QUOTE(Faustinata @ 2012 02 05, 14:56)
Jau išbandyta: iš vakaro sumalti 1 valg. šaukštą linų sėklų ir užpilti 1 stikline vandens, papildant puse arbat.šaukštelio kviečių sėlenų, galima trupučiuką įdėti medaus. Ryte nevalgius išgerti.
o čia vienkartinė dozė ar reikia kartoti kažkiek laiko?
Papildyta:
QUOTE(Senmergiukas @ 2012 02 05, 13:27)
Organizmas pripranta prie kokios nors priemonės ir nebereaguoja, kaitalioti reikia. Keisk slyvų nektarą į ką nors kitą. Man padeda:
- salotos su alyvuogių aliejumi
- ypač - virtų burokėlių salotos su aliejumi
- kokios penkios džiovintos slyvos užpiltos iš vakaro vandeniu, ryte nevalgius užpiltą vandenį išgert, slyvas suvalgyt
- keletas obuolių per dieną, bet čia labiau veikia vasariniai, tautiniai alyviniai
- naminio jogurto (galima raugintis iš pakaitinto pieno ir kokio ekologiško pirktinio jogurto) puodelis kartą per dieną, naudoti ilgai, kol nusibos.
Čia kažkur atskira tema yra vidurių užkietėjimui, pasiieškokit, ten daug visokių gudrybių prirašyta. Sėkmės
- salotos su alyvuogių aliejumi
- ypač - virtų burokėlių salotos su aliejumi
- kokios penkios džiovintos slyvos užpiltos iš vakaro vandeniu, ryte nevalgius užpiltą vandenį išgert, slyvas suvalgyt
- keletas obuolių per dieną, bet čia labiau veikia vasariniai, tautiniai alyviniai
- naminio jogurto (galima raugintis iš pakaitinto pieno ir kokio ekologiško pirktinio jogurto) puodelis kartą per dieną, naudoti ilgai, kol nusibos.
Čia kažkur atskira tema yra vidurių užkietėjimui, pasiieškokit, ten daug visokių gudrybių prirašyta. Sėkmės
butinai išbandysiu, ypač mėgstu burokėlius







