QUOTE(ele+ @ 2011 04 09, 21:34)
Aa, aisku, atsiprasau
nereikia atsiprasyneti, cia gal as turiu atsiprasyti...negalejau i jusu klausimus atsakyti
Labai dziaugiuosi,uz jusu aukletoja
o as begalo myliu pagrindine aukletoja Julija ir auklyte, esu joms begalo dekinga, jos aukletojos is didziosios Raides.....manaukad auklytei reiketu buti aukletoja
QUOTE(liamuna @ 2011 04 10, 12:02)
cia jums balionelis
QUOTE(M@rish@ @ 2011 04 10, 12:12)
Varle123 jus visiskai teisi del aukletojos A. elgesio. Ieinant i grupe ji nuolatos kazkuo uzsiemusi, karpa kazka vietoj to, kad pasitikti vaika, nukrepti demesi, kad lengviau galetu atsisveikinti su mama/teciu. Mano vaikas sunkiai adaptuojasi, bet jokios pagalbos is jos puses as nematau.
aga jeigu jus mama naujojo berniuko kurio vardas A......, tai as viena karta del sio berniuko vos skandalo nepradejau

, bet sutrukde atejusi viena mama i grupe
o to berniuko mamos niekaip neiseina pagauti ir pakalbeti
o situacija buvo tokia"
berniukas lanko tik 3 diena ir paliktas ryte verkia lange, mes atejusios mateme si berniuka,kaip jis verkia, net lauke girdisi, iejome i grupe,o jis vienas rubineje verkia, aukletojos nera ir nesigirdi jos.......verkia berniukas ,o ir mano vaikas taip pat is paskos pradejo verkti, susinervinau,nes nezinojau kuo imtis...atsidariusi rankinuka radau mazu baronkyciu ir pasikvieciau berniuka paziureti kas mano rankineje yra,jis smalsuolis atbego ir ten rado baronkytes, pavaisinau, aisku prasidejo konkurencija tarp mano mergytes-pavydas cia mano mama ir t.t. bet tiksla as pasiekiau - berniukas paliko palange ir jau lauke antros baronkytes.....is kazkur isdygo aukletoja ir sako,ka jau nustojai verkti? tai gal eisime i grupe...ir cia ja istiko staigmena,nes ji atsoko mane pamaciusi....as atsitojau ir jau buvau pradejusi bartis,bet atejo musu lovos kaimyne su mama ir aukletoja paemusi berniuka nuejo i grupe.....mamai pasakiau tik tiek,kad jos labai nelaiku atejo......