Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Obelėlė

QUOTE(Pie @ 2008 04 03, 14:03)
Nea, čia tik šiaip pasiskaninimui.

labas rytelis kaip jum sekasi darziuke PIE ar lankot,o gal tu sviesiais plaukais esi ir berniukas verke ryte siandiena kai ejot i darziuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lasta @ 2008 04 08, 09:41)
labas rytelis kaip jum sekasi darziuke PIE ar lankot,o gal tu sviesiais plaukais esi ir berniukas verke ryte siandiena kai ejot i darziuka  g.gif

Labukas,
ai visai gerai sekasi - ryte dar pasigraudena, bet vakare jau namo eiti nenori - matyt smagu jam ten visai thumbup.gif (tris kart per kairį petį)

Nea, ten ne aš buvau - šiandien tėčio diena - tėtis į darželį vedė 4u.gif

Kažkaip nemačiau tavo mergaitės jau kurį laiką - gal sirgo, ar gal šiaip anksčiau pasiimat g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2008 04 08, 10:16)
Labukas,
ai visai gerai sekasi - ryte dar pasigraudena, bet vakare jau namo eiti nenori - matyt smagu jam ten visai  thumbup.gif  (tris kart per kairį petį)

Nea, ten ne aš buvau - šiandien tėčio diena - tėtis į  darželį vedė  4u.gif

Kažkaip nemačiau tavo mergaitės jau kurį laiką - gal sirgo, ar gal šiaip anksčiau pasiimat  g.gif

tai smagu kad jau gerai 4u.gif o mes nelankem menesi nes trauma turejom blink.gif galva prasikirtus buvo dabar jau sugijo tai ir lankyti pradejom pamatysi kad randas yra kaktytej doh.gif tai gal kada ir susitiksim as siaip visa laika apie puse penkiu pasiimu kai pavakarieniauja,o jus jau miegat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lasta @ 2008 04 08, 10:21)
tai smagu kad jau gerai 4u.gif o mes nelankem menesi nes trauma turejom  blink.gif galva prasikirtus buvo dabar jau sugijo tai ir lankyti pradejom pamatysi kad randas yra kaktytej  doh.gif tai gal kada ir susitiksim as siaip visa laika apie puse penkiu pasiimu kai pavakarieniauja,o jus jau miegat  smile.gif

Vaje, vargšiukė 4u.gif Kur čia taip jai nutiko ?

Mes tai vėliau pasiimam - apie 17:30 - 18:00 val.

Atsakyti
Oi, kiek cia Rieduliuku mamyciu... thumbup.gif

As retokai pasiimu savaji, dazniau tetis ar mociute... bet maniskis ne Matas... Taip jis ten "viercha lauzia" lotuliukas.gif bet ir kitus vaikus megsta paskriausti... ax.gif Neseniai trauma del jo apturejo mano vaikis... Jokubas, beje 4u.gif

Na, maniskis tai labai ramus. Sake daugiau su mergaitem zaidzia. O del aukletoju -buvo pora situaciju, kai man labai nepatiko, kaip elgesi... O jums nebuvo tokiu situaciju? Nes kakziap kartais jauciuos kaip paranojike doh.gif
Papildyta:
[quote=zydroji,2008 04 10, 09:21]
Na, bet nenugasdinant kitu mamyciu - siaip tikrai labai neblogas darzelis. O ir atokiau nuo judriu gatviu, salia miskelio thumbup.gif
Be to, tiesa mamyte pastebejo, kad aukletojos tikrai geros, daug kantrybes turi, uzsiima su vaikuciais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydroji: 10 balandžio 2008 - 09:40
[quote=zydroji,2008 04 10, 10:36]
Oi, kiek cia Rieduliuku mamyciu... thumbup.gif

As retokai pasiimu savaji, dazniau tetis ar mociute... bet maniskis ne Matas... Taip jis ten "viercha lauzia" lotuliukas.gif bet ir kitus vaikus megsta paskriausti... ax.gif Neseniai trauma del jo apturejo mano vaikis... Jokubas, beje 4u.gif

Na, maniskis tai labai ramus. Sake daugiau su mergaitem zaidzia. O del aukletoju -buvo pora situaciju, kai man labai nepatiko, kaip elgesi... O jums nebuvo tokiu situaciju? Nes kakziap kartais jauciuos kaip paranojike doh.gif
Papildyta:
[quote=zydroji,2008 04 10, 09:21]

Na Jokuba as jau zinau tikslaiu jo teti,nes ryte mano mergina is tolo jau pamacius pasake kad tai Jokubo tetis eina lotuliukas.gif,Matas skriaudzia vaikus g.gif kazkaip jis man atrodo toks draugiskas,padukes labiau bet ne museika nu bent tada mano mergina tai is tisai apie ji kalba kad Matas zaidzia su ja ir t.t ax.gif
Jo del aukletojos tai ir man yra buve tokiu situaciju bet bandau save nuteikti teigiamai gal pasirode gal viskas gerai,bet yra tokiu dalykeliu kurie man nelabai patinka,butu idomu suzinoti kas tau nelabai gal brukstelk i az mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=Pie,2008 04 08, 10:16]

