Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Obelėlė

Mano vaikas SIAUBINGAI nenori eiti į daržą doh.gif doh.gif . Vis skundžiasi, kad jį auklėtojos sodina pagalvoti g.gif . Vis verkia ir kartoja, kad Jūratės nėra, Nijolės nėra (auklėtojos ir šeimininkutės) ir neis į daržą.
Vistiek lengviau, kai sava auklėtoja. Mūsų Jūratė žino, kad maniškis labai linkęs prakaituoti, tai neleidžia į kiemą prirengto. Dabar palakstė, sukaito ir jau kosti, o sekmadienį prie jūros planuojam varyt doh.gif doh.gif
Manau, kad balaganas baigsis rugpjūčio pabaigoj. Laukiam nesulaukiam.
Atsakyti
[quote=cookiller,2008 07 14, 12:30]
Mano vaikas SIAUBINGAI nenori eiti į daržą doh.gif doh.gif . Vis skundžiasi, kad jį auklėtojos sodina pagalvoti g.gif . Vis verkia ir kartoja, kad Jūratės nėra, Nijolės nėra (auklėtojos ir šeimininkutės) ir neis į daržą.
Vistiek lengviau, kai sava auklėtoja. Mūsų Jūratė žino, kad maniškis labai linkęs prakaituoti, tai neleidžia į kiemą prirengto. Dabar palakstė, sukaito ir jau kosti, o sekmadienį prie jūros planuojam varyt doh.gif doh.gif

mes ir prasirgom ka tik verysad.gif o kada cia baigsis tai nezinau kazkokia liktai jurate pas mus ziuri ir zivile liktai g.gif gerai kad seimininkute ta pati tai vis vaikam ne taip
verysad.gif
Atsakyti
[quote=Lasta,2008 07 14, 19:39]
[quote=cookiller,2008 07 14, 12:30]

mes ir prasirgom ka tik verysad.gif o kada cia baigsis tai nezinau kazkokia liktai jurate pas mus ziuri ir zivile liktai g.gif gerai kad seimininkute ta pati tai vis vaikam ne taip
verysad.gif
[/quote]

Mūsų Jūratė atostogauja, berods Živilė dabartinė auklėtoja, net nežinau.
Atsakyti
Mano sunus irgi lanko strakaliuku grupe thumbup.gif Aukletoja Jurate superine. Kadaise pas ja mano vyriausia dukra lanke, tai dar dabar kai vezu i mokykla, ji vis nueina su manim i grupe ir myluojasi su Jurate rolleyes.gif Kadaise be problemu uzrasiau i si darzeli tiek dukra, tiek sunu, nors visur kitur buvo didziausios eiles. Taigi vasara paskambinu i darzeli, galvoju, gal jau nuo siu metu paleisiu savo jauniausia dukryte i darziuka.... ir sako nera vietu unsure.gif Gaila. Teks laukti kito rudens blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge @ 2008 07 29, 14:08)
Mano sunus irgi lanko strakaliuku grupe  thumbup.gif  Aukletoja Jurate superine. Kadaise pas ja mano vyriausia dukra lanke, tai dar dabar kai vezu i mokykla, ji vis nueina su manim i grupe ir myluojasi su Jurate  rolleyes.gif Kadaise be problemu uzrasiau i si darzeli tiek dukra, tiek sunu, nors visur kitur buvo didziausios eiles. Taigi vasara paskambinu i darzeli, galvoju, gal jau nuo siu metu paleisiu savo jauniausia dukryte i darziuka.... ir sako nera vietu  unsure.gif  Gaila. Teks laukti kito rudens  blush2.gif

aaa, tai čia Barto mamytė biggrin.gif biggrin.gif , sveiki sveiki. Ar šiuo metu lankotės daržiuke?
Atsakyti
QUOTE(cookiller @ 2008 08 01, 12:26)
aaa, tai čia Barto mamytė  biggrin.gif  biggrin.gif , sveiki sveiki. Ar šiuo metu lankotės daržiuke?

