QUOTE(Oldb @ 2010 08 02, 13:26)
Laba diena,
mes papuolem i Gandriuku grupe pas Meile ir Aldona. Mes - tai mano dukryte Guste

Man sake, kad Gandriuku grupeje geriausias lankomumas, maziausiai vaikai serga lyginant su kitomis to amziaus grupemis. O siaip aukletojos amziuje kaip supratau, ir viena is ju turi medicinini issilavinima ir sudarineja valgiarascius darzelyje. Tai tiek man pavyko susirinkt info

Ale kaip pastebejau, visos aukletojos Giraitej neblogos, blogu atsiliepimu isgirst nelabai teko. O siaip maniske labai nori i darzeli, is teritorijos net sunku iskrapstyti, tai ziuresim kaip bus kai paliksiu grupeje. Tai susimatysim jau greit

.
Gandriukai

Maniškė nuo 1,4 m pradėjo lankyti. Nieko blogo apie šias auklėtojas pasakyti negaliu. Tik geri atsiminimai likę

Labai buvo gaila kai reikėjo pereiti į darželinę grupę. Niekada neabejojau kad vaikas bus prižiūrėtas, tinkamai aprengtas ir pamaitintas. Taip pat ir mylimas

Visgi didžiąją dalį dienos praleidžia darželyje. Dėl ligų- maniškė per 2 metus gandriukų grupėje peršalimo ligom sirgo tik porą kartų (ir tai nesunkiai ir neilgai). Gaila, kad tai pasikeitė perėjus į darželinę grupę- žiemą sirgdavo kas 3 savaites

. Taip ir likau nesupratus ar vaiko imunitetas suėjus 3 metams susilpnėjo, ar priežiūra pasikeitė