Mes taip pat lankysim kiskeliu grupe, siandien buvom apsiziureti, man paliko visai gera ispudi, mano vaikinas net nenorejo eiti namo, palikau 10 minuciu, grizau radau verkianti, bet aukletoja sake, kad verkti pradejo nuo kito vaiko, tikiuosi labai neissigando.
Vesti pradejo nuo kitos savaites vidurio ir tikiuosi viskas bus gerai.
Vesti pradejo nuo kitos savaites vidurio ir tikiuosi viskas bus gerai.
Siandien jau antra diena, kaip mes buvom Kiskeliu grupej. Viskas puiku !
Aukletojos saunios.Pirma diena pabuvom abi pora val ir isejom, siandien nuo ryto iki pietu miegelio maze viena buvo; zaide su vaikais, piese, valge obuoliukus
........ O ryt - rugsejo pirmaja paliksiu ir pietu miegui !
Atmosfera gera, man viskas patiko !
Iki pasimatymo, viskas bus tik gerai !!!!
Aukletojos saunios.Pirma diena pabuvom abi pora val ir isejom, siandien nuo ryto iki pietu miegelio maze viena buvo; zaide su vaikais, piese, valge obuoliukus
QUOTE(vilma))) @ 2010 09 01, 15:57)
Šiandien Jūsų žviegė, ryt gal mūsų žviegs
Mes irgi siandien pirma karta buvome darzelyje.Iskart palikau visai dienai, tai labai dziaugiuosi,kad viskas buvo gerai, nei verke, valge ypac gerai, uzmigo ir miegojo be problemu.
Nors ir tikejausi,kad viskas bus gerai, nes jis toks is bendraujanciu vaiku, bet sirdele vistiek man neramiai siandien plake.Kazkaip sunku suvokti, kad mano brangiausiuoju kazkas kitas rupinsis visa diena o ne as. Sunku paleisti ji nuo saves, bet reikia, visa gyvenima prie sijono juk nelaikysiu.
Pries einant i darzeli jam daug aiskinau, kad ji ten ryte atvedusi paliksiu,o vakare pasiimsiu, kad jis ten tures klausyti aukletoju ir t.t. Jis labai lauke,labai norejo, todel dziaugiuosi,kad nenusivyle ir darzelyje jam labai patiko.Viska gryzes man papasakojo, ka valge, ka veike ir t.t. Sake dar noriu eiti i darzeli
Tikiuosi mums seksis gerai ir toliau.Ir jums mamytes sekmes
Mamos, kada Jūs ar Jūsų vyrai baigia darbą, kad darželis 17tą val. jau būna tuščias?
[quote=patinuke,2010 08 31, 16:01]
........ O ryt - rugsejo pirmaja paliksiu ir pietu miegui !
[/quotea
Aha, sake aukletoja, kad dvynukai nedave vaikams miegoti
))))))
Bet po kazkiek laiko issinese juos kazkur kitur ir vaikuciai uzmigo
[/quotea
Aha, sake aukletoja, kad dvynukai nedave vaikams miegoti
Bet po kazkiek laiko issinese juos kazkur kitur ir vaikuciai uzmigo
QUOTE(Laukine25 @ 2010 09 01, 18:21)
Mamos, kada Jūs ar Jūsų vyrai baigia darbą, kad darželis 17tą val. jau būna tuščias? 
Čia laikinai, kol dar daugelis atostogauja. Po kelių savaičių pusę šešių vakare bus dar pilnas kiemas vaikų.
QUOTE(vija @ 2010 09 01, 18:26)
Čia laikinai, kol dar daugelis atostogauja. Po kelių savaičių pusę šešių vakare bus dar pilnas kiemas vaikų.
Tikiuosi, nes širdį drąsko, kai B atvažiuoja pusę šešių ir randa vaiką vieną grupėj su auklėtoja belaukiančius