Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Giraitė

QUOTE(Laukine25 @ 2010 09 15, 15:10)
Jūs kalbėjote apie boružėlių, bet JustinaD apie kiškelių.

JustinaD butent ir yra is boruzeliu grupes jus paskaitykite jos ankstesniu pasisakimus.
Atsakyti
QUOTE(Egle75 @ 2010 09 15, 15:14)
Jei kas bijo, kad vaikas gali sirgti, apsikresti ir pan, tai tuomet laikykit namie ir niekur neleiskit. Man juokinga ta ligu baime, nu susirgo, pasveiks, tik taip jie imuniteta ir igaus.
Pritariu, kad nieko nepesit kaltindami vieni kitus, kad vaikai susirgo ir apkrete kitus vaikus, tokia jau buvimo kolektyve kaina

drinks_cheers.gif , čia kaip ir darbe, parduotuvėje, poliklinikoje, bet kur, kur yra žmonių ax.gif
Atsakyti
Tada netaip supratau smile.gif
Atsakyti
Amzina tema doh.gif . Niekada nepasieksite, kad butu vieninga nuomone. Cia, ziuriu, profilaktiskai karts nuo karto apie tai padiskutuojama ir vel tyla ax.gif .
Na, pvz. mano "banditai' dabar serga, abu karsciuoja, labai sunku. Ir ka? Kokios isvados? Tai ar mes apsikreteme nuo kazkurio vaikiuko? Gal... g.gif O gal dar spejo ir nuo musu per koki pusdieni kazkuris pasigauti virusa? Gal... g.gif . Ir kas kaltas?
Atsakyti
QUOTE(vilma))) @ 2010 09 15, 15:25)
Amzina tema  doh.gif . Niekada nepasieksite, kad butu vieninga nuomone. Cia, ziuriu, profilaktiskai karts nuo karto apie tai padiskutuojama ir vel tyla  ax.gif .
Na, pvz. mano "banditai' dabar serga, abu karsciuoja, labai sunku. Ir ka? Kokios isvados? Tai ar mes apsikreteme nuo kazkurio vaikiuko? Gal... g.gif  O gal dar spejo ir nuo musu per koki pusdieni kazkuris pasigauti virusa? Gal... g.gif . Ir kas kaltas?

virusas kaltas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2010 09 15, 14:29)
virusas kaltas  ax.gif

