Sveikos!
Mano pipiras siais metais baigs si darzeli, tai galiu pasidalinti savo ziniom ir nuomone
Del Ausros is Zirniuku, tai tikrai gera ir silta aukletoja. Maniskis irgi pas ja buvo. Ji prie meno (berods ir bureli savo turi ir vaikuciam didesniem siuloma ji lankyti).Vaikas buvo priziuretas ir iki siol prisimena.
Kas del kitos Ausros, tai ji pas mus irgi buna, bet tik karta ar 2 per savaite po puse dienos. Taip, del jos visur kyla nesklandumai
Maniskis lanke darzeli pas nuostabu, silta ir miela zmogu - aukletoja Dalia (strakaliukai). Ir dabar uzeinam pasilabint, paklaust kaip sekasi. Vaikai puikiai pasiruose isejo i priesmokykline, kur kitos aikciojo, kokie jie savarankiski visi, kokie iskalbingi, drasus, draugiski. Vaikai buvo mokomi, lavinami, gerai priziureti,ruosesi sventem. Aukletoja noriai bendrauja ir su teveliais

Auklyte(padejeja) Vida irgi maloni,mazesnius priziurejo,niekada nebuvau is jos girdejus kokio bambejimo. Ir patarimu duodavo del
Dar viena nuostabi aukletoja, su kuria teko susidurti, tai Jurate (Gudruciai). Ji ir krepsinio mokytoja. Su vaikais puikiai dirba,moka sudominti. Rita su mumis dar dirbo, tai ji ir logopede. Stebejo vaikucius, ir kam reikejo - vaiksciojo pas ja papildomai.Buvo uzrasomi pratimai,tai galejom namie irgi pasimokyti.
Kas del bureliu...Darzelinukams siulomi mokami krepsinio,menu,dailes,sokiu,sokiu improvizacijos bureliai. Ikimokyklinukams siulomi mokami anglu kursai. Mes lankem sokius ir krepsini, dabar tik krepsini ir anglu (nes sokiu mokytoja i dekreta isejo), tai uzteko.
Del maisto, tai pagerejo gerokai situacija ir mano vyras, kuris apetitu nesiskundzia, grizta sotus ir laimingas

Uz darzeli mokam apie 200Lt.
Nors darzelis paprastas, bet jame dirba geras personalas ir per tiek metu nebuvo kile kazkokiu dideliu nesklandumu ar incidentu. Mano ir sunaus ispudziai patys geriausi, o ir antra vaikuti zadam leisti cia