Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Giraitė

QUOTE(klaara @ 2009 05 19, 12:52)
Kad kiek žinau visos(išskyrus lopšelines) grupės šiame darželyje yra šeimyninės,

Ne, tikrai ne visos. Mūsiškę lanko tik 3-4 m. vaikai.
Atsakyti
Kadangi jau ir antrasis musu turtas baigia savo " karjera" siame darzely, kaip sako - Galva lenkiu pries visa personala: vedeja, aukletojas, virtuve. Esu realiste, todel man neuzkliuna muzikos mokytoja, kuri turi savo repertuara desimtmeciais (vaikai juk keiciasi), neuzkliuna aukletojos, kurios priima vaikus su sirupu nuo kosulio (jie gi ne ligoniai), zinau, kad vaikai valgo gera ir sotu maista (netgi tie, kurie namie "laikosi glaistytu sureliu dietos").
Mano mokinys sunus, vis dar prisimena darzelio laikus ir broliui aiskina: "durniau, tu nezinai kaip cia gerai..." Gal tuo viskas ir pasakyta
P.S. Vija, parasyk man A.Z - kazkaip kontaktai nutruko...
Atsakyti
Mano vyresnieji lanke si darzeli. Jau dickiai dabar. Neseniai paziurejom video svenciu darzelyje. Visiems net graudu psidare, kaip gerai buvo thumbup.gif wub.gif .
Vaikai su nostalgija prisimena ir labai noretu ten vel apsilankyti. Gal kas zinot, ar dirba vis dar aukletoja Rima (Zvirbliu grupej buvom) ir Margarita. Ir dar buvo sauniausia seimininke Onute. thumbup.gif
Atsakyti
laba diena.kaip manote, o gal kas bandete, ar imanoma patekti i darzeli siek tiek pamokejus?mes dar neuzsiraseme, bet labai reikia patekti kazkur...
Atsakyti
Labukas mamukai,

pirma diena isvedziau sunu i darzeli , sedziu dabar kaip adatu ...

Gal kas veda vaikucius i Lazdynelio grupe ? Butu idomu isgirsti atsiliepimus ir susipazinti ax.gif
Atsakyti
[quote=gineituke,2009 07 12, 23:59]
Mano vyresnieji lanke si darzeli. Jau dickiai dabar. Neseniai paziurejom video svenciu darzelyje. Visiems net graudu psidare, kaip gerai buvo thumbup.gif wub.gif .
Vaikai su nostalgija prisimena ir labai noretu ten vel apsilankyti. Gal kas zinot, ar dirba vis dar aukletoja Rima (Zvirbliu grupej buvom) ir Margarita. Ir dar buvo sauniausia seimininke Onute. thumbup.gif

Senoka zinute,bet atsakysiu-Rima dirba(mano vyresnele pas ja lanke priesmokykline grupe),o Margarita pernai irgi maciau,dirbo lopsiuko grupej,turbut yra dar.Jaunele mano jau 5-i metai "slifuoja"sito darziuko suola,paruosiamojoj grupej(labai esu suzaveta aukletoja Gaiva).Net sirdi suspaudzia kaip bus gaila palikti si darzeli..

Papildyta:
[quote=pluke1,2009 09 01, 09:38]
Labukas mamukai,

pirma diena isvedziau sunu i darzeli , sedziu dabar kaip adatu ...

Gal kas veda vaikucius i Lazdynelio grupe ? Butu idomu isgirsti atsiliepimus ir susipazinti ax.gif

Ir kaip sekasi?Vedziau abi merginas savo i sia grupe,liuks buvo,kol neisejo is jos aukletoja Rita,superine pedagoge buvo,na,ir dabartine aukletoja gera,o svarbiausia-labai mylinti vaikus seimininkute Lyle (irgi skaitosi siuo metu kaip aukletoja,kol ateis antroji nuolatine)ten dirba-tikrai nenuskriaus jusu mazylio smile.gif .Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 05 rugsėjo 2009 - 00:53
QUOTE(klaara @ 2009 09 05, 01:52)
Ir kaip sekasi?Vedziau abi merginas savo i sia grupe,liuks buvo,kol neisejo is jos aukletoja Rita,superine pedagoge buvo,na,ir dabartine aukletoja gera,o svarbiausia-labai mylinti vaikus seimininkute Lyle (irgi skaitosi siuo metu kaip aukletoja,kol ateis antroji nuolatine)ten dirba-tikrai nenuskriaus jusu mazylio smile.gif .Sekmes 4u.gif

