Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Obelėlė

QUOTE(Pie @ 2008 03 04, 17:15)
aaa...Kotryna  bigsmile.gif  fainuolė tokia  wub.gif

Šiaip tai ten beveik visi gerai jaučiasi ir tokie paklusnūs  bigsmile.gif Gražu būna žiūrėt, kaip visi tvarkingai susėdę laukia saldainiukų ar sausainiukų  wub.gif

aciu,bet namie tai ji visai ne fainuole,todel man ir patinka darzelis kad mano vaikas ten auksinis ,o svarbiausia kad jai ten patinka.
o tai tu dar buni su savo mazium kol pripras biski grupej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lasta @ 2008 03 04, 16:36)
aciu,bet namie tai ji visai ne fainuole,todel man ir patinka darzelis kad mano vaikas ten auksinis ,o svarbiausia kad jai ten patinka.
o tai tu dar buni su savo mazium kol pripras biski grupej  smile.gif

Šiandien ir vakar buvau nuolat. Rytoj gal jau bandysiu palikti kuriam laikui. Man taip auklėtoja patarė, tai taip ir darau... O tu kaip darei ? Kada jau palikai vieną ir kuriam laikui ?
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2008 03 04, 18:09)
Šiandien ir vakar buvau nuolat. Rytoj gal jau bandysiu palikti kuriam laikui. Man taip auklėtoja patarė, tai taip ir darau... O tu kaip darei ? Kada jau palikai vieną ir kuriam laikui ?

as tai is karto palikau gal porai valandu,tai labai negerai padariau isgasdinau tik o paskui pabudavau kol apsiprasdavo ir tada iseidavau bet miegoti nepalikdavau gal pora savaiciu nes ,mano buvo labai pripratus prie manes tai aukletojos vargo ten su ja ir supdavo ir kartu guldavosi doh.gif doh.gif sakau ten aukletojos gelezine kantrybe turi thumbup.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif o kaip jum sekasi darzeli lankyti PIE smile.gif nebeuzsuki gal cia g.gif gal daugiau yra is musu grupes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lasta @ 2008 03 06, 13:57)
laba diena  4u.gif o kaip jum sekasi darzeli lankyti PIE smile.gif nebeuzsuki gal cia  g.gif gal daugiau yra is musu grupes  mirksiukas.gif

Šiandien vyras vežė ir buvo jau palikės beveik 2 val., tai auklėtoja sakė, kad kelias minutes pasėdėjo jai ant kelių, o paskui nuėjo žaisti, tik žaidė daugiau vienas... Na nekopaneiskas jis ax.gif

Tai ryt galvojam bandyt jau ir miegui palikti bigsmile.gif

Aš taigi skystalas, man gaila palikti vaiką... doh.gif Tai dabar bandysim, kad vyras nuveža, o aš parsivežu ax.gif
Atsakyti
Labutis, mamytes, o kaip su vietoj barzeliuose? Ar labai dideles grupes?
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 03 07, 12:53)
Labutis, mamytes, o kaip su vietoj barzeliuose? Ar labai dideles grupes?

labas pas mus tai grupej dabar net nera penkiolikos vaiku lankanciu o kaip del kitu tai nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lasta @ 2008 03 07, 21:49)
labas pas mus tai grupej dabar net nera penkiolikos vaiku lankanciu  o kaip del kitu tai nezinau  blush2.gif

unsure.gif gal reik bandyt...
O kaip darzelio aukletoja? Ar sukalbama?
Atsakyti
QUOTE(Lasta @ 2008 03 07, 19:49)
labas pas mus tai grupej dabar net nera penkiolikos vaiku lankanciu  o kaip del kitu tai nezinau  blush2.gif

Sąrašinių yra 16. Žinau, nes maniškis 16-as yra bigsmile.gif
O grupėj tai apie 9-11 būna - bent jau šią savaitę tiek būdavo.

QUOTE(Stebukle @ 2008 03 07, 20:48)
unsure.gif gal reik bandyt...
O kaip darzelio aukletoja? Ar sukalbama?

Auklėtoja tikrai gera...tik nuo balandžio grįžta kita. Kiek supratau, tai dabartinė bus nuo rudens su šita grupe 4u.gif
Atsakyti
Domiuosi ir aš šiuo darželiu... Vis ateinu pasiskaitinėt. Teks, matyt, ir mano mažiui ten keliauti. smile.gif

QUOTE(Pie @ 2008 03 04, 16:15)
Šiaip tai ten beveik visi gerai jaučiasi ir tokie paklusnūs  bigsmile.gif Gražu būna žiūrėt, kaip visi tvarkingai susėdę laukia saldainiukų ar sausainiukų  wub.gif

...čia lopšelinukų "meniu" toks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Goya- @ 2008 04 03, 12:55)

...čia lopšelinukų "meniu" toks?  g.gif

Nea, čia tik šiaip pasiskaninimui.
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2008 04 03, 13:03)
Nea, čia tik šiaip pasiskaninimui.

Šitą aš suprantu. ax.gif Atsiprašau, gal netiksliai parašiau - tiesiog nustebau, kad lopšelinukams duodama ir saldumynų. (Kita vertus, mano žinios apie maitinimą lopšeliuose/darželiuose - 20-ties su + metų senumo... biggrin.gif Tai jau matau, kad reikės stipriau "pasikaustyt" ir šiuo klausimu, kai ateis metas. smile.gif )

Šiandien užrašiau savo bernioką į "Obelėlę". 2009 metų rugsėjui jau beveik pilnos dvi lopšelinukų grupės. unsure.gif (Manasis buvo 24-as sąraše iš daugmaž 30-ies oficialiai galimų.) Aišku, čia tik sąrašai, bet visgi...

Vedėja pasirodė labai maloni, o "daržiukas" - jaukus ir šiltas. smile.gif Reik manyt, kad viskas taip ir yra.
Atsakyti