Įkraunama...
Įkraunama...

Prostitutės

QUOTE(suntea @ 2007 11 26, 12:42)
Ar ta kova, tai jau kaip rezultatas, kad esate sutarusi su savimi? Jau esat visas įmanomas ydas savo viduje išnaikinus, jau nebetrokštate kažką keisti savyje, nebenorit gilintis, kas lemia vienokį ar kitokį jūsų poelgį? Pas Jus nuopolių nebūna? Ar Jūs forume atrandat, ieškot savęs, ar tai jau pasiekto darbo rezultatas, kuriuo manote nesąžininga būtų nepasidalinti. Pas jus viduje nėra nieko, kas būtų nuginčijama?

Dabar galvoju. Prostitučių temoj. Jaukiai įsikursim.

nors čia buvo klausimas Peliauckienei, bet ir aš užkibau...
aš irgi pagavau save kartą...ko aš landžioju po tokias temas, kaip trečias nereikalingas, prostitutės ir t.t.

gal todėl, kad tai nepažįstama, bet savotiškai įdomu, nors ir nepatrauklu, bet yra noras pažinti arčiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #Antradiene#: 26 lapkričio 2007 - 12:54
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 11 26, 13:34)
QUOTE(Medinis)

Ar matote tame savo paskirtį? Jūs geriau jaučiatės "kovodama"?

Tai žinoma, antraip apsiribočiau sėdėjimu Rankdarbiuose ir pasakojimu, kaip megzti servietkas.

Man labai įdomu (asmeniškai, gal kaip po ta pačia saule gimusiai (spėju... biggrin.gif )), ar jūs tikrai matote savo kovos rezultatus, na "užkariautą/atkariautą" "žemę"?...
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 11 26, 13:42)
Ar ta kova, tai jau kaip rezultatas, kad esate sutarusi su savimi?

Manau, kad taip.

Jau esat visas įmanomas ydas savo viduje išnaikinus, jau nebetrokštate kažką keisti savyje, nebenorit gilintis, kas lemia vienokį ar kitokį jūsų poelgį?

Ydas ? Ydų aš neturiu. Turiu neigiamų bruožų, kuriuos glūdinu, pvz. būdama pavargusi galiu išbambėti ir aprėkti kitą, kuris nepadarė kažkokio jam priskirto darbo arba apskritai nelaiku pasimaišė po kojomis. Stengiuosi save suvaldyti. Dažniausiai sekasi, bet kartais "nutrūkstu", kai būnu neišsimiegojusi ir pervargusi. Nesu kantri, bet ir vėlgi - tai bruožas, ne yda, kurį galima koreguoti. Taip, iš esmės ydinga aš nesu. Netobula - taip, ir dar kur tobulintis apsčiai. Bet neydinga.

Savyje kažką keisti? Kam? Esu tokia, kokia esu. Kaip sakiau, neigiamus bruožus stengiuosi koreguoti, teigiamus - afišuoti ir visada bet kokioje situacijoje rasti mane atitinkančią vietą po saule. O jei tokios nėra - ją susikurti. Man kur kas įdomiau keisti savo supratimą apie pasaulį nei save smile.gif O kiek tai keičia mane - kitas klausimas. Kas lemia mano vienokį ar kitokį poelgį - man visada aišku. Aišku, dar prieš darant tą poelgį. T.y. pirma eina motyvacija, paskui - poelgis. Beje, suprasti kitų elgesio motyvus man irgi yra nesunku.

Pas Jus nuopolių nebūna?

Pirmiausia reikia išsiaiškinti, ką jūs laikote nuopoliais ? Pagal mano vertybinę skalę nuopolių nebūna - aš mėgstu gyventi taikoje ir ramybėje su savo sąžine.

Ar Jūs forume
1.atrandat, ieškot savęs,
2.ar tai jau pasiekto darbo rezultatas, kuriuo manote nesąžininga būtų nepasidalinti.

Antras variantas. Be to forume man kartais tiesiog malonu paplepėti ir stebėti, kaip žmonės mąsto.

Pas jus viduje nėra nieko, kas būtų nuginčijama?

Nežinau. Šiaip ar taip, abejonės man nėra būdingos. Esu iš tų, kurie mėgsta turėti savo poziciją.
Papildyta:
QUOTE(norako @ 2007 11 26, 15:20)
Man labai įdomu (asmeniškai, gal kaip po ta pačia saule gimusiai (spėju...  biggrin.gif  )), ar jūs tikrai matote savo kovos rezultatus, na "užkariautą/atkariautą" "žemę"?...

