[quote=gineituke,2009 07 12, 23:59]
Mano vyresnieji lanke si darzeli. Jau dickiai dabar. Neseniai paziurejom video svenciu darzelyje. Visiems net graudu psidare, kaip gerai buvo

.
Vaikai su nostalgija prisimena ir labai noretu ten vel apsilankyti. Gal kas zinot, ar dirba vis dar aukletoja Rima (Zvirbliu grupej buvom) ir Margarita. Ir dar buvo sauniausia seimininke Onute.
Senoka zinute,bet atsakysiu-Rima dirba(mano vyresnele pas ja lanke priesmokykline grupe),o Margarita pernai irgi maciau,dirbo lopsiuko grupej,turbut yra dar.Jaunele mano jau 5-i metai "slifuoja"sito darziuko suola,paruosiamojoj grupej(labai esu suzaveta aukletoja Gaiva).Net sirdi suspaudzia kaip bus gaila palikti si darzeli..
Papildyta:
[quote=pluke1,2009 09 01, 09:38]
Labukas mamukai,
pirma diena isvedziau sunu i darzeli , sedziu dabar kaip adatu ...
Gal kas veda vaikucius i Lazdynelio grupe ? Butu idomu isgirsti atsiliepimus ir susipazinti
Ir kaip sekasi?Vedziau abi merginas savo i sia grupe,liuks buvo,kol neisejo is jos aukletoja Rita,superine pedagoge buvo,na,ir dabartine aukletoja gera,o svarbiausia-labai mylinti vaikus seimininkute Lyle (irgi skaitosi siuo metu kaip aukletoja,kol ateis antroji nuolatine)ten dirba-tikrai nenuskriaus jusu mazylio

.Sekmes