Sveikos,
Kiek pasikalbu su draugėmis visos jautė sąrėmių skausmą pilve, o aš - nugaros apačioje, ties juosmeniu. Ir skaudėjo klaikiai, atrodė, kad per pusę pjauna. Ar kam yra taip buvę? Per mėnesines visada skaudėdavo pilvą...
Man gydytoja sake, kad kai pajusiu skausma pilve, tada jau gimdysiu. Matyt, taip ir nepagimdziau
Ir man juosmeni skaudejo.
Abu kartus jutau pilvo apačioje.
Paruošiamuosius sąrėmius jaučiau strėnuose,o per gimdyma skaudėjo pilvo apačią.
Aš jaučiau grynai nugaroj. Kažkokia milžiniška banga nueidavo per kojas link nugaros ir surakindavo.
o man skaudedavo ir pilve ir nugaroj
cia antras gimdymas, o su pirmuoju tai tik pilve
O man skaudejo tik nugara.. ten, kur skauda kai radikulitas buna. Na panasu jei lauztuva ismeigtum i stubura ir bandytum praplesti.. Geras jausmas - tik ant pirstu galiuku galejau stovet saremio metu 
Ir tik stovet
Nu sako atrodziau panasiai kaip balerina, jei ne pilvelis ;D
Ir tik stovet
QUOTE(kice @ 2007 11 08, 14:24)
O man skaudejo tik nugara.. ten, kur skauda kai radikulitas buna. Na panasu jei lauztuva ismeigtum i stubura ir bandytum praplesti.. Geras jausmas - tik ant pirstu galiuku galejau stovet saremio metu 
Ir tik stovet
Nu sako atrodziau panasiai kaip balerina, jei ne pilvelis ;D
Ir tik stovet
siaubas, na ir man panašiai
o as tai nepamenu kur man skaudejo
tik pamenu kad laaabai skaudejo
Per abu gimdymus pirmuosius sąrėmius jaučiau nugaros apačioje, o kei prasidėjo gimdymas, pilvo apačią labai skaudėjo, nugaros jau nebejaučiau, ar ji skauda, ar ne
nu ir dvi valandzikes stipresnius skausmelius bet irgi pilvo apacioi kaip per menesines