pilve labai skaudėjo, nugarą ir šiaip skaudėjo nuo didelios svorio
Pradžioj skaudėjo pilvo apačią, vėliau persimetė į nugara...
Man skaudejo pilva
Nu kiek prisimenu tai irgi nugaroje... vis saukiau vyrui kad nugara trintu kuo stipriau... padedavo tada
Siaubingai skaudejo nugara... Vaiksciojau, gulejau, bet mazai kas padejo
Pasodino ant kamuolio, bet tik issiriest i kita puse norejosi
QUOTE(Sofocka @ 2007 11 20, 10:06)
Siaubingai skaudejo nugara... Vaiksciojau, gulejau, bet mazai kas padejo
Pasodino ant kamuolio, bet tik issiriest i kita puse norejosi 
Man labiausiai tai skaudėjo... kojas... taip, šlaunis
QUOTE(Oceane @ 2007 11 06, 21:32)
Sveikos,
Kiek pasikalbu su draugėmis visos jautė sąrėmių skausmą pilve, o aš - nugaros apačioje, ties juosmeniu. Ir skaudėjo klaikiai, atrodė, kad per pusę pjauna. Ar kam yra taip buvę? Per mėnesines visada skaudėdavo pilvą...
Kiek pasikalbu su draugėmis visos jautė sąrėmių skausmą pilve, o aš - nugaros apačioje, ties juosmeniu. Ir skaudėjo klaikiai, atrodė, kad per pusę pjauna. Ar kam yra taip buvę? Per mėnesines visada skaudėdavo pilvą...
na as saremius jauciau nugaros apacioje.vyras gavo ne masazuoti nugara,bet net trankyti,kad jausciau ka nors
Aš jaučiau nugaros apačioj,tad vyras visus savo kumčius pratrynė,man bemasažuodamas nugarą.
jauciau ir nugaroj, ir pilve, atrode, kad ,,sukabina" kartu nugara ir pilvo apacia
Saremius jauciau pilvo apacioj, bet beveik visa gimdymo laikotaropi skaudejo nugara- juosmeni- tai ziaurus skausmas buvo- geriau net neprisiminti..Man kazka akusere aiskino kad tai priklauso nuo leliuko pozicijos, ir aisku kiek jam vietos ten yra- kuo labiau spaudzia dubens nervus tuo labiau nugara skauda.