Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Obelėlė

QUOTE(manęs čia nėra @ 2009 09 10, 14:27)
O taip, jau ne is vieno zmogaus esu girdejus, kad patekti pas Jurate tas pats kaip laimeti loterija biggrin.gif daug geru zodziu apie ja sako, giria labai sia aukletoja. As laiminga, kad mano vaikelis lankys jos grupe...matytumet jus mano vaiko akis kai jis ateina i grupe ir Jurate arba Daiva ji uzkalbina, man rodos jis i mane net taip neziuri... su tokiu susizavejimu wub.gif

Taip, vaikai labai noriai eina pas Jurate, bet kai reikia visam laikui skirtis ( kaip kad mums buvo) buna asaru pakalnes verysad.gif
Maniskis ilgai graudenosi ,ir dabar nuejes i nauja darzeli reikalauja, kad butu Jurate verysad.gif
Atsakyti
SVEIKOS MAMYTES. MES LANKOM GUDRUCIU GRUPE,SU AUKLETOJA JURATE VISKAS AISKU! JI SUPER! MAN JI LABAI PATIKO NUO PIRMOS MINUTES. O KAIP JUMS DAIVA? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katriwka @ 2009 09 11, 12:43)
SVEIKOS MAMYTES. MES LANKOM GUDRUCIU GRUPE,SU AUKLETOJA JURATE VISKAS AISKU! JI SUPER! MAN JI LABAI PATIKO NUO PIRMOS MINUTES. O KAIP JUMS DAIVA? 4u.gif

sveika mano sunus irgi lanko GUDRUCIU grupe na kolkas man abidvi visaj neko aukletojos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ssstase @ 2009 09 15, 18:10)
sveika mano sunus irgi lanko GUDRUCIU grupe na kolkas man abidvi visaj neko aukletojos  thumbup.gif

O, ir Oresto mamyte pasirode! bigsmile.gif mums irgi visai patinka abidvi aukletojos, kol kas priekaistu neturi, net gi atvirksciai labai patenkinti esam smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes
Gal yra lankanciu lopseline Rieduliuku grupe?
Planuojam gruodi pradet, noretusi daugiau apie aukletojas ir pratinimosi tvarka suzinot. Na ar leidzia mamai kartu pasilikti, nes jauciu , kad maniskis greit nepripras, labai jau mamyciukas.
Atsakyti
QUOTE(mirgute @ 2009 09 16, 23:10)
Sveikos mamytes
Gal yra lankanciu lopseline Rieduliuku grupe?
Planuojam gruodi pradet, noretusi daugiau apie aukletojas ir pratinimosi tvarka suzinot. Na ar leidzia mamai kartu pasilikti, nes jauciu , kad maniskis greit nepripras, labai jau mamyciukas.

Sveika,

Rieduliukuose tikrai labai sauni aukletoja Julija, vaikas ja labai myli, kaip ir ji vaikus... 4u.gif kai ateisit manau kartu su aukletoja nuspresit pratinimo eiga ... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

pradesime lankyti nuo spalio si darzeli. Mano mazei 2 metukai. Gal kas papasakosit, kokios ten aukletojos su tokio amziaus vaikais dirba ir kaip ten tiems maziukams sekasi.
Beje, ar yra kokie uzsiemimai, pvz. muzikele, daile, nes maniske privatu darza lanke, tai pripratusi prie muzikos ir dailes pamokeliu.
Kazkaip labai darzas apleistas, nei langai pakeisti, lauke ne vienu nauju supyniu, bet tikiuosi, kad bent aukletojos geros.
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 09 17, 00:11)
Sveika,

Rieduliukuose tikrai labai sauni aukletoja Julija, vaikas ja labai myli, kaip ir ji vaikus...  4u.gif  kai ateisit manau kartu su aukletoja nuspresit pratinimo eiga ... 4u.gif

drinks_cheers.gif
Turiu pridurt, kad ir šeimininkutė ten tikrai neeilinis žmogus, matosi labai myli vaikus.
Atsakyti
QUOTE(mamaErika @ 2009 09 17, 19:36)
drinks_cheers.gif 
Turiu pridurt, kad ir šeimininkutė ten tikrai neeilinis žmogus, matosi labai myli vaikus.

drinks_cheers.gif
Atsakyti

Aciu, mamytes smile.gif
tai kaip supratau, yra tik viena grupe maziuku, t.y. Rieduliuku? kuriai "vadovauja" Julija. Dar labai norejau suzinoti, ar su jais ten dainuojama, lipdoma, piesiama?
Atsakyti
QUOTE(birute s @ 2009 09 18, 13:52)
Aciu, mamytes smile.gif
tai kaip supratau, yra tik viena grupe maziuku, t.y. Rieduliuku? kuriai "vadovauja" Julija. Dar labai norejau suzinoti, ar su jais ten dainuojama, lipdoma, piesiama?

lopseliniu grupiu yra dvi. 4u.gif
Ir su vaikais visai uzsiima: ir lipdo, ir darbelius daro, ir piesia, ir zaidzia visokius lavinancius zaidimus, ir eilerastukus mokinasi... na ir t.t.t tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(manęs čia nėra @ 2009 09 07, 13:22)
Sveikos

mes lankem "Zirniuku" grupe visus metus, o nuo siu metu iskeliavom i darzelio grupe "Gudruciai". As turiu savo nuomone apie lopselio aukletojas nes buvo ir metu patirtis, be to dabar galiu paliginti su kitomis aukletojomis is darzelio grupes, plius stebiu savo vaika ir matau akivaizdu skirtuma. Negaliu nieko bloga pasakyti. bet buvo dalyku, kurie man labai kliuvo, bet kadangi tai yra mano pirmas vaikas ir pirmas darzelis nieko nezinojau pati. Jei kam idomu rasykite i az galesiu placiau papasakoti

sveika, idomu butu suzinoti.Mes pries 10d padavem prasyma i si darzeli.Pora kart teko bendraut su aukletoja Ausra.
Atsakyti