Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Giraitė

Mes irgi Kiskiuku grupe lankysim. Jau nuo pavasario bandem, bet ligos baisiai puole unsure.gif .Tai su aukletojom Jurate ir Violeta teko bendrauti. Labai malonios ir siltos moterys. 4u.gif
Atsakyti
Aciu labai, kad paraset is KISKUCIU grupes,
Nuraminot...
Tikiuosi mazutei patiks, nes jau labai bendraujanti, megstanti zaisti su vaikais..
Jai bus 1 metai 9 men, tai grupej viena is mazesniu , jaunesniu bus,kiek supratau
Ir ant puodo neseda , NE ir viskas schmoll.gif
Tai ar nebus nemalonumu, problemu...
Atsakyti
Tai jei gerai suprantu lopseliniu grupiu bus 2- Kiskuciu ir Boruzeliu? Ar as kazka ne taip suprantu. Nes mano sunui rugseji bus 2.8 menesiai.ir lyg anksciau minejo,kad jis dar patenka i lopselinuku grupe.O dabar pasimeciau,o gal Boruzeliu grupe yra nelopseline?
Atsakyti
QUOTE(JustinaD @ 2010 07 19, 17:55)
Tai jei gerai suprantu lopseliniu grupiu bus 2- Kiskuciu ir Boruzeliu? Ar as kazka ne taip suprantu. Nes mano sunui rugseji bus 2.8 menesiai.ir lyg anksciau minejo,kad jis dar patenka i lopselinuku grupe.O dabar pasimeciau,o gal Boruzeliu grupe yra nelopseline?

Na, man trumpai telefonu pasake,kad musiske bus Kiskeliu grupej, kurioje yra vaikai iki triju metu.Ji bus viena is jaunesniu, nes yra " ant ribos " ( arba pas lopselinius ir vyriausia arba jaunesne tarp vyresniu ) Tai mums patare,kad geriau tarp vyresniu, nes greiciau kalbet ir t.t... pradeda, lavinimas kitas....
Tkiuosi viskas bus ciki smile.gif)))
Atsakyti
visiskai pasimeciau, tai juk vaikai iki 3 metu ir yra lopseline grupe, tai ka dar jaunesniu yra grupiu?
Atsakyti
QUOTE(trupiniene @ 2010 06 29, 14:10)
siandien skambinau y darzeli, jau po grupes suskirstyta. Gal kas papuolat y gandriuku grupe? smile.gif Aukletojos bus Meile ir Aldona. Gal kas zino, kokios sios aukletojos, kokie ju darbo metodai?

Laba diena,
mes papuolem i Gandriuku grupe pas Meile ir Aldona. Mes - tai mano dukryte Guste biggrin.gif Man sake, kad Gandriuku grupeje geriausias lankomumas, maziausiai vaikai serga lyginant su kitomis to amziaus grupemis. O siaip aukletojos amziuje kaip supratau, ir viena is ju turi medicinini issilavinima ir sudarineja valgiarascius darzelyje. Tai tiek man pavyko susirinkt info ax.gif Ale kaip pastebejau, visos aukletojos Giraitej neblogos, blogu atsiliepimu isgirst nelabai teko. O siaip maniske labai nori i darzeli, is teritorijos net sunku iskrapstyti, tai ziuresim kaip bus kai paliksiu grupeje. Tai susimatysim jau greit 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Oldb @ 2010 08 02, 13:26)
Laba diena,
mes papuolem i Gandriuku grupe pas Meile ir Aldona. Mes  - tai mano dukryte Guste  biggrin.gif  Man sake, kad Gandriuku grupeje geriausias lankomumas, maziausiai vaikai serga lyginant su kitomis to amziaus grupemis. O siaip aukletojos amziuje kaip supratau, ir viena is ju turi medicinini issilavinima ir sudarineja valgiarascius darzelyje. Tai tiek man pavyko susirinkt info ax.gif Ale kaip pastebejau, visos aukletojos Giraitej neblogos, blogu atsiliepimu isgirst nelabai teko. O siaip maniske labai nori i darzeli, is teritorijos net sunku iskrapstyti, tai ziuresim kaip bus kai paliksiu grupeje. Tai susimatysim jau greit  4u.gif .

