As gimdziau su skatinamaisiais, pirmieji saremiukai buvo juntami nugaroj, ten vis stiprejo ir stiprejo. Vyro masazai labai padejo. Kai prasidejo daug didesni skausmai, skaudejo jau ir pilva.
nugaroje , labai "lauze" nugaros apacia
O man kažkaip keistai: nuo pilvo apačios į kojas(tiksliau į kirkšnis ir šlaunis)
Va būtent tas kojų skausmas ir baisiausias buvo.
Man prasidėdavo skausmas nugaroj ( jos apačioj ) ir pereidavo į pilvo apačią. Gimdžiauir aš su skaitinamaisiais, tai kol nedideli sąrėmiai buvo, tas skausmas buvo pakeliamas, o paskui......
nugara tai beprotiskai skaudejo ir per saremius ir tarp saremiu
o pilva tik saremiu metu
Man saremiu galima sakyti kad nebuvo, tai yra as ju beveik nejutau, o kai gimdziau tai skaudejo pilvo apacia.
Skaudejo nugaros apacioje ir tik gulint, kai stovejau, tai ir tokio stipraus skausmo nejauciau.
Sąrėmių skausmas buvo pilvinis, labiau apie bambą. Kadangi sunkiai statėsi vaikučio galvytę, tai skatinančiųjų dozė (kad greičiau atsivertų gimd.kaklelis) buvo leidžiama per laš.infuziją dozatoriumi kelias paskutines valandas. Žinoma, po to jau skausmas labiau į pilvo apačią pereinantis.
Nežinau nuo ko skausmo lokalizacija priklauso. Nes mano sesė gimdė du kartus ir pirmą kartą jai sąrėmiai buvo, laužiantys nugarą, antrą gimdymą-pilvo (gimdos)srity.
Nežinau nuo ko skausmo lokalizacija priklauso. Nes mano sesė gimdė du kartus ir pirmą kartą jai sąrėmiai buvo, laužiantys nugarą, antrą gimdymą-pilvo (gimdos)srity.
Per pirmuosius sarėmius skaudėjo ir nugarą ir pilvą, tada, galvojau, kad galėtų skaudėt tik nugarą - kažkaip patogiau patrint galima, bet kai pradėjo tik nugarą skaudėt tai buvo o jo joi
Man tai skausmas buvo kaip per mėnesines. Maudė nugarą, bet iškęsti galima,nes nuskausminamųjų neprireikė
man per saremius nugaros apacia skaudejo