Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Obelėlė

QUOTE(varle123 @ 2009 09 02, 20:24)
o mes sekame visas zinias siame forume blush2.gif ,todel,kad kitiems metams esame uzsirase i si darzeli 4u.gif
visus vaikus ir tevelius su  lengva darzelio lankymo pradzia wub.gif  4u.gif

Labutis, varle 123 wub.gif
Ziuriu mes vienam skyrelyje susipazinom, o dabar gal ir vaikus i viena darzeli leisim biggrin.gif
Norejau paklausti, kaip ten su eilem, ar reikia labai is anksti uzsirasyti, ar galima pakliuti bet kada. Mes planuojam po 2 metu, bet nezinau, ar cia skubeti uzsirasyti, ar ne unsure.gif
Atsakyti
Mano dukrytei irgi 3 men, as jau pries men uzrasiau, tai buvo jau daug prisirasiusiu..Manau, kad paskubekit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kupeta @ 2009 09 04, 13:19)
Mano dukrytei irgi 3 men, as jau pries men uzrasiau, tai buvo jau daug prisirasiusiu..Manau, kad paskubekit  mirksiukas.gif

Eikt tu blink.gif , tai reikia paskubeti, aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kupeta @ 2009 09 04, 13:19)
Mano dukrytei irgi 3 men, as jau pries men uzrasiau, tai buvo jau daug prisirasiusiu..Manau, kad paskubekit  mirksiukas.gif

As irgi uzrasiau savo maziuke dar 2 men, beja bus linksma jei i viena grupe pateksim, nes bendravardes, tik musu Dominika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2009 09 04, 12:52)
Labutis, varle 123 wub.gif
Ziuriu mes vienam skyrelyje susipazinom, o dabar gal ir vaikus i viena darzeli leisim biggrin.gif
Norejau paklausti, kaip ten su eilem, ar reikia labai is anksti uzsirasyti, ar galima pakliuti bet kada. Mes planuojam po 2 metu, bet nezinau, ar cia skubeti uzsirasyti, ar ne unsure.gif

zinok nezinau,mes uzsiraseme balandzio men. tai sake,kad vietu yra
blogiausia buvo tai,kad niekaip egalejau pagauti direktores,nes ji visada budavo isvaziavusi, bet uzrase ukio d. vedeja mus i knyga, parasiau prasyma,kad eiti i lopseli nuo 2 metu.
galesime kartu vezti vaikus i darzeli:))
Atsakyti
QUOTE(-Goya- @ 2009 09 01, 23:10)
Labos. smile.gif

Ar yra čia "Žirniukų" grupės lankytojukų mamų? smile.gif Manasis kitą savaitę ten startuoja, būtų smagu daugiau "savos kompanijos" susirasti. O gal šiaip turite atsiliepimų apie auklėtoją Aušrą?  rolleyes.gif

QUOTE(AlionuskaZ @ 2009 09 02, 14:07)
Sveika  smile.gif

Mes siandien pradejom lankyt "Zirniuku" grupe. Pirma diena praejo  thumbup.gif , nors jaudinomes visi, as sau vietos negalejau rast is pacio ryto  smile.gif  bet apsiraminau atejus i grupe, aukletoja Ausra labai maloni pasirode

Sveikos

mes lankem "Zirniuku" grupe visus metus, o nuo siu metu iskeliavom i darzelio grupe "Gudruciai". As turiu savo nuomone apie lopselio aukletojas nes buvo ir metu patirtis, be to dabar galiu paliginti su kitomis aukletojomis is darzelio grupes, plius stebiu savo vaika ir matau akivaizdu skirtuma. Negaliu nieko bloga pasakyti. bet buvo dalyku, kurie man labai kliuvo, bet kadangi tai yra mano pirmas vaikas ir pirmas darzelis nieko nezinojau pati. Jei kam idomu rasykite i az galesiu placiau papasakoti
Atsakyti
QUOTE(manęs čia nėra @ 2009 09 07, 13:22)
Sveikos

mes lankem "Zirniuku" grupe visus metus, o nuo siu metu iskeliavom i darzelio grupe "Gudruciai". As turiu savo nuomone apie lopselio aukletojas nes buvo ir metu patirtis, be to dabar galiu paliginti su kitomis aukletojomis is darzelio grupes, plius stebiu savo vaika ir matau akivaizdu skirtuma. Negaliu nieko bloga pasakyti. bet buvo dalyku, kurie man labai kliuvo, bet kadangi tai yra mano pirmas vaikas ir pirmas darzelis nieko nezinojau pati. Jei kam idomu rasykite i az galesiu placiau papasakoti

