Įkraunama...
Įkraunama...

Buteliukas, čiulptukas ir žindymas

Tikrai suderinama MP ir maitinimas is buteliuku, savo pupa maitindavau ir MP, ir misinukais, tik nezinau, kodel kitoms mamoms neimdavo kruties. As maitinau tik su avent buteliukais, ten ir parasyta kad suderinama, kai pabandziau thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano zuikis valgo nakti is kruties, o diena is buteliuko arbatele gere, bet AVENT buteliuko nemegsta, nezinau kodel jam nepatinka, tai gere is tos "nukirstu" galu soskutes thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamke: 09 lapkričio 2007 - 10:41
Taip maitinau nuo 3 savaites iki 6 men. Kadangi pienelio neuzteko, tai pirmiausiai duodavau istustinti kruti, o paskui is karto budavau pasiruosusi misinuka (kol valgydavo is kruties, misinuka idedavai i karsta vandeni, kad neatsaltu) 4u.gif
Atsakyti
Mano pirmoji dukrytė buvo maitinama ir iš krūties ir iš buteliuko.Tai jokių problemų nesudarė.Tuoj turėsim antrą, tai manau,kad taipat seksis maitintis abiem būdais nestuke.gif
Atsakyti
Mums, deja, buteliuka ir kruti suderinti pavyko tik 6 savaites. O tada atsisake kruties. Teko nustraukineti, duoti MP is vieno ir plius misinio is kito buteliuko.
Atsakyti
Cia visiems vaikams bendros taisykles nera.Mano drauge savo dukryte taip maitino iki metu ir vaikas neatsisake kruties.As savo mazule ir jau pradejau primaitint misineliu,bet ji visiskai nenori gert is buteliuko,tai vargstam verysad.gif .O kruti ima su didziausiu malonumu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Arsua32 @ 2007 11 09, 12:01)
pirmiausiai duodavau istustinti kruti, o paskui is karto budavau pasiruosusi misinuka (kol valgydavo is kruties, misinuka idedavai i karsta vandeni, kad neatsaltu)  4u.gif

Matai kaip įdomiai - maniškis atvirkščiai valgo. Iš pradžių duodu mišinuko šiek tiek, o po to krūtis. Nes po krūties mišinuko nelabai įkiši, o atvirščiai - pavyksta thumbup.gif
Atsakyti
Maniškis pirma gaudavo pavalgyt iš krūtinės, pakui kiek trūkdavo iš buteliuko, ir abu variantai vienodai geri buvo jam thumbup.gif
Atsakyti
Maniškis nuo 3 mėnesių dieną valgė iš buteliuko košes užbalintas mano pienu, o naktį iš krūties gerai buvo..........
O krūties pats atsisakė - kai pradėjo rėkti ir neimti krūties - tuo metu kaip tik pas tėvus svečiavausi - tai mama greitai išvirė ryžių klijaus ir liepė nusitraukti pieno, nes jo buvo daug, ir įpilti į buteliuką - šis maistas sūnui laaaabai patiko......tik man vargas - nusitraukinėti...................
Atsakyti
As pradejau duoti misinuko pries 2 sav. kol kas labai sekmingai suderinu ir papuli ir soskyte mirksiukas.gif , nezinau kaip cia viskas bus toliau, bet maniske labai skaniau valgo ir is ten ir is ten lotuliukas.gif
Atsakyti
as manau,kad imanoma,nes pati taip maitinau,ypackai vaziuodavau i miesta ar pas draugus,kad nereiktu bekt i kita kambary pasidarydavau misinuku,o veliau po truputi perejau ant misinuku ir nebemaitinau krutine
Atsakyti
Man kai pradejo trukti pieno - misinuku primaitindavau is buteliuko, tai po savaites, gal dvieju - pats nebenorejo kruties, kisdavau - verkia, klykia, neima nors tu ka... Tai tai tik menesi maitinau MP, o po to kazkur 3 sav.tik nakti jei prabusdavo duodavau krutine, tai pacinkuodavo, bet taip tai ne... O ciulptuka ciulpia tik kai einam i lauka ir kai einam miegoti, bet kokias 5-10 min pacinkuoja ja ir pats isspjauna biggrin.gif

mano kaip tik tik AVENT ir buteliuka ir ciulptuka ima - kitu NE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asariukele: 15 lapkričio 2007 - 09:12