Nea, dabar neinam ax.gif Namuose ir prie namu su mergom trinasi mirksiukas.gif Kazkaip kai nera Jurates ir kai grupes sujungtos - sunkokai jam ten einasi. O daznai ir ligu parsinesa, kad kitus namuose uzkrestu blink.gif Pasirodysim tik rugpjucio gale iki rugsejo pradzios, nes rugsejo 4d. i Turkija traukiam, o po to gulames operuoti adenoidus rolleyes.gif . Tai va, manau realus jo lankymas prasides spali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge @ 2008 08 01, 13:35)
Nea, dabar neinam  ax.gif  Namuose ir prie namu su mergom trinasi  mirksiukas.gif  Kazkaip kai nera Jurates ir kai grupes sujungtos - sunkokai jam ten einasi. O daznai ir ligu parsinesa, kad kitus namuose uzkrestu  blink.gif  Pasirodysim tik rugpjucio gale iki rugsejo pradzios, nes rugsejo 4d. i Turkija traukiam, o po to gulames operuoti adenoidus  rolleyes.gif . Tai va, manau realus jo lankymas prasides spali  4u.gif

Mazge, gal jau lankot daržą, gal padėtis keičiasi?? Gal jau sužinojai kada Jūratė grįžta?
Atsakyti
QUOTE(cookiller @ 2008 08 18, 16:45)
Mazge, gal jau lankot daržą, gal padėtis keičiasi?? Gal jau sužinojai kada Jūratė grįžta?

Labas,

Dar nelankom, bet manau gal siandien Juratei paskambinsiu ir pasiklausiu kada grizta. O kaip jusu planai?
Atsakyti
QUOTE(mazge @ 2008 08 19, 08:11)
Labas,

Dar nelankom, bet manau gal siandien Juratei paskambinsiu ir pasiklausiu kada grizta. O kaip jusu planai?

Mes iki rugsėjo 1 dienos neplanuojam eiti, atostogaujam vacation1.gif vacation4.gif
Jei žadi skambinti, parašyk ir man kada Jūratė grįžta, būsime labai dėkingi thumbup.gif , nes ir aš planavau jai pasiskambinti dėl to paties klausimo.
Atsakyti
QUOTE(cookiller @ 2008 08 19, 08:36)
Mes iki rugsėjo 1 dienos neplanuojam eiti, atostogaujam  vacation1.gif  vacation4.gif
Jei žadi skambinti, parašyk ir man kada Jūratė grįžta, būsime labai dėkingi  thumbup.gif , nes ir aš planavau jai pasiskambinti dėl to paties klausimo.

Skambinau. Jurate bus nuo pirmadienio.
Atsakyti
Užsirašėm į "Riedulikų" grupę, lopšelį. Dukrai mano 1,5 metukų. Žiūrėsim kaip seksis, begalo neramu.
Atsakyti
QUOTE(mamaErika @ 2008 08 27, 14:25)
Užsirašėm į "Riedulikų" grupę, lopšelį. Dukrai mano 1,5 metukų. Žiūrėsim kaip seksis, begalo neramu.

T.y. mažoji pradės lankyti lopšiuką šį rudenį?

- - -

Dar klausimas mamoms, kurių vaikai lanko šį lopšelį-darželį. Ar vaikų skiepyjimas dabar jau yra tik tėvų reikalas ir jie patys savarankiškai tuo rūpinasi, ar tai daroma "centralizuotai" - surenkamas būrelis per darželio med. seselę ir ten vietoje skiepyjama, ar kaip? g.gif
(atsiprašau, gal klausimas visai viduramžiškai skamba... biggrin.gif Bet iš savo laikų kažkaip nepamenu tiksliai, o apie dabartinę tvarką nežinau... smile.gif )
Atsakyti