Įkraunama...
Įkraunama...

Buteliukas, čiulptukas ir žindymas

QUOTE(jure*** @ 2007 11 20, 11:30)
nestuke.gif Kaip patogu mamai thumbup.gif Tikiuosi,kad ir man taip pasiseks g.gif

Pas mus pienelis bega fontanu, gal del to, o su soskiuku, tai buna kad uzeina viena miegeli dienoje jo uzsimano, o siaip be jo uzmiega. Vienu zodziu viskas thumbup.gif Mes Jums linkim to paties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zioga @ 2007 11 21, 00:30)

Be to pastebejau kad prie vienos krutines greiciau nurimsta, mat kita labai stipriai svirkscia kai ima gamintis pienas.

Mano sūneliui irgi kartais "užplaukia", t.y ne visada ima krūtinę kurią duodu, o pats pasirenka blink.gif Tad čia manau visiems vaikams taip užeina. O nemanau, kad mišinukas vaiką nuramins, nes dažnai nuo jo prasideda pilvelio skausmai schmoll.gif Na gal mažylis išaugs šį periodą, gal tiesiog reikia išlaukti. Nenusimink, stengis pati visada prie vaiko eiti rami, nes kūdikis labai jaučia mamos nervingumą. Tad sėkmės abiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pelyte mazyte @ 2007 11 15, 22:21)
Mums bedu nera, ima soskiuka, valgo is buteliuko (nusitraukto pieniko) ir kuo puikiausiai ima krutine. Pasiseke man situ klausimu blush2.gif

Mums irgi tas pats, net nežinojau, kad būna taip, kad pabandęs iš buteliuko leliukas nebenori papuko.Mes galim ir valgom visaip, priklauso nuo situacijos.
Atsakyti
Kai buvau gerokai apkandziota,tai savo pienuka sugirdydavau is taureles,kaip moke ligonineje.Dabar viskas gerai,tik labai daznai valgo,nors ir uzmiega be kruties smile.gif ciulptuka bandem duoti,bet jam jis labai nepatiko-iskart isspjove smile.gif Isties pirma menesi buvo sunku su tuo naktiniu ir dieniniu valgymu,o dabar jau yra savotiskas rezimas,kai verkia-nebandau nuraminti krutimi.Zinau kai buna alkanas-kumstukus bando suvalgyti arba vyrui ikasti biggrin.gif Tagi kantrybes visoms.Beje kartais kudikiai neima kruties,arba ima ir isspjauna,verkia,nes buna kudikiu pienlige.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
mano dukryte ima ir buteliuka ir kruti smile.gif Labai megsta kruti, kai pritrukstam MP valgo misinuka is buteliuko.
Atsakyti
As maitinu iskrutines,arbateleduodu tikis buteliuko,mokinu,nes jau planuoju nutraukti maitinima,nebent tik naktimis,kadnereiktu misinuku daryti
Atsakyti
Man teko ir is kruties maitinti,ir primaitineti dirbtini piena.
Atsakyti
Savo pupa primaitinu misinuku, nuo 1 mėnesio. Jokių problemu nebuvo, ima vienodai krūtį ir buteliuką(avent). Tiesa iš pradžių buteliukas jai nelabai patiko, tai laikė čiulptuką, kaip cigarą įsikandusi. Dar kolkas maitinu pati, o mišinuką darau dėl visa ko kai einam pasivaikščiot, bet jau koks menuo, kai jo neprireikia, ir siaip jai už viską mieliau papulis.
4u.gif
Atsakyti
Kiek zinau, tai galima, pati tai tik MP maitinu smile.gif
Atsakyti
Nors daugiau maitinu iš buteliuko nei krūtimi, bet mažoji mielai čiumpa krūtį. Nepastebėjau, kad kas būtų pasikeitę (tfu tfu tfu tuk tuk tuk) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEDINE20 @ 2007 11 05, 14:18)
Norejau jusu paklausti ar tai suderinami dalykai, nes man truksta pienelio tai tenka damaitinti is buteliuko, bet bijau kad vaikutis neprisiristu prie soskes ir nebeims kruties.

as nuo 2 sav primaitinu misinuku, kartais buna uztenka MP o kartais reikia "dabavkes".
kai pradejau duoti maista is buteliuko pastebejau kad kruti labai nenoriai eme bet su dideliu uzsispyrimu ir valia pralauziau savo grazuoli, dabar valgo ior is buteliuko ir is kruties thumbup.gif
Atsakyti
savo panele maitinau ir krutimi ir primaitinau misineliu, bet buteliuka pripazino tik avent
Atsakyti