Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Obelėlė

QUOTE(vidmantas1 @ 2010 10 11, 14:14)
Rieduliukus lanko musu dukrele jau antrus metus, pradejom nuo pusantru metu. Sioje grupeje manau visi vaikai labai laimingi, nes turi pacia geriausia darzelio aukletoja - Julia. Kaip vaikams bus su kitom aukletojom, bus matyt, nors su maziausiais puikiai dirba ir Daiva,ir Ausra, ir dar keletas zmoniu.

o as noriu internetineje erdveje Jusu paklausti ar tikrai tenkina aukletoja Ausra? ar Jus tik kaip tetis,nurengiate dukryte ir paleidziate i grup, nesiaiskines i aukletojos Ausros prieziura? negi per du metus nekliuna,kad ji sutinka kiekviena karta sudejusi rankas ant ranku? ar jus matete kada nors ja laikant vaika ant ranku? ar matete kaip ji padeda pavalgyti nemokanciam vaikui, ar nurengia pampersa nors vienam is esanuciu grupeje? ar matete kiek aprengia pries einanat i lauka auklyte vaiku,o ji kiek?
o ar matete,kada nors ja zaidziant su vaikais?
blink.gif
galeciau daugiau Jusu paklausti, bet bijau,kad negausiu atsakymo.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varle123: 09 balandžio 2011 - 18:40
QUOTE(varle123 @ 2011 04 09, 19:34)
o as noriu internetineje erdveje Jusu paklausti ar tikrai tenkina aukletoja Ausra? ar Jus tik kaip tetis,nurengiate dukryte ir paleidziate i grup, nesiaiskines i aukletojos Ausros prieziura? negi per du metus nekliuna,kad ji sutinka kiekviena karta sudejusi rankas ant ranku? ar jus matete kada nors ja laikant vaika ant ranku? ar matete kaip ji padeda pavalgyti nemokanciam vaikui, ar nurengia pampersa nors vienam is esanuciu grupeje? ar matete kiek aprengia pries einanat i lauka auklyte vaiku,o ji kiek?
o ar matete,kada nors ja zaidziant su vaikais?
blink.gif
galeciau daugiau Jusu paklausti, bet bijau,kad negausiu atsakymo.....

Jeigu kalbate apie Zirniuku pagrindine aukletoja, tai man ji labai patiko. Po kelias valandas stebejau tiek jos tiek kitos aukletojos darba, tai man Ausra patiko daug labiau. Ir mano dukryte su ja pasilieka daug mieliau, nei su kita aukletoja. Jei pamao mus atejusias, visada prieina, pakalbina, pasisveikina su mano dukryte. Ir ant ranku vaikus laiko, ir pavalgyt padeda. Na del pampersu keitimo ir apsirengimo nieko negaliu pasakyti, to nemaciau.

O Jusu patirtis su Ausra nekokia, kaip suprantu? Gal galite papasakoti placiau, kodel Jus ja nepatenkinta?
Atsakyti
QUOTE(ele+ @ 2011 04 09, 21:07)
Jeigu kalbate apie Zirniuku pagrindine aukletoja, tai man ji labai patiko. Po kelias valandas stebejau tiek jos tiek kitos aukletojos darba, tai man Ausra patiko daug labiau. Ir mano dukryte su ja pasilieka daug mieliau, nei su kita aukletoja. Jei pamao mus atejusias, visada prieina, pakalbina, pasisveikina su mano dukryte. Ir ant ranku vaikus laiko, ir pavalgyt padeda. Na del pampersu keitimo ir apsirengimo nieko negaliu pasakyti, to nemaciau.

O Jusu patirtis su Ausra nekokia, kaip suprantu? Gal galite papasakoti placiau, kodel Jus ja nepatenkinta?

manau,kad is uzduotu klausimu,jau galima susidaryti nuomone, o as kalbu ne apie jusu Ausra,as jos nepazistu....
uzdaviau teciui klausimus,tiesiog man idomu ar jis stebejo aukletoja Ausra, nes jo dukryte lanko, rieduliuku grupe
as kalbu apie Ausra,kuri dirba Rieduliuku ir Saulutes grupese......
Atsakyti
Aa, aisku, atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liamuna: 10 balandžio 2011 - 11:04
Varle123 jus visiskai teisi del aukletojos A. elgesio. Ieinant i grupe ji nuolatos kazkuo uzsiemusi, karpa kazka vietoj to, kad pasitikti vaika, nukrepti demesi, kad lengviau galetu atsisveikinti su mama/teciu. Mano vaikas sunkiai adaptuojasi, bet jokios pagalbos is jos puses as nematau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ele+ @ 2011 04 09, 21:34)
Aa, aisku, atsiprasau 4u.gif

nereikia atsiprasyneti, cia gal as turiu atsiprasyti...negalejau i jusu klausimus atsakyti blush2.gif
Labai dziaugiuosi,uz jusu aukletoja 4u.gif
o as begalo myliu pagrindine aukletoja Julija ir auklyte, esu joms begalo dekinga, jos aukletojos is didziosios Raides.....manaukad auklytei reiketu buti aukletoja wub.gif