Gandriukai thumbup.gif Maniškė nuo 1,4 m pradėjo lankyti. Nieko blogo apie šias auklėtojas pasakyti negaliu. Tik geri atsiminimai likę wub.gif Labai buvo gaila kai reikėjo pereiti į darželinę grupę. Niekada neabejojau kad vaikas bus prižiūrėtas, tinkamai aprengtas ir pamaitintas. Taip pat ir mylimas wub.gif Visgi didžiąją dalį dienos praleidžia darželyje. Dėl ligų- maniškė per 2 metus gandriukų grupėje peršalimo ligom sirgo tik porą kartų (ir tai nesunkiai ir neilgai). Gaila, kad tai pasikeitė perėjus į darželinę grupę- žiemą sirgdavo kas 3 savaites doh.gif. Taip ir likau nesupratus ar vaiko imunitetas suėjus 3 metams susilpnėjo, ar priežiūra pasikeitė g.gif
Atsakyti
QUOTE(JustinaD @ 2010 07 19, 16:55)

Lopšelinių grupių yra 3 - Kiškelių, Boružėlių ir Gandriukų.
Tuo atveju, jeigu jums 3 metais sueis sausio mėn., tada jus šį rudenį eisite į lopšelinę grupę. Na o jeigu 3 metai jums sueis gruodžio mėn. tai jus nuo rudens eisite jau į darželinę grupe.
Na kaip be būtų gailą, bet į vieną grupe eina visi tais pačiais metais gime vaikai. Na trumpiau tariant - jeigu Jus gimėt 2007 metais ir nesvarbų ar metų pradžioje ar pačiame gale, tai Jūs turėsite eiti į darželinę grupę, o jeigu gimėte 2008 metais - tada į lopšelinę, nes 3 metai Jums sueis tik po naujųjų metų.
Atsakyti
Gal yra lankanciu Geniuku grupe?
Papasakokit atsiliepimus apie ja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2010 08 23, 13:48)
Gal yra lankanciu Geniuku grupe?
Papasakokit atsiliepimus apie ja  blush2.gif

Geliukų grupė naujai formuojama, todėl atsiliepimų apie ją kol kas nebus. Į šią grupę ateis vaikučiai iš kiškelių grupės.
Pagrindinė auklėtoja bus Junita, kita - dar nežinia.
Gal kas galėtų daugiau papasakoti apie auklėtoją Junita? (nors abejoju, kad čia taip atvirai kazkas ką nors pasakis).
Atsakyti
O gal kas nors gali ka papasakoti apie Boruzeliu grupe ir aukletoja Stase? Nes kiek rasau, niekas nieko neparaso. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingadi @ 2010 08 23, 17:08)
Geliukų grupė naujai formuojama, todėl atsiliepimų apie ją kol kas nebus. Į šią grupę ateis vaikučiai iš kiškelių grupės.
Pagrindinė auklėtoja bus Junita, kita - dar nežinia.
Gal kas galėtų daugiau papasakoti apie auklėtoją Junita? (nors abejoju, kad čia taip atvirai kazkas ką nors pasakis).

gal ir jusu vaikutis ja lankys bigsmile.gif
Mes busim naujokeliai sioje grupeje, tik siemet prisijungsim prie jusu blush2.gif

O aukletoja Junita is pirmo zvilgsnio man patiko, tokia energinga, komunikabili. Manau bus gera aukletoja, mokes prisijaukinti vaikucius mirksiukas.gif Bet cia tik mano pirmas ispudis kuri susidariau su ja pasnekejus.
Atsakyti