Vika, jus taip nusisnekate,kad net pikta darosi. Jus rasote kad as viena is boruzeliu grupes,Taip gal ir viena buvau, bet jus man iskelkite i prieki nors viena mano zodi kuriame atsiliepiu blogai apie aukletojas ir auklyte!!!!!!! Lauksiu su nekantrumu Ir apskritai nors viena mano zodi apie Boruzeliu grupe ka as rasiau blogai.Keista kokia moteris negaliu.Gal jus busite to sukarsciavusio vaikucio mama ir isizeidete,kad parasiau,kad mamos egoistiskai elgesi kitu vaiku atzvilgiu????// As cia savo nuomone tik apie mamas reiskiau.O kad jus nusisnekate, tai net truksta zodziu.Gal jus ne lietuve tiesiog ir nemokate ivertinti to ka kiti raso?? Tada suprasciau jusu neiisiskaityma i pasisakymus.Jus izeidinejate kitus nepelnytai.Negrazu is jusu puses. Jei tokia drasi cia destydama mintis, tai prisitatykite, galeciau jums savo nuomone ir i akis issakyti, nes as nieko blogo nerasau,o jus nusisnekate.

Boruzeliu grupes

QUOTE(mindaiva @ 2010 09 15, 23:32)
aš visgi manau, kad nė viena protinga mama, nevedė ir neves karščiuojančio vaiko į daržiuką, nes pats vaikutis blogai jaučiasi, tokį ir iš lovos net kelti , manau nesinorėtų, o jei vaikas kosti ( kiti būna metus parkosti
), ar snargliuoja, tėvai ves, nes tiesiog metus negalės namie būti tik su vaiku, o ne darbe
, nebūtinai vaikai darželyje labai serga, draugės vaikai nelanko darželio, o serga tikrai neretai...

Nuvaziavau gerbiama Vika siandien i darzeli ir papasakojau aukletojai Staselei, kokias Jus cia nesamones rasote, net pati pakvieciau apsilankyti siame forume, kad paskaitytu ir pamatytu kas ka raso, nes jus kai prirasote nesamoniu, apkaltinate zmones nebutais dalykais tai taip ir pletkai atsiranda.Ivelete i bendras diskusijas visai nekaltus zmones kaip aukletoja Stasele, apie kurias cia ne kalbos nebuvo.Gedytumetes.O auklyte Maryte gerai siandien pasake, nesedetumete forumuose mamos, o jau tada geriau vaikus namie laikytumete ir su jais uzsiimtumete.Todel pamasciau, kad ji tikrai auksinius zodzius pasake.Daugiau isvis nerasysiu cia nieko, nes atsiranda tokiu mamu,kaip Vika, kurios priraso nesamoniu, o zmogus poto jauskis nepatogiai, del prirasytu nesamoniu.
QUOTE(JustinaD @ 2010 09 16, 14:10)
Nuvaziavau gerbiama Vika siandien i darzeli ir papasakojau aukletojai Staselei, kokias Jus cia nesamones rasote, net pati pakvieciau apsilankyti siame forume, kad paskaitytu ir pamatytu kas ka raso, nes jus kai prirasote nesamoniu, apkaltinate zmones nebutais dalykais tai taip ir pletkai atsiranda.Ivelete i bendras diskusijas visai nekaltus zmones kaip aukletoja Stasele, apie kurias cia ne kalbos nebuvo.Gedytumetes.O auklyte Maryte gerai siandien pasake, nesedetumete forumuose mamos, o jau tada geriau vaikus namie laikytumete ir su jais uzsiimtumete.Todel pamasciau, kad ji tikrai auksinius zodzius pasake.Daugiau isvis nerasysiu cia nieko, nes atsiranda tokiu mamu,kaip Vika, kurios priraso nesamoniu, o zmogus poto jauskis nepatogiai, del prirasytu nesamoniu.
jus maziau nervuokites bet jus ir nesupratot mano laisko ir nesuprasit ,jus turite savo nuomone o as turiu savo,vat as ir nerasineju tik viena kata issakiau savo nuomone tuo ir baiksiu.,o Maryte butent gerai jums ir pasake .

Vika, taip del sito pritariu,kad kiekvienas zmogus turi savo nuomone, bet cia ne nuomones klausimas, o tas,kad Jus prirasete savo pasisakymuose to,ko as ne nesakiau ir ne mintyse nepagalvojau.O dabar as turiu jaustis nepatogiai, kad Jus parasete kazkokias nesamones. Bet aisku pati esu kalta, nereikia cia isvis forumuose rasinetis, nors istikruju idomu pasidalinti su kitomis mamomis nuomonemis, nes gali gauti daug informacijos ir patarimu. Bet pasikartosiu mano klaida,nes negalvojau,kad cia taip kuriamos nesamones ir intrigos ir tuo labiau is mamyciu. Bet dabar pasimokiau...
Viso gero.

Nu jus cia ir pavarot visos. Zinot, JustinaD, dziaugiuosi, kad nesu boruziuku grupej, nes visai nenoreciau tokiu pletku grupej, kad kazkas nueina ir papasakoja aukletojoms. Visi turi savo nuomone, kam reikia, tas paskaitys, bet ateiti ir pletkinti, kad kazkas, kazka raso, tai jau atsiprasau
Nors is esmes esu is tu mamu, kuri atveda vaika, palieka, po kiek laiko pasiima ir kalba tik apie tai, kas liecia mano vaika, nepazistu kitu tevu ir net nezinau kitu vaiku vardu.

Nors is esmes esu is tu mamu, kuri atveda vaika, palieka, po kiek laiko pasiima ir kalba tik apie tai, kas liecia mano vaika, nepazistu kitu tevu ir net nezinau kitu vaiku vardu.
Nu šauniai jūs čia, naujos mamos, prieš grupės auklėtojas pasirodėt

o mane "Giraitė" stebina, kai prisiklausiau, kad į kitus darželius viską tėvai neša, o čia net seilinuko savo nereikia
, ar mes jau pataikėm, kad viskas sunešta

Del seilinuko nieko nesake ir mums, bet pradzioj nesem dregnas serveteles, paprastas serveteles, tualetini pop., vaikiska muila...Visa kita ko reiks, pasakys per susirinkima, kuris neuzilgo bus
Mano drauge kitam rajone savo lelka veda, tai ten po 10 Lt rinko ir patys pirko visas tas smulkmeneles..

Mano drauge kitam rajone savo lelka veda, tai ten po 10 Lt rinko ir patys pirko visas tas smulkmeneles..
QUOTE(patinuke @ 2010 09 19, 10:46)
Del seilinuko nieko nesake ir mums, bet pradzioj nesem dregnas serveteles, paprastas serveteles, tualetini pop., vaikiska muila...Visa kita ko reiks, pasakys per susirinkima, kuris neuzilgo bus

mano kolegė irgi kitam rajone veda, tai ačiū Dievui po 100lt rinko