Jau antra savaitele lankom , tai kol kas tik labai geri atsiliepimai .Aukletoja labai sauni , sunus noriai eina i darzeli . Siandien palikau jau pietu miego , ziuresiu kaip jam seksis . Bet kol kas viskas puiku ir gerai . Vaikas priziuretas , pamaitintas , nuvestas i tualeta ... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pluke1 @ 2009 09 08, 11:37)
Jau antra savaitele lankom , tai kol kas tik labai geri atsiliepimai .Aukletoja labai sauni , sunus noriai eina i darzeli . Siandien palikau jau pietu miego , ziuresiu kaip jam seksis . Bet kol kas viskas puiku ir gerai . Vaikas priziuretas , pamaitintas , nuvestas i tualeta ...  thumbup.gif

Ir mes antra savaite lankom sia grupe,bet tik iki 13 val., nes sunkiai mums sekas, bandysime palikti kita, bet su aukletojos pagalba manau bus viskas super!!!
Mano vardas Ana, sunelio Nikonas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kalinka1980: 08 rugsėjo 2009 - 20:45
QUOTE(kalinka1980 @ 2009 09 08, 21:44)
Ir mes antra savaite lankom sia grupe,bet tik iki 13 val., nes sunkiai mums sekas, bandysime palikti kita, bet su aukletojos pagalba manau bus viskas super!!!
Mano vardas Ana, sunelio Nikonas.

Malonu susipazinti , Ana .Mano vardas Ina , o sunaus - Mykolas. Siandien nenuejom i darzeli , suslogavo mazius . Keleta dienu pabusim namuose ...

Manau viskas bus gerai , apsipras , susidraugaus su kitais vaikais ...Nes kiek susidariau ispudi , grupeje draugiski vaikai , nors ir skirtingo amziaus .
Atsakyti
QUOTE(pluke1 @ 2009 09 14, 17:40)
Malonu susipazinti , Ana .Mano vardas Ina , o sunaus - Mykolas. Siandien nenuejom i darzeli , suslogavo mazius . Keleta dienu pabusim namuose ...

Manau viskas bus gerai , apsipras , susidraugaus su kitais vaikais ...Nes kiek susidariau ispudi , grupeje draugiski vaikai , nors ir skirtingo amziaus .

Malonu 4u.gif
mes po pirmos savaites suslogavome, po išeiginiu jau geriau. Vakar palikau visai dienai, vaikui buvo stresas, bet ka darysi. Žiuriu musu vaikučiai vienu metu ir menesio, abu šauliai thumbup.gif beveik kartu švesime gimtadienius thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kalinka1980: 15 rugsėjo 2009 - 12:50
QUOTE(kalinka1980 @ 2009 09 15, 13:49)
Malonu  4u.gif
mes po pirmos savaites suslogavome, po išeiginiu jau geriau. Vakar palikau visai dienai, vaikui buvo stresas, bet ka darysi. Žiuriu musu vaikučiai vienu metu ir menesio, abu šauliai  thumbup.gif beveik kartu švesime gimtadienius thumbup.gif

Sunku vaikuciams be mamyciu .

Taip skirtumas nedidelis , galesim sudetini baliu daryti biggrin.gif ...Gal ir gyvename tame paciame name ? Mes Erfurto 46 gyvename mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(pluke1 @ 2009 09 15, 18:55)
Sunku vaikuciams be mamyciu .

Taip skirtumas nedidelis , galesim sudetini baliu daryti  biggrin.gif ...Gal ir gyvename tame paciame name ? Mes Erfurto 46 gyvename  mirksiukas.gif

4u.gif dėja mes tolokai gyvenam nuo darželio, Mironaites 16 ("Gudeliu šilas")
Kaip jums sekasi? mes vel sergam unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kalinka1980: 22 rugsėjo 2009 - 14:58