Nea, ten ne aš buvau - šiandien tėčio diena - tėtis į darželį vedė 4u.gif

PIE ,man toks jausmas kad mes ryte tikrai prasilenkem,tu rudais plaukais garbanotais ir su akinukais,su sijonu buvai siandiena g.gif g.gif ar as pataikiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas,

o tai kas Jokūbui buvo nutikę ? blink.gif

QUOTE(Lasta @ 2008 04 10, 12:16)
[ PIE ,man toks jausmas kad mes ryte tikrai prasilenkem,tu rudais plaukais garbanotais ir su akinukais,su sijonu buvai siandiena  g.gif  g.gif ar as pataikiau mirksiukas.gif

Aha, man irgi toks jausmas buvo, kad ten tu, nes labai su dukryte esat panašios wub.gif

**

Man irgi įdomu, kas ten jums su auklėtojom nepatinka...
Man tai nauja ta padėjėja nelabai... g.gif o gal tik šiaip neteisingas pirmas įspūdis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2008 04 10, 13:16)
Labas,

o tai kas Jokūbui buvo nutikę ?  blink.gif
Aha, man irgi toks jausmas buvo, kad ten tu, nes labai su dukryte esat panašios  wub.gif

**

Man irgi įdomu, kas ten jums su auklėtojom nepatinka...
Man tai nauja ta padėjėja nelabai... g.gif  o gal tik šiaip neteisingas pirmas įspūdis  g.gif

nu va pagaliau dabar pasisveikinti nors galesim lotuliukas.gif o nauja padejeja pagal sena tai patikek tikrai gera nematei kaip ji su vaikais uzsiima ir pamaitina juos jei nevalgo ir tikrai maloni moteris cia mano nuomone bet man ji labiau patinka nei viena aukletoja nenoriu cia rasyti bet ji tikrai maziau uzsiima su vaikais ir pabamba ant ju ir patampyti megeja.Nu zodziu cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lasta @ 2008 04 10, 15:08)
nu va pagaliau dabar pasisveikinti nors galesim  lotuliukas.gif o nauja padejeja pagal sena tai patikek tikrai gera nematei kaip ji su vaikais uzsiima ir pamaitina juos jei nevalgo ir tikrai maloni moteris cia mano nuomone bet man ji labiau patinka nei viena aukletoja nenoriu cia rasyti bet ji tikrai maziau uzsiima su vaikais ir pabamba ant ju ir patampyti megeja.Nu zodziu cia tik mano nuomone smile.gif

thumbup.gif malonu susipažinti lotuliukas.gif

Tai va ir sakau, kad galėjo būti pirmas įspūdis klaidingas bigsmile.gif

Šiandien auklėtoja pasakė, kad mano vaikinas valgyti pradėjo, tai džiūgauju nuo pat ryto. Jau maniau nieko daržely nevalgo, nes namo grįžęs kemša nesustodamas thumbup.gif

Ir dar - šiandien pirmas rytas, kai pasiliko be ašarų thumbup.gif Pastebėjau, kad su šita auklėtoja daug mieliau pasilieka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2008 04 11, 09:48)
thumbup.gif  malonu susipažinti  lotuliukas.gif

Tai va ir sakau, kad galėjo būti pirmas įspūdis klaidingas  bigsmile.gif

Šiandien auklėtoja pasakė, kad mano vaikinas valgyti pradėjo, tai džiūgauju nuo pat ryto. Jau maniau nieko daržely nevalgo, nes namo grįžęs kemša nesustodamas  thumbup.gif

Ir dar - šiandien pirmas rytas, kai pasiliko be ašarų  thumbup.gif  Pastebėjau, kad su šita auklėtoja daug mieliau pasilieka  g.gif

Maniske prie sitos aukletojos ir geriau pasilikdavo pradzioj o dabar tai jai vienodai su kuria buti ji jau priprato bet galiu pasakyti kad sita man labiau patinka nei kita. smile.gif
Atsakyti
Mamos, o kaip su vaikų vedimu į lauką šiame darželyje? Gal kieno jau didesni vaikiukai lanko, kurie patys gali pasakyt, buvo/nebuvo lauke? O kaip pasak auklėtojų - ar kasdien vedami?
Klausiu, nes pro savo langus iš aukštai matau du darželius smile.gif, tačiau kiek bežiūrėčiau, "Obelėlės" teritorijoje mažius vaikštančius mačiau tik porą kartų, kai tuo tarpu kito darželio vaikai, galima sakyt, ištisai lauke būna, jei tik oras geras.

(Žinoma, suprantu, kad kas tinka vyresniems darželinukams, netinka lopšelinukams, bet gi ir "Obelėlėje" yra vyresniukų grupės. g.gif Tačiau nesimato jokių - nei mažų, nei didelių. Gal man tik nepasiseka užtaikyt... mastau.gif )
Atsakyti
Goya, na mano vaikas lanko lopšelinukų grupę ir tikrai į lauką eina kasdien, jei tik nelyja. Čia šiltom dienom net du kartus ėjo - ryte ir po miego bigsmile.gif
Atsakyti