Labas,
Labai idomu butu suzinoti, kas tau nepatiko, mes tik savaite lankom. O kokios aukletojos dirbo? idomu viskas, apie aukletojas, apie direktore, apie seimyninke, ar greitai priprato vaikas? apie maista, ar susirinkimai daznai buvo? ar daug pinigeliu rinko? labai idomios mamyciu nuomones smile.gif is anksto dekoju
Atsakyti
QUOTE(manęs čia nėra @ 2009 09 07, 13:22)
Sveikos

Galiu pasakyti, kad jums labai pasisekė, kad pakliuvote į "Gudručius" pas auklėtoją Jūratę. Pati nuostabiausia auklėtoja, vaikai ją labai mylėjo (mūsiškis vasaros pradžioj iš šios grupės išėjo), taip pat ir šeimininkutė Nijolė labai gera.
Tik dėl šios auklėtojos kasdien vežiojom savo vaiką pusantrų metų iš Fabų į Lazdynus. Kai teko išeiti iš Gudručių, nebeteko prasmės mums likti šiame darželyje, pervedėm į darželį Šeškinėje. Nepasakyčiau, kad pastaruoju labai esame patenkinti, jau pradedu gailėtis, kad pakeitėme verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AuksyteZ @ 2009 09 09, 09:43)
<...>mes tik savaite lankom.

Kaip jūsų reikalai? Kai su savuoju pirmą kartą aplinką "jaukinomės", susipažinau ir su jūsų mergyte. (t.y. pagal amžių spėju, kad jūsiškė ax.gif - sakė, kad lyg ir jauniausia lankytoja). Mažutė jaukiai sėdėjo ant auklėtojos kelių ir bandė jai kažką pasakoti. smile.gif

Mūsų pirmųjų dienų įspūdžiai apie viską - kol kas tikrai geri. Gan sparčiai pratinasi berniokas (o ir kitos išeities nelabai turim... doh.gif ). Tikėsimės, kad su laiku viskas tik dar labiau normalizuosis ir visi įsivažiuos į savus ritmus: tiek vaikams, tiek ir auklėtojoms ramiau bei lengviau bus.

(Nusprendžiau nesmalsauti ir nesigilinti, kokie ten ne itin teigiami atsiliepimai buvo, nes kas netiko vienai mamai/vaikui, gali būti visiškai neaktualu kitiems... Objektyvų įvertinimą, kaži, ar įmanoma, tokioje situacijoje rasti.
Tikėsimės tik geriausio. smile.gif )
Atsakyti
[quote=-Goya-,2009 09 09, 17:18]
Kaip jūsų reikalai? Kai su savuoju pirmą kartą aplinką "jaukinomės", susipažinau ir su jūsų mergyte. (t.y. pagal amžių spėju, kad jūsiškė ax.gif - sakė, kad lyg ir jauniausia lankytoja). Mažutė jaukiai sėdėjo ant auklėtojos kelių ir bandė jai kažką pasakoti. smile.gif

Smagu kad susipazinot smile.gif kaip jus pratinat saviski? ar kiekviena diena vedat? nors kai as atvedu saviske (prie pusrycius) tai buna tik 4 - 5 vaikai, ir vis tie patys, keli senbuviai ir naujokai (2 mergytes su musu) ir berniukas. Idomu kiek grupeje vaikuciu bus? siaip sarasuose maciau net 17 blink.gif jei visi lankys, kaip gi tvarkysis aukletoja??
Musu Auksei tai pirmas dienas neblogai sekesi, daug nauju zaislu, nauja aplinka, o dabar jau sunkiai. Verkia kai palieku, iseinu ir pati vos neverkiu doh.gif kai sunku verysad.gif
Apie aukletojas nieko blogo negalu pasakyt, tik man nepatinka kad ju net 3. Kiekviena diena ateinam ir vis nauja, sunkiau priprast vaikuciams. Ir grupei saltoka siek tiek, kazin kaip ziema bus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AuksyteZ @ 2009 09 10, 09:59)
Smagu kad susipazinot  smile.gif  kaip jus pratinat saviski? ar kiekviena diena vedat? nors kai as atvedu saviske (prie pusrycius) tai buna tik 4 - 5 vaikai, ir vis tie patys, keli senbuviai ir naujokai (2 mergytes su musu) ir berniukas. Idomu kiek grupeje vaikuciu bus? siaip sarasuose maciau net 17  blink.gif  jei visi lankys, kaip gi tvarkysis aukletoja??

