Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Obelėlė

QUOTE(liamuna @ 2010 09 18, 11:11)
Tik siek tiek pataisysiu: Snilga, dar Beatrice .

o kaip man siandien Snilga patiko:) thumbup.gif maniske biskuti pradejo triuksmauti-verkslenti mamy-mamy, o Snilga sako man nuo sios mergytes ausytes skauda:) thumbup.gif
tiek prisijuokiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Rieduliukus lanko musu dukrele jau antrus metus, pradejom nuo pusantru metu. Sioje grupeje manau visi vaikai labai laimingi, nes turi pacia geriausia darzelio aukletoja - Julia. Kaip vaikams bus su kitom aukletojom, bus matyt, nors su maziausiais puikiai dirba ir Daiva,ir Ausra, ir dar keletas zmoniu.
Atsakyti
Mano dukryte lopselinuke taps kt. metais, bet jau dab. idomu, kaip vaikuciams tame darzelyje einasi...
Ar jusu mazieji jau apsiprato, ar vis dar adaptuojasi? Kiek vaikuciu yra grupeje? Ir siaip - ar esate patenkinti prieziura, aplinka, tvarka, maitinimu ir pan.
Atsakyti
labas vakaras, is komentaru supratau,
kad lopseliniu grupiu vaikai jauciasi saugus, priziureti o kokia padetis vyresneliu grupese. g.gif g.gif

Atsakyti
Sveiki,
norejau paklaust, ar darzelyje yra kokiu bureliu?
Atsakyti
O kaip su priėmimu į šį darželį? Gal kas esat pradėję vesti nuo pavasario? Mums šiaip pagal gyvenąmą vietą priklauso kitas, bet į jį tik rugsėjį pateksim, vasara nieko nepriima, o ir pats darželis uždaromas... g.gif tai dabar esam paieškose kur vaiką leisti iki rugsėjo doh.gif
Atsakyti
As kaip tik ruosiuosi leisti dukryte nuo kovo men antros puses, kalbejau su direktore, sake priims, tik reikia sveikatos pazyma gauti.
Papildyta:
Beje dar paskaitinejau tema, tai truputi baugina atsiliepimai del maisto kokybes, kazin kaip situacija dabar, gal lankanciu vaikuciu mamytes gali pakomentuoti? Ir koks dabar mokestis uz darzeli?
Atsakyti
Mes nuo rugsejo men lankome , nusiskundimu negirdeti, tai manyciau susitvarke.Meniu normalus,pusrycius ,vakariene matome.Maniskis daug valgo, jam pakanka. Tie baisieji atsiliepimai senokai rasyti. Tikrai nesigasdinkite.Mokestis i men priklauso nuo lankomumo. Apie 180 iki 193lt cia maksimum,nes nepraleidziam bigsmile.gif
Lopselinukams sporto salej uzsiemimai ir muzika kiekv savaite buna.O darzelinukam - krepsinis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BLACK ESCAPE: 10 kovo 2011 - 19:02
BLACK ESCAPE, o kokia grupe vaikutis lanko? Mes pakliuvome i Zirniuku grupe. Pagrindines aukletojos Aušros dar nemaciau, susipazinau tik su Virginija. Pastaroji man didelio ispudzio nepaliko, atrodo ji rupinasi daugiau vaiku prieziura, o ne ugdymu ar gera savijauta unsure.gif
Atsakyti
Mes RIEDULIUKU grupeje. Pagrindine aukletoja Julija -fantastiska,nuostabi... bet Ausrele, kuri dirba puse etato,nenusipelno gero zodzio-teveliai jau grasinos ja nusalinti.Nenusigaskite, mano ziniomis Ausros yra dvi.Teko su viena susipazint ,tikrai maloni ,mylinti vaikucius smile.gif jau buvau apsidziaugus , kai suzinojau, kad antroji bus Ausra..Taciau tai buvo kita Ausra doh.gif( ji dirba per dvi grupes ,kaip nepagrindine)Mano vaikas pasakoja, kad ji nieko neveikia, tik kava geria biggrin.gif nezaidzia su vaikais. Atvesti vaikai verkia, ji nekreipia jokio demesio.Ir jokio ten ugdymo nevyksta, tik atbuna laika ir tiek mad.gif
Atsakyti
Jo apie Julija daug geru zodziu sioje temoje prirasyta, labai norejom patekti pas ja, bet man pasake kad grupe jau uzpildyta.. verysad.gif O koks pas jus vaikuciu amzius vyrauja? Nes Zirniuku grupeje tai dauguma beveik trimeciu, kurie kitamet jau i darzeli keliaus.
Atsakyti
Sveikos!
Mano pipiras siais metais baigs si darzeli, tai galiu pasidalinti savo ziniom ir nuomone 4u.gif
Del Ausros is Zirniuku, tai tikrai gera ir silta aukletoja. Maniskis irgi pas ja buvo. Ji prie meno (berods ir bureli savo turi ir vaikuciam didesniem siuloma ji lankyti).Vaikas buvo priziuretas ir iki siol prisimena.
Kas del kitos Ausros, tai ji pas mus irgi buna, bet tik karta ar 2 per savaite po puse dienos. Taip, del jos visur kyla nesklandumai doh.gif

Maniskis lanke darzeli pas nuostabu, silta ir miela zmogu - aukletoja Dalia (strakaliukai). Ir dabar uzeinam pasilabint, paklaust kaip sekasi. Vaikai puikiai pasiruose isejo i priesmokykline, kur kitos aikciojo, kokie jie savarankiski visi, kokie iskalbingi, drasus, draugiski. Vaikai buvo mokomi, lavinami, gerai priziureti,ruosesi sventem. Aukletoja noriai bendrauja ir su teveliais 4u.gif Auklyte(padejeja) Vida irgi maloni,mazesnius priziurejo,niekada nebuvau is jos girdejus kokio bambejimo. Ir patarimu duodavo del

Dar viena nuostabi aukletoja, su kuria teko susidurti, tai Jurate (Gudruciai). Ji ir krepsinio mokytoja. Su vaikais puikiai dirba,moka sudominti. Rita su mumis dar dirbo, tai ji ir logopede. Stebejo vaikucius, ir kam reikejo - vaiksciojo pas ja papildomai.Buvo uzrasomi pratimai,tai galejom namie irgi pasimokyti.

Kas del bureliu...Darzelinukams siulomi mokami krepsinio,menu,dailes,sokiu,sokiu improvizacijos bureliai. Ikimokyklinukams siulomi mokami anglu kursai. Mes lankem sokius ir krepsini, dabar tik krepsini ir anglu (nes sokiu mokytoja i dekreta isejo), tai uzteko.

Del maisto, tai pagerejo gerokai situacija ir mano vyras, kuris apetitu nesiskundzia, grizta sotus ir laimingas 4u.gif Uz darzeli mokam apie 200Lt.

Nors darzelis paprastas, bet jame dirba geras personalas ir per tiek metu nebuvo kile kazkokiu dideliu nesklandumu ar incidentu. Mano ir sunaus ispudziai patys geriausi, o ir antra vaikuti zadam leisti cia 4u.gif
Atsakyti