smile.gif
Atsakyti
Nesupratau, kas cia per nesamones prirase doh.gif Ar as nors viena bloga zodi parasiau apie aukletoja Stasele ir Boruzeliu grupe???? As tik gerus zodzius galiu rasyti apie aukletoja Stasele ir auklyte Maryte. Jos nuostabios, neturiu joms nei vienos pretenzijos. As ne is u zmoniu, kurios savo nuomone ar pretenzijas reiskia forumuose.... Jei buciau kuom nors jomis nepatenkinta pasakyciau joms tiesiai i akis.O kad cia kazkokia mama, nesamoniu prirase, tai coia jau jos reikalas. MAN ASMENISKAI BORUZELIU GRUPE,AUKLETOJOS IR AUKLYTE YRA BEGALO GEROS IR MANO VAIKAS JAS LABAI MYLI, NET NAMIE SAKO,KAD MYLI STASE. o APIE KOSTINCIAS AUKLETOJAS AS NIEKO NERASIAU, KNUSISNEKA TA MAMA KURI CIA PARASE, KAD AS KAZKA RASIAU.mOKINKIS SKAITYTI TIK GALIU PARASYTI.o KUR RASIAU,KAD VAIKUTIS MUSU GRUPEJE SUKARSCIAVO IR MAMA ATVEDE JI NEPALAIKIUSI NAMUOSE, TAI KAIP PAVIZDI PARASIAU,KOKIOS NEATSAKINGOS MAMOS KITU VAIKU ATZVILGIU, APIE TAI NET IR AUKLETOJAI MINEJAU.MANO VAIKAS SIRGO, AS JI NET PASVEIKUSI PALAIKIAU NAMIE, KAD KITIEMS VAIKAMS BACILU NENESIOTU.vA APIE KA SNEKA BUVO, O KAD CIA ISVERTE APIE BLOGUMA AUKLETOJU IR GRUPES TAI NESAMONIU NESAMONE.sAVO NUOMONE ISDESCIAU NE APIE SAVO AR KITA GRUPE, PARASIAU BENDRAI, KAIP BUTU GERAI,KAD MAMOS NEVESTU SERGANCIU VAIKU I DARZELI.aR DABAR AISKU TAI MAMAI KURI CIA TAIP NUSISNEKEJO...
Atsakyti
Vika, manau turetumete manes atsiprasyti!!!!!!!!!! Kad prirasete cia tokiu nesamoniu, ko as net nerasiau, o perskaiciusi kitu zmoniu komentarus parasete, kad as visa tai sakiau.Turetu jums buti geda, kad apkaltinote nebutais dalykais mane.Perskaiciau jusu parasyma, sedziu ir verkt norisi, kaip zmones neisiskaito ir apsmeizia kita zmogu uz nieka.DAR KARTA PASIKARTOSIU,KAD MES LANKOM BORUZELIU GRUPE IR TUO DIDZIUOJAMES, O AUKLETOJOS IR AUKLYTE MARYTE YRA NUOSTABIOS.MUMS LABAI PASISEKE,KAD PAPUOLEME PAS JAS.JOMS TIK PADEKA
Atsakyti
Kantrybes mamytems, kuriu mazuciai serga
Maniske sveikute tikiuosi viskas bus gerai..
As irgi uz tai, kad nevesti serganciu vaiku i darzeli.Jei pastebeciau, ligos pozymius, tai tikrai nevesciau vaiko i darzeli, nes mylime ir gerbiame, saugome savo grupes draugus ir drauges.
Atsakyti
Patinuke, tai va, as ta pati ir rasiau visose siose diskusijose, kad nepalaikau mamu, kurios veda sergancius arba nepasveikusius vaikus i darzeli.Bet rasiau bendrai, nieko neturedama mintyse, nei savo vaikucio grupes nei kitu grupiu. O likau apkaltinta nebutinais dalykais, tos mamos, kuri neissiskaite ir apsmeize mane.Sugedo net nuotaika cry.gif Bet suprantu,kai nera ka parasyti, geriausia kazka apsmeizti
Atsakyti
QUOTE(JustinaD @ 2010 09 15, 18:59)
Patinuke, tai va, as ta pati ir rasiau visose siose diskusijose, kad nepalaikau mamu, kurios veda sergancius arba nepasveikusius vaikus i darzeli.Bet rasiau bendrai, nieko neturedama mintyse, nei savo vaikucio grupes nei kitu grupiu. O likau apkaltinta nebutinais dalykais, tos mamos, kuri neissiskaite ir apsmeize mane.Sugedo net nuotaika cry.gif Bet suprantu,kai nera ka parasyti, geriausia kazka apsmeizti

galiu jums atsakyti as niekad nerasiau tik karts nuo karto peskaitydavau komentarus apie darzeli ir tik viena jus buvote is boruzeliu grupes todel jusu visi pasisakimai man buvo aktualus kadangi mes ir pradejome lankyti nuo rugsejo menesio ir nezinojome kokios bus aukletojos,bet neiviename anksciau pasisakime nebuvo pasisakimo kad labai jum patinka aukletojos kaip dabar gyrete po mano pasisakimo.
mes jau pirma diena nuejome i darzeli supratome kaip mum pasiseke. o jus neivieno gero zodzio neparasot .jus nekaltinate aukletoju tiesiogei bet perkeltine prasme aukletojos kaltos kad vaikus prijama sergancius.

Atsakyti
aš visgi manau, kad nė viena protinga mama, nevedė ir neves karščiuojančio vaiko į daržiuką, nes pats vaikutis blogai jaučiasi, tokį ir iš lovos net kelti , manau nesinorėtų, o jei vaikas kosti ( kiti būna metus parkosti sad.gif ), ar snargliuoja, tėvai ves, nes tiesiog metus negalės namie būti tik su vaiku, o ne darbe sad.gif , nebūtinai vaikai darželyje labai serga, draugės vaikai nelanko darželio, o serga tikrai neretai...
Atsakyti