QUOTE(liamuna @ 2011 04 10, 12:02)

cia jums balionelis 4u.gif

QUOTE(M@rish@ @ 2011 04 10, 12:12)
Varle123 jus visiskai teisi del aukletojos A. elgesio. Ieinant i grupe ji nuolatos kazkuo uzsiemusi, karpa kazka vietoj to, kad pasitikti vaika, nukrepti  demesi, kad lengviau galetu atsisveikinti su mama/teciu. Mano vaikas sunkiai adaptuojasi, bet jokios pagalbos is jos puses as nematau.  verysad.gif

aga jeigu jus mama naujojo berniuko kurio vardas A......, tai as viena karta del sio berniuko vos skandalo nepradejau blush2.gif , bet sutrukde atejusi viena mama i grupe g.gif
o to berniuko mamos niekaip neiseina pagauti ir pakalbeti blink.gif
o situacija buvo tokia"
berniukas lanko tik 3 diena ir paliktas ryte verkia lange, mes atejusios mateme si berniuka,kaip jis verkia, net lauke girdisi, iejome i grupe,o jis vienas rubineje verkia, aukletojos nera ir nesigirdi jos.......verkia berniukas ,o ir mano vaikas taip pat is paskos pradejo verkti, susinervinau,nes nezinojau kuo imtis...atsidariusi rankinuka radau mazu baronkyciu ir pasikvieciau berniuka paziureti kas mano rankineje yra,jis smalsuolis atbego ir ten rado baronkytes, pavaisinau, aisku prasidejo konkurencija tarp mano mergytes-pavydas cia mano mama ir t.t. bet tiksla as pasiekiau - berniukas paliko palange ir jau lauke antros baronkytes.....is kazkur isdygo aukletoja ir sako,ka jau nustojai verkti? tai gal eisime i grupe...ir cia ja istiko staigmena,nes ji atsoko mane pamaciusi....as atsitojau ir jau buvau pradejusi bartis,bet atejo musu lovos kaimyne su mama ir aukletoja paemusi berniuka nuejo i grupe.....mamai pasakiau tik tiek,kad jos labai nelaiku atejo...... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varle123: 10 balandžio 2011 - 14:33
QUOTE(varle123 @ 2011 04 10, 14:26)
aga jeigu jus mama naujojo berniuko kurio vardas A.....

ne, mano mergyte smile.gif
Bet ne kuo geresne situacija, kai net kazkas ir is kitu vaiku tevu buna grupej, pasisodinus verkianti vaika ant keliu tiesiog sedi, ir laukia kol nusiramins unsure.gif O ka daryt? g.gif kad niekas nepadeda? buvo kalbeta ir su ja, ir su direktore, kiek zinau, ja metams nusalino nuo maziuku, bet visvien grazino, nes kaip suprantu norinciu dirbti lopselio grupej nera. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(M@rish@ @ 2011 04 10, 16:11)
ne, mano mergyte  smile.gif
Bet ne kuo geresne situacija, kai net kazkas ir is kitu vaiku tevu buna grupej, pasisodinus verkianti vaika ant keliu tiesiog sedi, ir laukia kol nusiramins  unsure.gif O ka daryt?  g.gif  kad niekas nepadeda? buvo kalbeta ir su ja, ir su direktore, kiek zinau, ja metams nusalino nuo maziuku, bet visvien grazino, nes kaip suprantu norinciu dirbti lopselio grupej nera.  verysad.gif

nesamone,kai tokia didele bedarbyste, nera norinciu g.gif negaliu patiketi, gal nenori priimti tai jau kita kalba doh.gif
Atsakyti
Labukas,
nuo rugsejo planuoju savo mazyle leisti i darzeli... esu kol kas issirinkus du darzelius. Obelele ir dar viena darzeli. Vis blaskausi kuriame visgi apsistoti. Siame darzelyje man patiko direktore, aplinka jauki darzelyje. Bet isore darzelio ir visos supynes kazkaip kelia siauba. Mes jei pakliutumem i si darzeli eitum pas Julija (zinau kad ji nuostabi aukletoja). Papasakokit mamytes apie si darzeli. Kokie privalumai, trukumai ir pan. Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
O tai galima rinktis pas kuria aukletoja nori pakliuti? Mes nuo rugsejo irgi noretumem pakliuti pas Julija g.gif
Atsakyti
QUOTE(ele+ @ 2011 04 11, 22:44)
O tai galima rinktis pas kuria aukletoja nori pakliuti? Mes nuo rugsejo irgi noretumem pakliuti pas Julija g.gif

Buvau nuejus pas direktore... pasake kad mes irasyti i ta grupe kus dirba Julija. O ar galima paciam rinktis nezinau g.gif Bet kol kas mes nepakliuname, tai labai tikiuosi jog kazkas atsisakys darzelio ar neeis ir mes pakliusim nuo rugsejo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo volkiene: 12 balandžio 2011 - 09:56