Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Obelėlė

QUOTE(mamaErika @ 2009 03 23, 20:28)
Mes eisim ryt  4u.gif

oi kaip smagu,mes pasveiksim irgi atkeliausim,parašyk savo nuomonę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasinka @ 2009 03 24, 23:11)
oi kaip smagu,mes pasveiksim irgi atkeliausim,parašyk savo nuomonę smile.gif

Na labai patiko auklėtoja Julija wub.gif Toks malonus žmogus, matosi, kad su vaikais moka bendrauti. Buvo kaip tik vieno berniuko gimtadienis, tai dukrai taip patiko wub.gif Šoko jie ten rateliu, dainavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaErika @ 2009 03 24, 23:16)
Na labai patiko auklėtoja Julija  wub.gif  Toks malonus žmogus, matosi, kad su vaikais moka bendrauti. Buvo kaip tik vieno berniuko gimtadienis, tai dukrai taip patiko  wub.gif  Šoko jie ten rateliu, dainavo  biggrin.gif

oi kaip smagu,aš jau irgi su ja bendravau smile.gif kitą savaitę keliausim kai pasveiksim. Kaip pratinsi,kaip Julija pasiūlė?
Atsakyti
QUOTE(Rasinka @ 2009 03 25, 10:21)
oi kaip smagu,aš jau irgi su ja bendravau smile.gif kitą savaitę keliausim kai pasveiksim. Kaip pratinsi,kaip Julija pasiūlė?

Tikrai labai fainas zmogus Julija pernai mes buvom pas ja,tai vaikai apspite visa diena budavo ir grizus namo dar kalbedavo super thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kaip suprantu, čia dauguma vaikučių dar lopšiuką lankote smile.gif
Mes esame gudručių grupėje pas auklėtojas Jūratę/Ingridą thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasinka @ 2009 03 25, 10:21)

Ne, pratinsiu pagal savo metodą mirksiukas.gif Teko girdėti gero prsicologo patarimą, kad vaikus reikia pratint ilgai, kad priprastų prie aplinkos, taip, kaip namie. Tada jau po truputį, be streso pasilikt. Aišku, sunku jei reikia į darbą eit, bet aš asmeniškai turiu laiko ir noro 4u.gif Kitą savaitę mus į sąrašus jau įtrauks, sakė sąraše 13 vaikučių. O jūs užsiršę? Sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaErika @ 2009 03 25, 21:00)
Ne, pratinsiu pagal savo metodą  mirksiukas.gif  Teko girdėti gero prsicologo patarimą, kad vaikus reikia pratint ilgai, kad priprastų prie aplinkos, taip, kaip namie. Tada jau po truputį, be streso pasilikt. Aišku, sunku jei reikia į darbą eit, bet aš asmeniškai turiu laiko ir noro  4u.gif  Kitą savaitę mus į sąrašus jau įtrauks, sakė sąraše 13 vaikučių. O jūs užsiršę? Sveikit  4u.gif

Taip taip užsirašę ir aš už ilgesnį pratinimo metodą,nes mano dar žiauriai nevalgus,tai nežinau kaip reiks daryti. Tikiu,kad bandos jausmas suveiks,nors maža tikimybė,o tada galėsiu ir pietų miegui palikti. Mes su jumis būsim iki rugsėjo, o paskui į darželinukų gretas,nes jau bus 3 metukai.
Atsakyti
QUOTE(Rasinka @ 2009 03 25, 22:26)
Taip taip užsirašę ir aš už ilgesnį pratinimo metodą,nes mano dar žiauriai nevalgus,tai nežinau kaip reiks daryti. Tikiu,kad bandos jausmas suveiks,nors maža tikimybė,o tada galėsiu ir pietų miegui palikti. Mes su jumis būsim iki rugsėjo, o paskui į darželinukų gretas,nes jau bus 3 metukai.

Mano irgi mergina labai nevalgi, įdomu kaip bus g.gif Tai tikriausiai susimatysim grupėje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaErika @ 2009 03 25, 23:44)
Mano irgi mergina labai nevalgi, įdomu kaip bus  g.gif Tai tikriausiai susimatysim grupėje  blush2.gif

tikriausiai,nes šiandien lekiam pas gydytoją dėl med. pažymos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasinka @ 2009 03 26, 12:04)
tikriausiai,nes šiandien lekiam pas gydytoją dėl med. pažymos mirksiukas.gif

O mes iš po nakties su dižiausia temperatūra ir geklyte.. verysad.gif Pas daktarą buvom, patarė nevest dar ir visą ateinančią savaitę verysad.gif
Linkiu jums nesusirgt, mačiau grupėj kelis vaikučius su bėgančia nosyte... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaErika @ 2009 03 26, 20:22)
O mes iš po nakties su dižiausia temperatūra ir geklyte..  verysad.gif  Pas daktarą buvom, patarė nevest dar ir visą ateinančią savaitę  verysad.gif
Linkiu jums nesusirgt, mačiau grupėj kelis vaikučius su bėgančia nosyte...  blush2.gif

o brač doh.gif ,čia reikia kažkaip su tuo susitaikyti,nes tikrai bus snarglinčių...nuo to nepasprūksim,ar jiems nuvalo,nes kitur mačiau nevalo,mes nuo balandžio 1d. ateism.
Nesirkit,sveikit 4u.gif
Kaip jums sekėsi pritapti,ar palikai nors kiek vieną pabūti?
Atsakyti
QUOTE(Rasinka @ 2009 03 26, 20:29)
o brač doh.gif ,čia reikia kažkaip su tuo susitaikyti,nes tikrai bus snarglinčių...nuo to nepasprūksim,ar jiems nuvalo,nes kitur mačiau nevalo,mes nuo balandžio 1d. ateism.
Nesirkit,sveikit 4u.gif
Kaip jums sekėsi pritapti,ar palikai nors kiek vieną pabūti?

Reiks, žinoma blush2.gif ačiū už linkėjimus svieikti 4u.gif Mes po jūsų prisijungsim, balandžio šeštą.

Sekėsi tai tikrai gerai, bet nepalikau visai vienos. Noriu kad priprastų prie aplinkos pradžioj. Tada pradėsiu palikinėt po valandą ir t.t. Kažkaip nedrįsau, nes rudenį buvom atėjusios savaitę tai palikau kaip auklėtojos patarė, o rezultatas tikrai labai nekoks buvo... Šį kart viską darysim po truputį blush2.gif
Atsakyti