Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdkelnės ir Merginos

QUOTE(-=migle=- @ 2007 11 07, 22:44)
Sveiki, o ar įmanoma gauti kur nors Lietuvoje storų, spalvotų (ar raštuotų) pėdkelnių maždaug 1.70 m ūgiui?  mastau.gif Dažniausiai tokiam ūgiui tik juodos arba išvis nėra, nes vaikiški ties 1.54 m baigiasi  ax.gif

turguj ieškot reikia. ten galima rast. nors tikrai raštuotų storų pėdkelnių dauguma išmierų tik vaikiškos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 11 08, 10:02)
turguj ieškot reikia. ten galima rast. nors tikrai raštuotų storų pėdkelnių dauguma išmierų tik vaikiškos  verysad.gif

Ačiū, bandysiu ieškot, bet kiek esu anksčiau ieškojus tai neradau schmoll.gif
Atsakyti
Man labai patinka pirstuotos kojines, maciau tokias ir pedkelnes bet tik vaikiskos. blush2.gif Tai kur ta mados studija??? blink.gif
Atsakyti
Dukra lankydavo sita studija
http://www.modeliai.lt/index.asp

Cia nereikalauja butinai tureti drabuziu is kolekcijos, demonstruoja ivairu parduotuviu ir autoriniu drabuziu.

Dukrai visai patiko, ismoko siolaikiniu sokiu pagrindai, demonstravimas, labai graziai dabar atrodo nuotraukuose, makijazas... Ten daug viskuo.

Visas maluonumas kainuoja 100lt cry.gif
Atsakyti
O kuriems galams po džinsais dar STOROS pėdkelnės? Apsimovus po kelnėm storas pėdkelnes mergina save mato storesnę - tai juk be galo svarbu tokiame amžiuje, suprantu, kad nė už ką nesimaus, netgi ne dėl nuogo pilvo. O plonų pėdkelnių būna ir pažemintu liemeniu (pvz. Droge yra pirkti). Dar vienas drabužio sluoksnis, kad ir koks plonas, vis tiek šilčiau. Tačiau jeigu viršutinis rūbas ne striukytė iki liemens, o ilgesnis paltas ar striukė, tuomet pėdkelnės, mano galva, reikalingos tik jei eini su sijonu.
Atsakyti
Na manau, kad tas 100 litu nera daug...

Erszebeth, mano dukterecia isvis nenesioja pedkelniu ji bene plika vaiksto kai buna labai dideli salciai, kad kartais neina niekas i mokykla per salcius. Nezinai kokia rimta situacija yra.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyciukasm @ 2007 11 05, 17:17)
Tai vat kad mano dukterecios dzinsai ant klubu, ir net zemiau ju..., sako kad cia viska matysis, arba jei pakelsiu ranka ir matysis pedkelnes.  doh.gif

Būna gi pėdkelnių pažemintu liemeniu.
Bet aš iš dalies suprantu tą panelę, pati turbūt nuo pradinės mokyklos nenešiojau pėdkelnių ir tik šiemet išsitraukiau. Na bet mano problema greičiau buvo ne tame, kad nenorėjau nešiot, o kad mano ūgiui (189) pėdkelnių nebūdavo, užtat dabar perku 6-ą dydį ir vargo nematau. Neseniai kaip tik įsigyjau 80 DEN juodas, labai fainos, eisiu dar kokių panašių pirkt
Atsakyti
Nu kazinau as tai pedkelniu taip pat nemegstu ir nenesioju ir ne del to kad negrazu, bet man tiesiog nepatgogu, cia as turiu omeny po dzinsais, nesioju paltuka truputi virs keliu ir ilgaaulius tai tu pedkelniu kazkaip ir nereikia.. o po sijonais tai ivariu kojiniu bei epdkelniu rastuotu graziuu yra, daba rgi storos madoj wub.gif Na nezinau man tai juokingos tos paaugles kur jauciasi sekasualiausios pasaulyje, vaiksto su striukem iki bambos ir sijonais mini kai uz lango -10... Gal reiktu pervest per prekybos centrus ir panasiai kad parodyt kad dabar tai visiskai nemadinga ir kad vaikinam tai net nera grazu, o tokios merginos panasios i eilines k.. atsiprasant.
Atsakyti
Nors maniškei dar tik 12m. bet ožius dėl pėdkelnių jau rodo doh.gif Bamba kai liepiu užsidėt, sako nepatinka, nepatogu... doh.gif
Atsakyti
mano dukra trečiokė, bet storų pėdklenių jau nuo antros klasės nesiauna po kelnėm, o aš ir neverčiu. Paltukas iki kelių, batai ilgoki, tai nuperku iki kelių ilgas gražias kojines ir viskas. Nu tikrai nepatogu ir nesmagu po kelnėm dar pėdkelnes nešioti doh.gif aš pati jų nemėgau, o mama vertė nešiot, sėdi kasaisi, odą erzina. Kai jau labai šalta žiemą būna, tai turiu nupirkusi 40-60 den pėdkelnes, bet jų prireikia retai. Gi mokyklose šilta dabar mirksiukas.gif
Nu kas dėl plikų bambų ir krūtinių tai čia kitas klausimas g.gif
Atsakyti
Maniškė, kai nori, tai apsimauna plonas pėdkelnes ir tokias "ale" kojines be pėdų, tai jos delgia pusę kojos, iki šlaunies vidurio kažkur - gerai atrodo ir šilta. Dabar g ir ilgos kojonės su pėda ant plonų pėdkelnių madinga, bet jei visai pėdkelnių nenešioja, tai tada tik bridžai su kojinėm iki kelių belieka arba kelnės, kaip čia su sijonu be pėdkelnių vaikščioti, tai neįsivaizduoju - kažkoks škoto vyro vaikščiojančio su sijonu variantas ne daugiau biggrin.gif
Atsakyti
na pedkelnes nera patogu , ypac po kelnem.
o seip tai yra madu ir taip pat grazu bei seksualu kai nereikia demonstruoti visu grozybiu. juk parduotuvese tiek daug graziu ir siltu drabuziu yra.. smile.gif
Atsakyti