Lasta, tema nuo 2006 metu, tai speju zmogui idomus sviezesni ispudziai. Mane ta maisto tema irgi truputuka jau slegia. Na kiek galima.
kmv, specialiai jums parasysiu palciau apie darzeli, savo nuomone, mano vaiko bei ispudzius.
Zinot neturiu su kuo palygint, nes tai pirmas ir vienintelis mano vaikas, ir pirmas bei vienintelis darzelis. As zmogus be pretenziju, stengiuosi buti objektyvi. Todel galiu drasiai teigti, kad darzelis man labai patinka. Musu grupes aukletojos Jurate, Daiva ir seimyninkute Nijole yra nuostabios. Atviros, geros, mylincios vaikus, rupestingos, draugiskos. As negaliu atsidziaugt, kad mano sunus pateko i ju grupe. Lopselyje mums sekesi sunkiau, nors vaikas lankyti ji pradejo nuo 2 metu, sunkiai adaptavosi, sirgo, todel daznai verkdavo rytais. Sios problemos kaip mat dingo pradejus lankyti darzelio grupe. Sunus rytais atsikelia ir jo pirmas klausimas buna ar eisim i darzeli. Man tai didziausias irodymas to, kad jis ten gerai jauciasi. Grupeje tikrai daug uzsiima su vaikais, mes daznai ateinam veliau, pries desimta valanda, todel visada matau ir girdziu kaip su vaikais uzsiima aukletojos, ka zaidzia kartu, kokias pamokelias veda. Ateinant pasiimti vaika, aukletojos visuomet pabendrauja, papasakoja apie vaiko pasiekimus, apie sunkumus jei tokiu yra, visada pagiria sunu, padrasina, nes maniskis turi sunkumu su kalba.
Mano sunus per siuos metus tikrai daug ka suzinojo, daug ismoke, vystosi ir tobuleja per ta laika kuri praleidzia darzelyje.
Dar nebuvo atvejo, kad buciau kazko nepatenkinta. Aj, na gal kelis kartus sunus skundesi, kad vienas berniukas grupeje musesi, man tas nepatiko, tad pasakiau aukletojoms. Tai tiek.