Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Obelėlė

is ZIRNIUKU grupes gal yra mamytes biggrin.gif
Atsakyti
Kaip čia dabar su ta selmonelioze yra ? g.gif

Perskaičiau delfyje, kad buvo protrūkis. Mano vaikas antra savaitė pas dedukus - ale kaip nujausdami išvežėm ten...
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2008 10 09, 11:26)
Kaip čia dabar su ta selmonelioze yra ?  g.gif

Perskaičiau delfyje, kad buvo protrūkis. Mano vaikas antra savaitė pas dedukus - ale kaip nujausdami išvežėm ten...

tai daug darželiu serga, bet mūsų grupėj ramybė thumbup.gif o jau naujos lovos atkeliavo thumbup.gif thumbup.gif tai prašom greičiau grišti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ssstase @ 2008 10 06, 19:15)
is ZIRNIUKU grupes gal yra mamytes biggrin.gif

Mes is ZIRNIUKU grupes bigsmile.gif lankom nuo rugsejo pirmos. Mano sunelis vardu Augustas ax.gif Lanko aliginus noriai bet paskutinem dienom kazko verkia daug unsure.gif sakau gal nuskriaude kas? g.gif Jam labai patinka aukletoja Ausra, pas ja noriai eina.
Atsakyti
QUOTE(Lasta @ 2008 10 09, 19:15)
tai daug darželiu serga, bet mūsų grupėj ramybė  thumbup.gif  o jau naujos lovos atkeliavo  thumbup.gif  thumbup.gif tai prašom greičiau grišti mirksiukas.gif

Taip greit pastatė bigsmile.gif Ale kaip faina tada thumbup.gif Ir dar faina, kad mūsų grupėj niekas nepasigavo tos bjaurasties thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerroly @ 2008 10 09, 19:32)
Mes is ZIRNIUKU grupes bigsmile.gif lankom nuo rugsejo pirmos. Mano sunelis vardu Augustas ax.gif Lanko aliginus noriai bet paskutinem dienom kazko verkia daug unsure.gif sakau gal nuskriaude kas? g.gif Jam labai patinka aukletoja Ausra, pas ja noriai eina.

sveikute pazistu tavo suneli na kiek ji matau tai jis vis kazkaip zirzia zirzia biggrin.gif o mano sunelis vardu ORESTAS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ssstase @ 2008 10 10, 07:54)
sveikute pazistu tavo suneli na kiek ji matau tai jis vis kazkaip zirzia zirzia  biggrin.gif o mano sunelis vardu ORESTAS mirksiukas.gif

Va tas mane ir neramina unsure.gif jis pas mane nekalbiukas, dar visai nedaug kalba, manau kad jam tesiog sunku susibendrauti ir paaiskint ko nori. O tavo sunelio as nepazistu, tik zinau kad grupej yra Orestas, bet nesu jo macius ax.gif kai pradejau dirbt, retai pasiimu ir nuvedu Augusta i darzeli tai del to ir nevisus vaikucius pazistu. O kaip seniai jus lankot darzeli?
Atsakyti
QUOTE(Kerroly @ 2008 10 10, 18:49)
Va tas mane ir neramina unsure.gif jis pas mane nekalbiukas, dar visai nedaug kalba, manau kad jam tesiog sunku susibendrauti ir paaiskint ko nori. O tavo sunelio as nepazistu, tik zinau kad grupej yra Orestas, bet nesu jo macius ax.gif kai pradejau dirbt, retai pasiimu ir nuvedu Augusta i darzeli tai del to ir nevisus vaikucius pazistu. O kaip seniai jus lankot darzeli?

mes pradejom lankit nuo spalio 1d thumbup.gif bet va sianden maziukas susirgo mano pakilo temperatura iskvieciau gydytoja namo ir pasake kad pas mus angina doh.gif o kaip jus nesergat?
Atsakyti
QUOTE(ssstase @ 2008 10 10, 19:01)
mes pradejom lankit nuo spalio 1d  thumbup.gif bet va sianden maziukas susirgo mano pakilo temperatura iskvieciau gydytoja namo ir pasake kad pas mus angina  doh.gif o kaip jus nesergat?