Mūsų pratinimas tai gavosi.... doh.gif Pirmą kartą abu su vaiku pasibuvom valandą (viskas labai gerai, namo nenorėjo eiti), antrą kartą jau liko vienas pusdieniui, o trečią - ir visai dienai.
Tik pas mus esminis skirtumas tas, kad manajam darželis nėra labai didelė naujiena - prieš tai pusę metų lankė "naminį" darželiuką. Tad prie kolektyvinio buvimo jau įpratęs, tik prie auklėtojų ir naujos vietos reikės naujai priprasti. smile.gif

Musu Auksei tai pirmas dienas neblogai sekesi, daug nauju zaislu, nauja aplinka, o dabar jau sunkiai. Verkia kai palieku, iseinu ir pati vos neverkiu  doh.gif  kai sunku  verysad.gif 

Ir man širdį skauda dėl tų rytinių graudulių... Bet kitaip nebus, matyt. Vaikai - konservatoriai, ir prieš bet kokius rimtesnius pasiketimus protestai būna rimti. Praeis mėnuo - antras, kol viskas nusistovės ir ramiau pasidarys. Kantrybės ir stiprybės. friends.gif

Apie aukletojas nieko blogo negalu pasakyt, tik man nepatinka kad ju net 3. Kiekviena diena ateinam ir vis nauja, sunkiau priprast vaikuciams. Ir grupei saltoka siek tiek, kazin kaip ziema bus? g.gif

Taip, dėl auklėtojų skaičiaus tai tikrai įdomi situacija. mastau.gif Aišku, yra tam kažkokių rimtų priežasčių, bet kaip mažiams susivokti ir apsisprasti, kad jau net mamoms sunku susiorientuoti, kuri čia kada ir kaip... ax.gif
Kad vėsoka, tai irgi pastebėjau. Viena vertus, gerai, kad ne per karšta - toks variantas dar blogesnis. Bet vėlyvą rudenį, kol dar nešildys, gali būt nelinksma mažiams judėti storai prirengtiems.
Nosys jau ir dabar visiems "bėga".... Nors manau, kad tie pradiniai negalavimai labiau yra tiesiog mažųjų organizmukų reakcija į stresą. Bet smalsu, kaip toliau bus su tokiais reikalais. mastau.gif

Tiesa, šiandien ryte kai buvau, minėjo, kad lyg ir planuojamas susirinkimas mėnesio pabaigoje. Tai bus proga ir mamoms susipažinti wink.gif, ir visus rūpestėlius su auklėtojomis aptarti.
Atsakyti
QUOTE(AuksyteZ @ 2009 09 09, 09:43)
Labas,
Labai idomu butu suzinoti, kas tau nepatiko, mes tik savaite lankom. O kokios aukletojos dirbo? idomu viskas, apie aukletojas, apie direktore, apie seimyninke, ar greitai priprato vaikas? apie maista, ar susirinkimai daznai buvo? ar daug pinigeliu rinko? labai idomios mamyciu nuomones  smile.gif  is anksto dekoju

As negaliu sakyti, kad nepatiko. Viskas buvo gerai. Jokiu problemu neturejome. Bet maniskis ir iskeliavo i darzeli jau budamas gan savarankisku, be sauskelniu, mokedas pats valgyti, apsirengti. As labai dekinga aukletojoms uz rupesti ir prieziura. Labai labai dekinga. Gal tiesiog mano vaikas paaugo ir dabar man atrodo viskas kitaip...nzn...bet kad jus matytumet dabar kaip vaikas bega i darzeli...bega tiesiogine ta zodzio prasme..negaliu pasivyti, biggrin.gif o lopseli iki paskutines dienos lanke su asaromis.

QUOTE(cookiller @ 2009 09 09, 16:15)
Galiu pasakyti, kad jums labai pasisekė, kad pakliuvote į "Gudručius" pas auklėtoją Jūratę. Pati nuostabiausia auklėtoja, vaikai ją labai mylėjo (mūsiškis vasaros pradžioj iš šios grupės išėjo), taip pat ir šeimininkutė Nijolė labai gera.
Tik dėl šios auklėtojos kasdien vežiojom savo vaiką pusantrų metų iš Fabų į Lazdynus. Kai teko išeiti iš Gudručių, nebeteko prasmės mums likti šiame darželyje, pervedėm į darželį Šeškinėje. Nepasakyčiau, kad pastaruoju labai esame patenkinti, jau pradedu gailėtis, kad pakeitėme  verysad.gif

O taip, jau ne is vieno zmogaus esu girdejus, kad patekti pas Jurate tas pats kaip laimeti loterija biggrin.gif daug geru zodziu apie ja sako, giria labai sia aukletoja. As laiminga, kad mano vaikelis lankys jos grupe...matytumet jus mano vaiko akis kai jis ateina i grupe ir Jurate arba Daiva ji uzkalbina, man rodos jis i mane net taip neziuri... su tokiu susizavejimu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manęs čia nėra: 10 rugsėjo 2009 - 13:28