Įkraunama...
Įkraunama...

Laidos ir filmai su gyvūnais

QUOTE(*VICI* @ 2006 02 13, 15:25)
Ačiū 4u.gif o gal žinai kaip jis tiksliai angliškai vadinasi, nes dažnai lietuviai ne pažodžiui išverčia originalą bigsmile.gif

kad ne blush2.gif bet gal maciusi? tame filme vaidina retriveris, amerikietisas buldogas ir colorpint veisles katinas, bet nemaciusi geresnio filmo su gyvunais thumbup.gif o pabaiga kokia cray.gif tik nepamenu kiek ar 2 ar 3 dalys jo yra g.gif bet esu maciusi 2 tai tikrai, o del 3 nesu tikra g.gif
Atsakyti
QUOTE(aziza @ 2006 02 13, 16:07)
kad ne blush2.gif bet gal maciusi? tame filme vaidina retriveris, amerikietisas buldogas ir colorpint veisles katinas, bet nemaciusi geresnio filmo su gyvunais  thumbup.gif  o pabaiga kokia cray.gif tik nepamenu kiek ar 2 ar 3 dalys jo yra  g.gif bet esu maciusi 2 tai tikrai, o del 3 nesu tikra  g.gif

Ne nemačiau, bet bandysiu susirast smile.gif
Atsakyti
Aš tai dar esu mačius betoveną su senbernaru 4u.gif Jo yra net 5 dalys thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo French kiss: 13 vasario 2006 - 17:23
QUOTE(French kiss @ 2006 02 13, 17:22)
Aš tai dar esu mačius betoveną su senbernaru  4u.gif Jo yra net 5 dalys  thumbup.gif

Tiksliai, o aš šito kažkaip niekad ir nepažiūrėjau, reikės taisytis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(French kiss @ 2006 02 13, 17:22)
Aš tai dar esu mačius betoveną su senbernaru  4u.gif Jo yra net 5 dalys  thumbup.gif

pirmos dvi dalys neblogos, bet kuo toliau tuo man jos neidomesnes schmoll.gif
Atsakyti
na jau neblogas tas filmas apie betovena ax.gif as irgi savo betovena leisiu filmuotis biggrin.gif http://public.fotki....as_ir_mano_suo/
Atsakyti
"Mažylis" ir "Mažylis mieste" su paršeliu
"1000+kažkiek dalmatinų" biggrin.gif
"Išlaisvinti Vilį" su orka
Neprisimenu pavadinimo, bet visai nieko filmas yra, kaip papūga savo šeimininkės ieškojo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasska @ 2006 02 14, 08:58)
Neprisimenu pavadinimo, bet visai nieko filmas yra, kaip papūga savo šeimininkės ieškojo tongue.gif

Ačiū 4u.gif "Išlaisvinti Vilį" atrodo mačiau
Atsakyti
Hmm visos pamiršote klasika tapusį filmą "Lesė", ten berods irgi kelios dalys buvo.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2006 02 14, 15:20)
Hmm visos pamiršote klasika tapusį filmą "Lesė", ten berods irgi kelios dalys buvo.. ax.gif

Lesę žiūrėjau vaikystės metais... Tiesa, va dar prisiminiau filme "Stok, arba mano mama šaus" ta mamytė su savim jorkiuką tampėsi doh.gif kartais ir nepatogu jam ten sėdėt buvo, tas tikrai matėsi doh.gif Zoolanderį neseniai mačiau, ten nykštukinis pudelis buvo, bet pats filmas tai schmoll.gif jį tik gerai išgėrus žiūrėti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *VICI*: 14 vasario 2006 - 15:54
QUOTE(Vasska @ 2006 02 14, 08:58)

Yra "101 dalmatinas" ir antra dalis "102 dalmatinai"
Bijau primeluot ,bet rodos "Papuga Pole" ar tiesiog "Pole"

Dar zinau "Kates ir sunys",filmas "Garfildas" (pats katinas netikras,bet kiti gyvunai tikri) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kateetia: 14 vasario 2006 - 18:18
Keturi tankistai ir šuo biggrin.gif
Atsakyti