Įkraunama...
Įkraunama...

Kur jautėte sąrėmius pilve ar nugaroje?

Sveikos,

Kiek pasikalbu su draugėmis visos jautė sąrėmių skausmą pilve, o aš - nugaros apačioje, ties juosmeniu. Ir skaudėjo klaikiai, atrodė, kad per pusę pjauna. Ar kam yra taip buvę? Per mėnesines visada skaudėdavo pilvą...
Atsakyti
Man gydytoja sake, kad kai pajusiu skausma pilve, tada jau gimdysiu. Matyt, taip ir nepagimdziau biggrin.gif Ir man juosmeni skaudejo.
Atsakyti
Abu kartus jutau pilvo apačioje.
Atsakyti
Paruošiamuosius sąrėmius jaučiau strėnuose,o per gimdyma skaudėjo pilvo apačią.
Atsakyti
Aš jaučiau grynai nugaroj. Kažkokia milžiniška banga nueidavo per kojas link nugaros ir surakindavo.
Atsakyti
o man skaudedavo ir pilve ir nugaroj doh.gif cia antras gimdymas, o su pirmuoju tai tik pilve smile.gif
Atsakyti
O man skaudejo tik nugara.. ten, kur skauda kai radikulitas buna. Na panasu jei lauztuva ismeigtum i stubura ir bandytum praplesti.. Geras jausmas - tik ant pirstu galiuku galejau stovet saremio metu smile.gif
Ir tik stovet biggrin.gif Nu sako atrodziau panasiai kaip balerina, jei ne pilvelis ;D
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2007 11 08, 14:24)
O man skaudejo tik nugara.. ten, kur skauda kai radikulitas buna. Na panasu jei lauztuva ismeigtum i stubura ir bandytum praplesti.. Geras jausmas - tik ant pirstu galiuku galejau stovet saremio metu smile.gif
  Ir tik stovet biggrin.gif Nu sako atrodziau panasiai kaip balerina, jei ne pilvelis ;D

siaubas, na ir man panašiai smile.gif Dar skaičiau, kad sąrėmius nugaroj sunkiau ištverti ir atsipalaidavimo, kvėpavimo pratimai visai nepadeda. Negi ir su antru taip bus....
Atsakyti
o as tai nepamenu kur man skaudejo blush2.gif tik pamenu kad laaabai skaudejo doh.gif
Atsakyti
Per abu gimdymus pirmuosius sąrėmius jaučiau nugaros apačioje, o kei prasidėjo gimdymas, pilvo apačią labai skaudėjo, nugaros jau nebejaučiau, ar ji skauda, ar ne
Atsakyti
Nu gėda, bet neprisimenu kur skaudėjo blush2.gif o tik metai ir mėnuo tepraėjo
Atsakyti
ax.gif visa laika lengvus siurpuliukus pilvo apacioi bigsmile.gif
nu ir dvi valandzikes stipresnius skausmelius bet irgi pilvo apacioi kaip per menesines bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti