Įkraunama...
Įkraunama...

Pėdkelnės ir Merginos

QUOTE(mamyciukasm @ 2007 11 05, 18:17)
Tai vat kad mano dukterecios dzinsai ant klubu, ir net zemiau ju..., sako kad cia viska matysis, arba jei pakelsiu ranka ir matysis pedkelnes.  doh.gif

As lygiai ta pati sakydavau mamai,kai man liepdavo mautis pedkelnes. dar kad atsisedus is nugaros matysis,kad tokias deviu,bus labai negrazu ir geda. Maniau,kad mano tiesa,bet... susirgau slapimo pusles uzdegimu,kuris linkes kartotis ir kartotis,tai dabar kazkaip jau ir nebegeda pasidare ir patogu. Taip ,kad mama kaip visada buvo teisi. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lete: 10 vasario 2008 - 19:03
Jei nonori tegu nesimauna, vėliau kai susirgs pradės nešiot mirksiukas.gif
Atsakyti
kad šilta žiema šiais metais 4u.gif nelabai suprantu kam tos petkelnės doh.gif
Atsakyti
As net ziema nenesioju, nors liepia. Siaip po sijonais tai nesioju.
Atsakyti
Nenešioju ir aš tų pėdkelnių. biggrin.gif nepatogu man, o ir tingisi jomis rengtis. Vaikystėje mama mėgdavo rengti mane tomis pėdkelnėmis, tai gal dėl to dabar jų ir nebenoriu g.gif
Atsakyti
Taigi kaip tik dabar storos juodos pėdkelnės labai madinga, apie 100den, beto šilta, patogu. cool.gif
Atsakyti
Nu teip teip, bet kiek suprantu čia tema kai panos nenori mautis pėdkelnių po kelnėm unsure.gif
Atsakyti
Oi, pėdkėlnės!
Mama, jau net nebekiša man jų, nes atsibodo karas.
Jau nuo kokį 10m. nebenoriu mautis pėdėklnių, tiesiog man taip kažkaip.. Ai, ten visur nepatogu, kutena, norisi kasytis, jaučiuosi nelaisvai! .. biggrin.gif
Prisimenu, mama per prievartą maudavo, tai visą dieną pykdavau ant jos, nenuotaikoj būdavau.
Na, kai koks koncertas, ar kas tai po sijonu apsimaunu kokias pėdkėlnes, bet jau mieliau čiužčiau su džinsais.. ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Pati asmeniškai deduos pėdkelnes tik eidama kur ilgesniam laikui į lauką (gamta, miškai ir pan). Paprasčiausiai manau, kad einant į mokyklą ar pan patalpą tikrai geriau aulinukai ir paltukas, nes šiltoj patalpoj ilgai būnant su pėdkelnėm būna karšta, nemalonu.
Atsakyti
Jei petkelnės, tai tik prie sijono 4u.gif
Atsakyti
Jai cia kalba apie pedkelnes po kelnem tai tada juokinga, net negalvokit apmaut biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o jei po sijonu, tai manau kaip tik graziau, arba leginsai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inetutia3 @ 2009 08 14, 17:14)
Jai cia kalba apie pedkelnes po kelnem tai tada juokinga, net negalvokit apmaut  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  o jei po sijonu, tai manau kaip tik graziau, arba leginsai smile.gif

Daug kas vaikšto su pėdkelnėm po kelnėmis... Čia, aišku, kalba eina apie žiemos sezoną. Nieko juokingo. smile.gif O ypač pėdkelnės praverčia toms, kurios nemažai laiko lauke praleidžia, arba vaikams, kuriems mokykla toliau nuo namų. smile.gif
Atsakyti