QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 11 27, 14:35)
Ar tu manai, kad tėra viena absoliuti tiesa ?
Na nejaugi tikiesi, kad atsakysiu "taip"?

Juk viską supranti.
Tačiau kartais tiesos paieškos net neprasideda, o vyksta pilstymas iš tuščio į kiaurą...
Papildyta:
QUOTE(norako @ 2007 11 27, 14:22)
Gal ne lengvumo kriterijais reiktų vertinti...Ko gero kiekvienas atsakymas į klausimą "kodėl" mus "priartina" prie saldaus jausmo, kad pažįstam kitą žmogų (geriau pažįstam), kai žmogų pažįstam, galvojam (mano galva, klaidingai), kad jį galim nuspėti, "valdyti", profilaktika užsiimti ir t.t.
Gal...tikriausiai taip ir yra...kažkada man irgi norėjosi viską žinoti, perprasti žmones, būti už visus gudresne ir protingesne.
Tačiau supratau (o naivume

) kad žinojimas laimės neprideda. Sakysit, kokia primytivi išvada. Bet man asmeniškai buvo didysis atradimas
Papildyta:
QUOTE(com @ 2007 11 27, 14:17)
Na matai, nelygu ka suzinosi, juk viena yra suzinoti kodel aplamai vyrai eina pas prostitutes? ir kita yra suzinoti, kad tavo vyras eina pas prostitute ir, kad tai susije butent su tavimi.
Kažkodėl nemanau, kad čia daug tų, kurių vyrai tiesiogiai prisipažįsta lankantys prostitutes. Susidaro įspūdis, kad nemažai moterų tarsi nori, kad taip būtų, nes tada būtų ką apkaltinti, kam papešioti plaukus, ką kiaulėm išvadinti... Šioks toks gyvenimo paįvairinimas.