Įkraunama...
Įkraunama...

Prostitutės

QUOTE(Ribytė @ 2007 11 06, 13:42)
aš tik bandžiau įsivaizduot per visus galus idealią žmoną, o ne save nupiešiau blink.gif
Papildyta:
sako, čia ne tas pat bigsmile.gif  Va, gaila, kad nesusikonspektavau, tai ir tiksliai pacituot negaliu, bet labai įtikinamai skambėjo g.gif

o jūs ką, galvojat, kad dorų moteriškių dori diedai pas tasa anas nenori eit? Tai kas tada pas jas eina? Gi šitokia pasiūla, nuo paprastų stotinių gatvinių iki porcelianinių papuikintųjų, tai KAS pas jas eina? Tik lūzeriai pabaisos bežmoniai sadistai?

Kas kas...Visi eina. Tik ne mūsų vyrai rolleyes.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 11 06, 15:04)
Kas kas...Visi eina. Tik ne mūsų vyrai  rolleyes.gif  cool.gif

Greiciau jusu eina, musu nea lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2007 11 06, 15:12)
Greiciau jusu eina, musu nea  lotuliukas.gif

jūsų, mūsų, - nieko nebesuprantu. Norėjau šitą temą atidaryt jau prieš mėnesį, bet vis neprisiruošdavau, o dabar visą reikalą to reikalo profesionalė su savo nedetaliais dienoraščiais gadina schmoll.gif
Atsakyti
Baisu blink.gif Jau ir ta tema iskraipe, issigando profesionale cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 11 06, 14:04)
Kas kas...Visi eina. Tik ne mūsų vyrai  rolleyes.gif  cool.gif

A ko Jadze tokia issipuosus? g.gif Gi Kaledos da tolokai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2007 11 06, 15:12)
Greiciau jusu eina, musu nea  lotuliukas.gif

Taigi, aš ir sakau - mūsų neina. Eina kitų...kažkurių...kažkokių...gal net ne šioje planetoje gyvenančių... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Beigbeder @ 2007 11 06, 16:23)
A ko Jadze tokia issipuosus?  g.gif  Gi Kaledos da tolokai  smile.gif

Supratau, kad nuog tokių ir panašių temų kulitūros irgi intelihiencijos labai daug įgavau. Tai ir persirėdžiau biggrin.gif
Atsakyti
O ką galvojat apie masažistes? Jos šiais laikais populiaresnės už papr...kuklutes, mat nėra, kaip čia tiksliau išsireiškus g.gif giliojo kontakto, va! bigsmile.gif

Kalbu ne apie medicinines poliklinines masažistes, o apie tas, kurios iki šlaptelėjimo užglosto, bet prie savęs neprisileidžia. Ar bent turėtų neprisileist g.gif

Tokia kaip ir dviguba sąskaityba gaunas - lyg ir einu, bet ne pas prostitutę, lyg ir išeinu apsipatenkinęs, bet be jokių gleivinių pakitimų ar papildomų pakirkšnučių ax.gif
Atsakyti
Aaaaa, atsimenat serialą "Namų šeimininkės", pirmą sezoną? Ten viena jų tobulai gamina valgyti, namai blizga, ji - irgi, o vyras išėjo. O ko? "Kai kas dieną ikrai ir šampanas, kartais taip norisi tiesiog juodos duonos" doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 11 07, 14:06)
Aaaaa, atsimenat serialą "Namų šeimininkės", pirmą sezoną? Ten viena jų tobulai gamina valgyti, namai blizga, ji - irgi, o vyras išėjo. O ko? "Kai kas dieną ikrai ir šampanas, kartais taip norisi tiesiog juodos duonos" doh.gif  lotuliukas.gif

Su tais vyrais tai lb sunku, turi vis kaskart nauja role ivaldyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 11 07, 14:06)
Aaaaa, atsimenat serialą "Namų šeimininkės", pirmą sezoną? Ten viena jų tobulai gamina valgyti, namai blizga, ji - irgi, o vyras išėjo. O ko? "Kai kas dieną ikrai ir šampanas, kartais taip norisi tiesiog juodos duonos" doh.gif  lotuliukas.gif

Tą patį parašiau jau anksčiau, bet mane išdurnino, sakė, akd mano ikrai ne ikrai, ir šampanas tik vynas, ir kad man tik atrodo, kad aš tokia krūta biggrin.gif
Bet aš irgi galvoju, kad tai užsimiršimo, atsiribojimo, atitolimo nuo visko (gali būti gero, gali būti, man regis net nesvarbu) bent trumpam forma.
Papildyta:
QUOTE(marmaliade @ 2007 11 07, 16:06)
Su tais vyrais tai lb sunku, turi vis kaskart nauja role ivaldyt biggrin.gif

Kaip katė nepriziliosi...
Kaip kitoj temoj buvo kalbėta "batareika" reikai būti gera biggrin.gif
Aš tikrai manu, kad vyrus veža moterys, kurios yra gyvos, kurių akys spindi, tada jie per jas irgi gyvena ir kitų bent jau ne taip reikia, "papildymo" ieškoti nereikia...
Papildyta:
QUOTE(Ribytė @ 2007 11 06, 16:06)
jūsų, mūsų, - nieko nebesuprantu. Norėjau šitą temą atidaryt jau prieš mėnesį, bet vis neprisiruošdavau, o dabar visą reikalą to reikalo profesionalė su savo nedetaliais dienoraščiais gadina schmoll.gif

biggrin.gif forume kaip ir gyvenime, kas virtulybė, kas realybė, tas pats, visur tos kekšės kelią perbėga biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ribytė @ 2007 11 07, 10:43)
Ar bent turėtų neprisileist g.gif

Turėtų ... cool.gif
Žmonės, ne tema "veža", o jūs rašot įdomiai, rašykit ir ateis paskaityti... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norako: 07 lapkričio 2007 - 15:12
QUOTE(norako @ 2007 11 07, 15:15)
Aš tikrai manu, kad vyrus veža moterys, kurios yra gyvos

Chi, čia jau pasikabinėti galima biggrin.gif tongue.gif cool.gif cool.gif Taip sakant geras perliukas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 07 lapkričio 2007 - 15:37
Aha, yra vyrų, kurias traukia negyvos cool.gif
Atsakyti