Įkraunama...
Įkraunama...

Virškinimas

Norėčiau patarimo, mano antroji pusė tik pavalgo daugiau - iškarto pradeda labai skaudėti pilvą, net nežinau ar jau reiktų pas gydytoją vesti, nes tai jam kartojasi nuo mažumės, anksčiau gydytojai sakydavo jam, kad angliuką ar mezym fote ir praeis, bet dabar nebepraeina nuo jų, gal išsivystė kokia rimtesnė liga, gal galit patarti ką daryti?
Atsakyti
QUOTE(Melancholy @ 2013 01 05, 12:08)
Norėčiau patarimo, mano antroji pusė tik pavalgo daugiau - iškarto pradeda labai skaudėti pilvą, net nežinau ar jau reiktų pas gydytoją vesti, nes tai jam kartojasi nuo mažumės, anksčiau gydytojai sakydavo jam, kad angliuką ar mezym fote ir praeis, bet dabar nebepraeina nuo jų, gal išsivystė kokia rimtesnė liga, gal galit patarti ką daryti?

Drasus jusu TB. Pilva skauda-o jis ramus namuose sedi ir laukia. Siuskit tik pas daktara 4u.gif Padarys pilvo echoskopija, tyrimus, kas zino, gal tulzyje akmenys suaktyveja, gal kepenys isdideje, gal kasos uzdegimas, gal fermentu negamina, gal zarnyno uzdegimas-nu milijonas tu ligu gali buti, kam laukti paskutinio priepolio, kada daktarai nuleidzia rankas ir paklausia:"paciente, o kur jus buvote, kai viskas tik prasidejo? Dabar jau velu ka pagelbeti".
Atsakyti
Kad aš jam sakau, bet jis bailys... Nieko, reiks vest pas gydytoją
Atsakyti