Taip. Kitaip pasiduočiau į ciniškas filosofes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peliauckų Jadzė: 26 lapkričio 2007 - 15:38
paprasta, nerik 'kabint' pirkt kokteiliuku (kaip kad bare) ir pan. prostitutei sumokejai ir gauni ko nori. ivairovei, manau. tarkim laaabai megsti cepelinus, bet kai valgai ir valgai juos 10m kiekviena diena (na, kad ir kas antra) atsibosta. pavalgai kazko kitkko, ir vel cepelino norisi laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 11 26, 16:37)
Taip. Kitaip pasiduočiau į ciniškas filosofes  biggrin.gif

Aš gal skeptiška, bet nemanau, kad ciniška, negi jums taip pasirodė? Aš jūsų klausiu, nes man svarbu, galėčiau kovoti (ir kartais tai dariau, kaip Žana d'Ark doh.gif biggrin.gif , bet...aš matau tik savo gi nusiaubtus laukus doh.gif , geru žodžiu daugiau jau esu padariusi (o taip protingai, kai jūs aš nemoku...)), bet kad aš nematau tiklso, man regis nieko tai nekeičia, ir man nuo to man liūdna, net labai...

Jeigu jūs man pasakytumėt, kur ir kaip matot prasmę "kovoti", kas yra tos kovos rezultatia, aš irgi "kovočiau", gal mane tai uždegtų (aš užsidegantis žmogus biggrin.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norako: 26 lapkričio 2007 - 16:53
QUOTE(norako @ 2007 11 26, 16:47)
bet...aš matau tik savo gi nusiaubtus laukus  doh.gif , geru žodžiu daugiau jau esu padariusi (o taip protingai, kai jūs aš nemoku...))

<Peliauckų_Jadzė> kovoja ne dėl rezultato, o dėl pačios kovos. Nusiaubti laukai jai nėra svarbūs, jei tik kovos metu pavyko pasijusti.... vat čia ji pati turi įrašyti kuo pasijusti.
Atsakyti
QUOTE(norako @ 2007 11 26, 17:47)
Aš gal skeptiška, bet nemanau, kad ciniška, negi jums taip pasirodė? Aš jūsų klausiu, nes man svarbu, galėčiau kovoti (ir kartais tai dariau, kaip Žana d'Ark  doh.gif   biggrin.gif , bet...aš matau tik savo gi nusiaubtus laukus  doh.gif , geru žodžiu daugiau jau esu padariusi (o taip protingai, kai jūs aš nemoku...)), bet kad aš nematau tiklso, man regis nieko tai nekeičia, tai liūdesys.

Jokiu būdu smile.gif Aš ne apie jus, aš apie save kalbėjau, kaip cinikę, jei mano "kariniai" nuostoliai viršytų pergales biggrin.gif Juk kiekvienas yra kitoks. Kažkas yra kovotojas, kažkas - diplomatas. Visokių yra, visokių reikia. Matot, man ta 'kova" ypač intelektualiniam lygmenyje yra ne kažkoks užgrobimas ir nusiaubimas, o toks daugiau sportinis "fechtavimasis", toks jausmas, kad tu lengvai, gerai ir grakščiai valdai "ginklą", tiksliai "smūgiuoji" ir įvarai "priešininką" į kampą, ir žiūri tada, na na , kaip suksimės? Pripažinsim, kad partija baigta? Paspausim draugiškai vienas kitam rankas? Apsisipardysim ir apsispjaudysim?...Gali būti įvairiai, bet kuriuo atveju oponentą stebėti yra labai įdomu, dar įdomiau stebėti, kai jo mąstyme po kažkiek laiko pamatai tai, kas kažkada buvo sakyta, ir kam jis labai priešinosi...o visdėl to priėmė. Tereikėjo tik laiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2007 11 26, 17:51)
<Peliauckų_Jadzė> kovoja ne dėl rezultato, o dėl pačios kovos. Nusiaubti laukai jai nėra svarbūs, jei tik kovos metu pavyko pasijusti.... vat čia ji pati turi įrašyti kuo pasijusti.

biggrin.gif Ne mažiau kaip generolu biggrin.gif Blogas tas kareivis, kuris nenori juo tapti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peliauckų Jadzė: 26 lapkričio 2007 - 16:56
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 11 26, 16:57)
biggrin.gif Ne mažiau kaip generolu  biggrin.gif Blogas tas kareivis, kuris nenori juo tapti wink.gif

O čia kieno požiuriu tas kareivis blogas? Savo paties, savo žmonos ar to generolo?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 11 26, 17:58)
O čia kieno požiuriu tas kareivis blogas? Savo paties, savo žmonos ar to generolo?

Nu tu jau visai, Medini biggrin.gif Neambicingas kareivis niekada netaps generolu, tas norėta pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 11 26, 17:06)
Nu tu jau visai, Medini  biggrin.gif Neambicingas kareivis niekada netaps generolu, tas norėta pasakyti.

Neambicingas - lygu blogas? Oba blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 11 26, 18:07)
Neambicingas - lygu blogas? Oba  blink.gif

Žinok, kare, manyčiau, kad neambicingas = negyvas. O tai kur kas blogiau nei blogas. Nes kareivio žūties tikimybė yra nepalyginami didesnė nei karininkų, ir kur kas kur kas didesnė nei generolo.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 11 26, 17:09)
Nes kareivio žūties tikimybė yra nepalyginami didesnė nei karininkų, ir kur kas kur kas didesnė nei generolo.

Dėl jūsų sprendimo kada nors yra miręs žmogus?
Atsakyti