Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Giraitė

QUOTE(vija @ 2008 02 13, 18:15)
O kodėl keitėt grupę, jei ne paslaptis?

Lopšelio nelankėm, o ir lankyt pradėjom rudens pabaigoj - priėmė į grupę, kur didžioji dauguma vaikų buvo metais vyresni. Taigi, kai beveik visa grupė tapo priešmokyklinukais, kelis jaunesnius vaikus (ir maniškį) metams "prijungė" prie kitos grupės. O tada jau po metų perėjo į priešmokyklinę grupę. Nieko specialiai nekeitėm.
Atsakyti
Bet yra auklėtoja Rita ir Geniukų grupėje g.gif
Kažin kiek darželyje tų Ritų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@st@ @ 2008 02 13, 17:43)
taip - su Aušra ir šeimininke Birute kaip ir viskas tvarkoj buvo. Toj grupėj tik metus prabuvo.
Papildyta:
Dvejus metus lankė pas Ramunę ir Ritą - labai patiko, o jau priešmokyklinėj pas Dalią ir Jurgą tiesiog "baldzielino"  tongue.gif

Mano sūnus lankė grupę pas Margaritą, Aušrą ir Birutę. Sakyčiau nuostabesnių auklėtojų nebuvau sutikusi. O pas Margaritą grupėj buvo nuo pat lopšelio. Niekada nesiskundė ir kai paklausdavau niekada jokio blogo žodžio nesakė. jei klausdavau, ar gera Margarita, sakydavo, kad gera ir kad myli... Manau, tai gana rimtas įvertinimas. Aušra švelni ir jautri, Birutė labai linksma ir energinga. Žodžiu, buvau labai patenkinta ir jei antras sūnelis galėtų lankyti grupę pas šian auklėtojas, tikrai būčiau patenkinta.
Atsakyti
visiskai sutinku!mes lankom pas Ausra, Edita ir Birute.
nuostabesniu zmoniu nesu maciusi. visos 3 be galo myli vaikus, ir nori tik kad geriau jiems butu.
labai patenkinta esu ir dazreliu ir aukletojomis ir auklyte.
Atsakyti
QUOTE(Lune @ 2008 02 19, 17:11)
Bet yra auklėtoja Rita ir Geniukų grupėje g.gif
Kažin kiek darželyje tų Ritų ax.gif

Gal yra kelios, bet musiske is Lazdynelio grupes - nereali, apie kitas nieko nezinau thumbup.gif
Atsakyti
Užrašėm ir mes savo mažąjį į šį darželį .Pradėsim lankyt nuo sekančių metų rugsėjo mėnesio . ax.gif
Atsakyti
Gal kas galit plačiau apie Zitą parašyt, man nepatinka, kad ji kartais nueina į grupę atsinešt ko nors ir vaikus vienus palieka. Baisu tie laiptai be jokios apsaugos, labai nesaugi aikštelė, o jei vieni vaikai lieka lauke. Grupė mišri, didesni gali ir nuskriausti mažius ne taip kaip bendraamžiai. Kai pagalvoji, kad susitumdys ir pan verysad.gif Labai varganas darželis, gaila neraliai, kai palygini su kitais. Vakarais slampinėja paaugliai, mačiau, kai net girti šlapinasi tiesiai prie tvoros, man nesuprantami vedėjos veiksmai, kodėl ji leidžia daryti proxodnoj dvor. Visi kerta kelią per šį darželį. Stalius neaišku, ką veikia, niekas nesutaisyta. Man vaizdas lauke visai nekoks. Aktyviai stebiu šį daržą,nes man patogu būtų į jį vesti vaiką, bet netvarka tai užknisa.
Atsakyti
QUOTE(Viltė @ 2008 05 12, 23:53)
Gal kas galit plačiau apie Zitą parašyt, man nepatinka, kad ji kartais nueina į grupę atsinešt ko nors ir vaikus vienus palieka. Baisu tie laiptai be jokios apsaugos, labai nesaugi aikštelė, o jei vieni vaikai lieka lauke. Grupė mišri, didesni gali ir nuskriausti mažius ne taip kaip bendraamžiai. Kai pagalvoji, kad susitumdys  ir pan  verysad.gif Labai varganas darželis, gaila neraliai, kai palygini su kitais. Vakarais slampinėja paaugliai, mačiau, kai net girti šlapinasi tiesiai prie tvoros, man nesuprantami vedėjos veiksmai, kodėl ji leidžia daryti proxodnoj dvor. Visi kerta kelią per šį darželį. Stalius neaišku, ką veikia, niekas nesutaisyta. Man vaizdas lauke visai nekoks. Aktyviai stebiu šį daržą,nes man patogu būtų į jį vesti vaiką, bet netvarka tai užknisa.