Zinok, rimtai dar nesirgom tpfu, tpfu, tpfu, buvo tik sloga, tai kelias dienas nevedziau i darziuka kad kitu vaikuciu neuzkrestu. Bet po slogos rytais pabunda uzkimes, pakoseja, bet dienos begyje nekoseja, tai ir nevedu pas gydytoja kol kas. Bet mes nuo rugsejo 1 pradejom gerti Rybomunil, tai tokia geriamoji vakcina nuo persalimo ligu, geriam jau antrus metus, pernai stebuklingai padejo, beveik visa ligu sezona nesirgo, tik slogute lengva, rimtai susirgo tik balandi. Aisku as nemanau, kad tai apsaugoja nuo visu ligu, bet tikrai kazkiek padeda. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerroly @ 2008 10 11, 09:29)
Zinok, rimtai dar nesirgom tpfu, tpfu, tpfu, buvo tik sloga, tai kelias dienas nevedziau i darziuka kad kitu vaikuciu neuzkrestu.  Bet po slogos rytais pabunda uzkimes, pakoseja, bet dienos begyje nekoseja, tai ir nevedu pas gydytoja kol kas. Bet mes nuo rugsejo 1 pradejom gerti Rybomunil, tai tokia geriamoji vakcina nuo persalimo ligu, geriam jau antrus metus, pernai stebuklingai padejo, beveik visa ligu sezona nesirgo, tik slogute lengva, rimtai susirgo tik balandi. Aisku as nemanau, kad tai apsaugoja nuo visu ligu, bet tikrai kazkiek padeda. thumbup.gif

tai geraj thumbup.gif o mes tai va visa savaite name sedesim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2008 10 09, 08:26)
Kaip čia dabar su ta selmonelioze yra ?  g.gif

O mes buvom is tu, kurie pirmieji susirgo salmonelioze. Ir dar gavom tokiu velniu is darzelio aukletoju, kad atseit "pasiskundem" ligonineje..vos ne asocialiais apsauke, kad kazkur vaikas uzikrete..o kai isaiskejo, kad darzelyje problemos, tai lyg niekur nieko paskui unsure.gif

Dabar vel sergam..is darzelio kazkoki zarnyno virusa pasinese.

Atsakyti
QUOTE(babble @ 2008 12 05, 21:42)
O mes buvom is tu, kurie pirmieji susirgo salmonelioze. Ir dar gavom tokiu velniu is darzelio aukletoju, kad atseit "pasiskundem" ligonineje..vos ne asocialiais apsauke, kad kazkur vaikas uzikrete..o kai isaiskejo, kad darzelyje problemos, tai lyg niekur nieko paskui  unsure.gif

Dabar vel sergam..is darzelio kazkoki zarnyno virusa pasinese.

Skaitau ir baisu darosi doh.gif
Iš kur ten darželyje tokios ligos pradėjo plisti g.gif
Mes lankome šį daržiuką nuo 2005 metų. Nuėjom pirmą kartą 1.4 metukų. Lankėm lopšiuką pas Aušrelę, dabar esame pas auklėtoją Jūratę.
Pirmi du metai darželyje buvo tragiški doh.gif doh.gif doh.gif
Iš ligų neišsikapanodavom. Dvi savaites sergam, savaitę palankom darželį tada tris savaites sergam ir taip pasaka be galo krašto. Bet sirgom vien tik peršalimo ligom: laringitas, angina, šiaip peršalimas ir pan.
Mano vaikas labai linkęs perkaisti, jį negalima prirengti, tuoj pat suprakaituoja lauke ir gatava, sergam.
Auklėtoja Jūratė puikiai tai žino ir galiu pasakyti - mano vaikas saugiose rankose paliekamas. Kai perėjom pas Jūratę, sergamumas stipriai sumažėjo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cookiller: 06 gruodžio 2008 - 10:26