ir šiuolaikinis SD stilius smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Dar iš asmeninių pastebėjimų pasidalinsiu mintimis. Gal tai padės kitoms atrasti savo tipą smile.gif
Jei SD ar N turi gražiai išreikštą liemenį (nuo krūtinės siaurėja, paskui įlinksta ir vėl tolygiai išplatėja), tai FN liemuo - tiesus ir sudaro stačiakampį su labai minimaliu linkiu. Kadangi struktūra plati (pečiai, krūtinės ląsta), kai tas liemuo tiesiai leidžiasi ir tiesiog "įsimūrija" į klubus. Va todėl Kibbe ir dengia tą vietą rūbais ir rengia FN paklodėm, bo gražaus perėjimo nėra. O jei priaugama svorio (na iš visai į kūdos į normalią), tai riebaliukai užlipa ant pilvuko, strėnų (mūsų giminės vyrai tas vietas vadina meilės rankenomis, nes yra už ko apkabint biggrin.gif ) ir šlaunų viršaus. Tai yra beveik ta nelemta liemens "įsodinimo" vieta. Tada ir užpakalis įgauna "kvadratinę formą". Jei neklystu Inga Valinskienė taip pat FN. Tai ir pas ją matyti tas probleminis gelbėjimo ratas ant strėnų.
Bandau iliustruoti žodžius:
vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
paskutinėje foto atskirsite, kas kuri smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramyra: 16 sausio 2017 - 14:26
Dar vienas pavyzdys kampuotų FN klubų
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Jo Karan nemažai SD rūbų prikūrus. Aš radau ebėjuje už centus parduodant, nu galvoju kokia graži suknia... paskui žiūriu foto nukabinta iš jos neto puslapio :unsure:  taip ir neįsigijau  :D , tik seilę pavarvinau. 

Aha rusaitės mėgsta prie SD nusitipint, joms turbūt labai maga tuos blizgučius sau prisiderint (nes SD sako kad labai gerai dideli ir blizgantys). Bet yra tų SD ant svieto. Ir ne visos jos ten su gražiais linkiais, tiesa pasakius išvis pas SD gali tekt grožio gerai paieškot, kaip ir pas dramas. Nelabai mano akimis dailūs klubai ir pas jas - visgi dramos įtaka gali būti labai didelė. 

O Valinskienę kažkada galvojau pasinagrinėt... ji taip jau dyvos personažu pabūti mėgsta, nors nėra - faktas

Atsakyti

Kažin ar Valinskienė nėra gryna drama - http://img.lrytas.lt...102643&s=11&f=4

http://s1.15min.lt/s...ngamazeikos.jpg

Atsakyti
O aš žiūriu jai visai FN dera rolleyes.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramyra: 16 sausio 2017 - 21:42
Man ji čia graži:
http://iy.delfi.lt/n...651_qrdHKv.jpeg
http://g4.dcdn.lt/im...ne-60934871.jpg
http://g2.dcdn.lt/im...ne-67527134.jpg
http://g1.dcdn.lt/im...ne-60702781.jpg
http://s1.15min.lt/s...efbua122743.jpg


http://i3.alfi.lt/5505/27/17.jpg
http://g1.dcdn.lt/im...ne-66823304.jpg
https://scontent.fhe...amp;oe=590F201C
https://scontent.fhe...amp;oe=58D803E9
O čia jau draminis įvaizdis. Paskutinė foto graži išraiška.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramyra: 16 sausio 2017 - 22:11

mano akimis visi jos sukurti įvaizdžiai neatitinka jokio tipažo. Visų pirma ji visur su organzos tipo audiniais, kurie iš esmės netinka dramoms (nei SD nei grynai D), o FN berots ir ne kas. Dažnai jos geras atrodymas labiau dėl teisingos šukuosenos ir makiažo nei rūbo. Todėl reikėtų manau pradžiai ją pasinagrinėt ne kaip konkrečiam variante ji atrodo, o kas labiau jai tinka (tarkim lygumas ar grubumas) ir ar visgi ar ji drama, ar naturalas. Nes kiek ten pas FN tos dramos bebūtų, vis vien jie yra naturalai, o kad ir kokios moteriškos gali atrodyti SD, jos yra dramos, ir t.t. 

Taigi... klasiką ar galim atmesti? labai sunku ką nuspręsti, nes ji jos vengia kaip maro, net seime su kažkokiais ne klasikiniais švarkais sėdi, nieko padoresnio neradau - http://www7.lrs.lt/p...23yvrg7ikgk.jpg

faktas kad tokie pasoftinti švarkeliai ne jai (ko norėt, iki SC jai kaip iki mėnulio, nors mėgsta ji kartais sau tai leisti... na jai žmogus jaučiasi trapia būtybe, kodėl ne) - http://www7.lrs.lt/p...ampz0zl8q31.jpg

lygus išilgintas variantas žymiai geriau - http://img5.diena.lt...g?itok=POLK242y

čia išvis nesuvokiama kaip jai dašuto taip pasipuošti - http://g4.dcdn.lt/im...5ad9d3ce5a1.jpg

...nerandu niekur simetrijos ar dar ko pagal ką galėčiau spręsti tinka jai klasika ar ne... tik kad ji dramos pusiausvyros pusėje, kas aišku ir taip vien iš jos ūgio.Jai ne eks švarcnegerienė tarp klasikų su dramos įtaka, tiesa pasakius, net nesvarstyčiau Valinskienės kaip klasiko... 

Atsakyti