Sutinku, kad darželio teritorija per daug atvira aplinkiniams, bet ką siūlai daryt? Iš kokių lėšų statyt tas nepraeinamas nepravažiuojamas tvoras? Manau, pati žinai, kokie finansiniai reikalai tokiose biudžetinėse įstaigose. Kiek, manai, tėvų sutiktų sumesti po keliasdešimt litų tvorai? Darželis pastatytas tarp gyvenamųjų namų, įėjimai reikalingi iš visų pusių, jei lietuviui reikia kirsti tą teritoriją, manai jis tvarkingai apeis aplink? Nuo žmonių tvorų nebūna. Kiek teko matyt, daugumos darželių teritorijų yra atviros, ta pati problema. Kas gali sustabdyti paauglių šutvę, kuriai reikia nuošalios vietos parūkyti ar alaus įkalt? Tvora? Sargas? Direktorė? Žinau, kad už šiųmetinius iš tėvų surinktus 2% bent jau buvo planuojama pakeisti visas darželio lauko duris. Gal kada ir tvorai ateis eilė, bet manau, tai būtų tuščias pinigų švaistymas.
Pernai rudenį vienu metu buvo uždrausta tėvams su auto važiuoti į kiemą, nes vaikai nuolat po ratais malasi. Kiek ilgai tai truko? Visi pradėjo mašinas statyti aplinkiniuose kiemuose, užkirsti gyventojams išvažiavimus iš kiemų rytais, statyti ant žolės, etc, gyventojais pasiskundė seniūnijai ir vėl mašinoms žalia šviesa į kiemą. Negi sunku auto pastatyti kelkrašty ar netoli IKI, ten sočiai vietos. Betne - tėveliams reikia su ratais vos ne į grupę įvažiuot schmoll.gif

Auklėtojos niekad nepalieka vaikų visiškai vienų be priežiūros. Jei reikia vienai kur nors nueiti, tuo metu vaikus prižiūri kita, juk už rankos laikyt jų nereikia. Patikėk, jų pastabumas jau tobulai išvystytas. Ką siūlai daryt, jei man dvimetė lauke užsimanė į tualetą? Liept jai daryt į kelnes ar į krūmus vest?

Sutinku, būna klausimų, kuriuos galima išspręsti, bet yra ir tokių, su kuriais reikia susitaikyt pradedant vaiką leisti į valstybinį darželį. Man irgi nepatinka apšiurę sanitariniai mazgai, senoviniai naktipuodžiai, galėtų būti kitaip ir saugiau suprojektuota kiemas... Tačiau yra kaip yra smile.gif

Kadangi mes keitėm darželį, šiuo aš esu labiau patenkinta nei buvusiuoju.
Papildyta:
Ai, tiesa, vieną darželį su galinga tvora esu mačiusi - atrodo 'Čiauškutis' prie televizijos bokšto. Nu bet vargu, ar tokią tvorą šiais laikais kas išgalėtų pasistatyti...
Atsakyti
Darželis "Giraitė" labai geras, auklėtojos irgi, auklėtoja Zita - viena geriausių. Vaikais rūpinasi kaip savais, o jei palieka juos ir eina į grupę, vadinasi reikia. Tiesa tuo metu vaikus prižiūri arba šeimininkė arba kita auklėtoja esanti šalia su savo grupe.
Tai kad kieme gal ne viskas sutvarkyta- ne rodiklis.
Svarbiausia - vaikų priežiūra ir meilė. O tas tikrai yra. Jei Jums patogu i šį darželį vaiką vesti- tai būtinai veskit. Tikrai nepagailėsit.
Atsakyti
O jei tarkim Jums Zita nepatinka, juk taip daznai gyvenime buna, vienas zmogus patinka, kitas ne, tai galit savo vaika atiduoti pas kita aukletoja.Jos siam darzelyje labai geros.
Jei konkreciai kas domina, rasykit i AZ.
Atsakyti
Sveiki, mes nuo rugsejo pradejom lankyti Kiskuciu grupe. Kol kas matem tik viena aukletoja Margarita. Gal kas lanke sia grupe? Apsvieskit, ko tiketis?
Atsakyti
QUOTE(greeny @ 2008 09 09, 14:37)
Sveiki, mes nuo rugsejo pradejom lankyti Kiskuciu grupe. Kol kas matem tik viena aukletoja Margarita. Gal kas lanke sia grupe? Apsvieskit, ko tiketis?

Kita Kiškių auklėtoja, atrodo, bus nauja. Šeimininkės, berods, irgi dar ieško.
O Margaritą vaikai mėgo. Mūsų grupėje ji dažnai pavaduodavo, daug dirbo vasarą - jokių nusiskundimų.
Atsakyti