QUOTE(suntea @ 2007 11 26, 13:42)
Ar ta kova, tai jau kaip rezultatas, kad esate sutarusi su savimi?
Manau, kad taip.
Jau esat visas įmanomas ydas savo viduje išnaikinus, jau nebetrokštate kažką keisti savyje, nebenorit gilintis, kas lemia vienokį ar kitokį jūsų poelgį?
Ydas ? Ydų aš neturiu. Turiu neigiamų bruožų, kuriuos glūdinu, pvz. būdama pavargusi galiu išbambėti ir aprėkti kitą, kuris nepadarė kažkokio jam priskirto darbo arba apskritai nelaiku pasimaišė po kojomis. Stengiuosi save suvaldyti. Dažniausiai sekasi, bet kartais "nutrūkstu", kai būnu neišsimiegojusi ir pervargusi. Nesu kantri, bet ir vėlgi - tai bruožas, ne yda, kurį galima koreguoti. Taip, iš esmės ydinga aš nesu. Netobula - taip, ir dar kur tobulintis apsčiai. Bet neydinga.
Savyje kažką keisti? Kam? Esu tokia, kokia esu. Kaip sakiau, neigiamus bruožus stengiuosi koreguoti, teigiamus - afišuoti ir visada bet kokioje situacijoje rasti mane atitinkančią vietą po saule. O jei tokios nėra - ją susikurti. Man kur kas įdomiau keisti savo supratimą apie pasaulį nei save

O kiek tai keičia mane - kitas klausimas. Kas lemia mano vienokį ar kitokį poelgį - man visada aišku. Aišku, dar prieš darant tą poelgį. T.y. pirma eina motyvacija, paskui - poelgis. Beje, suprasti kitų elgesio motyvus man irgi yra nesunku.
Pas Jus nuopolių nebūna?
Pirmiausia reikia išsiaiškinti, ką jūs laikote nuopoliais ? Pagal mano vertybinę skalę nuopolių nebūna - aš mėgstu gyventi taikoje ir ramybėje su savo sąžine.
Ar Jūs forume
1.atrandat, ieškot savęs,
2.ar tai jau pasiekto darbo rezultatas, kuriuo manote nesąžininga būtų nepasidalinti.
Antras variantas. Be to forume man kartais tiesiog malonu paplepėti ir stebėti, kaip žmonės mąsto.
Pas jus viduje nėra nieko, kas būtų nuginčijama?
Nežinau. Šiaip ar taip, abejonės man nėra būdingos. Esu iš tų, kurie mėgsta turėti savo poziciją.
Papildyta:
QUOTE(norako @ 2007 11 26, 15:20)
Man labai įdomu (asmeniškai, gal kaip po ta pačia saule gimusiai (spėju...

)), ar jūs tikrai
matote savo kovos rezultatus, na "užkariautą/atkariautą" "žemę"?...
Taip. Kitaip pasiduočiau į ciniškas filosofes