Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Giraitė

thumbup.gif Siandien pirma karta mano "banditai" palikti pietu miego Kiskiu grupej. Zaide, bet uzmigo. Ir, svarbiausiai be asaru bigsmile.gif . Ziuresim ar ismiegos g.gif . Bet kokiu atveju, as tokia laiminga bigsmile.gif .
Atsakyti
Mes taip pat lankysim kiskeliu grupe, siandien buvom apsiziureti, man paliko visai gera ispudi, mano vaikinas net nenorejo eiti namo, palikau 10 minuciu, grizau radau verkianti, bet aukletoja sake, kad verkti pradejo nuo kito vaiko, tikiuosi labai neissigando.
Vesti pradejo nuo kitos savaites vidurio ir tikiuosi viskas bus gerai.
Atsakyti
Dziaugiuosi uz Jus mamytes, tikiuosi ir mums seksis gerai ir mano sunelis susiras daug draugu friends.gif
Atsakyti
Siandien jau antra diena, kaip mes buvom Kiskeliu grupej. Viskas puiku !
Aukletojos saunios.Pirma diena pabuvom abi pora val ir isejom, siandien nuo ryto iki pietu miegelio maze viena buvo; zaide su vaikais, piese, valge obuoliukus smile.gif........ O ryt - rugsejo pirmaja paliksiu ir pietu miegui !
Atmosfera gera, man viskas patiko !
Iki pasimatymo, viskas bus tik gerai !!!!
Atsakyti
doh.gif Mano vienas is vaikinu zviege per pietu miega Kiskiuose. Vakar viskas buvo puiku, o siandien va taip verysad.gif . Pazadino ir kitus vaikucius verysad.gif . Labai atsiprasau visu mamyciu ir mazyliu 4u.gif . Bet ne visiems buna pradzia lengva unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(vilma))) @ 2010 09 01, 15:57)
doh.gif Mano vienas is vaikinu zviege .

Šiandien Jūsų žviegė, ryt gal mūsų žviegs smile.gif gi ne robotai tie vaikai,- nėr ko atsiprašinėt.
Atsakyti
Mes irgi siandien pirma karta buvome darzelyje.Iskart palikau visai dienai, tai labai dziaugiuosi,kad viskas buvo gerai, nei verke, valge ypac gerai, uzmigo ir miegojo be problemu. thumbup.gif Nors ir tikejausi,kad viskas bus gerai, nes jis toks is bendraujanciu vaiku, bet sirdele vistiek man neramiai siandien plake.Kazkaip sunku suvokti, kad mano brangiausiuoju kazkas kitas rupinsis visa diena o ne as. Sunku paleisti ji nuo saves, bet reikia, visa gyvenima prie sijono juk nelaikysiu. biggrin.gif Pries einant i darzeli jam daug aiskinau, kad ji ten ryte atvedusi paliksiu,o vakare pasiimsiu, kad jis ten tures klausyti aukletoju ir t.t. Jis labai lauke,labai norejo, todel dziaugiuosi,kad nenusivyle ir darzelyje jam labai patiko.Viska gryzes man papasakojo, ka valge, ka veike ir t.t. Sake dar noriu eiti i darzeli clap.gif Tikiuosi mums seksis gerai ir toliau.Ir jums mamytes sekmes
Atsakyti
Mamos, kada Jūs ar Jūsų vyrai baigia darbą, kad darželis 17tą val. jau būna tuščias? blink.gif
Atsakyti
[quote=patinuke,2010 08 31, 16:01]
Siandien jau antra diena, kaip mes buvom Kiskeliu grupej. Viskas puiku !
Aukletojos saunios.Pirma diena pabuvom abi pora val ir isejom, siandien nuo ryto iki pietu miegelio maze viena buvo; zaide su vaikais, piese, valge obuoliukus smile.gif........ O ryt - rugsejo pirmaja paliksiu ir pietu miegui !
Atmosfera gera, man viskas patiko !
Iki pasimatymo, viskas bus tik gerai !!!!
[/quotea

Aha, sake aukletoja, kad dvynukai nedave vaikams miegoti smile.gif))))))
Bet po kazkiek laiko issinese juos kazkur kitur ir vaikuciai uzmigo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 09 01, 18:21)
Mamos, kada Jūs ar Jūsų vyrai baigia darbą, kad darželis 17tą val. jau būna tuščias? blink.gif

Čia laikinai, kol dar daugelis atostogauja. Po kelių savaičių pusę šešių vakare bus dar pilnas kiemas vaikų.
Atsakyti
Mamytes, norejau paklausti, o lopselinukus i lauka veda?
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2010 09 01, 18:26)
Čia laikinai, kol dar daugelis atostogauja. Po kelių savaičių pusę šešių vakare bus dar pilnas kiemas vaikų.

Tikiuosi, nes širdį drąsko, kai B atvažiuoja pusę šešių ir randa vaiką vieną grupėj su auklėtoja belaukiančius unsure.gif
Atsakyti