Įkraunama...
Įkraunama...

Kur jautėte sąrėmius pilve ar nugaroje?

Mergaites,o kas jautet saremius nugaroj,gal galit placiau aprasyti,i ka tai panasu? na i tvinkciojant/pulsuojanti skausma,ar koki rezianti... nes pirma nestuma man saremiai buvo pilve grynai,tik paskutini laika jau isiplitu visur,o db man lb buna tvinkcioja nugaros apcioj ir tas skausmas kyla stubur i virsu... ar gali buti,kad tai saremiai?
Atsakyti
QUOTE(Apache @ 2011 01 07, 06:23)
Mergaites,o kas jautet saremius nugaroj,gal galit placiau aprasyti,i ka tai panasu?

Na, kai man prasidėjo sąrėmiai, maudė ir nugarą, ir pilvo apačią kaip per mm. Ir apskritai toks jausmas buvo, kad "puskė atvažiuoja", tik daug stipriau.
Atsakyti
Man stipriai maude nugara, strenas, veliau jau visa "dugna" plese doh.gif
Atsakyti
Skaudėjo nugaros apačią.... Jausmas buvo lyg raumenis man nuo strėnų kas plėštų doh.gif Skausmas klaikus, norėjosi sienom lipti, tik aš su skatinamaisias gimdžiau, be nuskausminimo, ir dabar net neįsivaizduoju kaip sugebėjau ištvert g.gif
Atsakyti
nuo paruošiamųjų tikruosius sąrėmisu atpažinau pagal rėžiantį skausmą nugaros apačioje, pereinantį į visą pilvo apačią
Atsakyti
QUOTE(virvė @ 2011 01 09, 18:15)
nuo paruošiamųjų tikruosius sąrėmisu atpažinau pagal rėžiantį skausmą nugaros apačioje, pereinantį į visą pilvo apačią

kiek laiko trunka paruosiamieji saremiai? pries savaite atsiduriau ligoninej su skausmais ir kraujavimu, daktarai sako cia dar ne saremiai.. siandien is pat ryto vel skausmai uzejo, tik skausmas pagrinde strenuose.. is kur dabar man zinot ar cia jau TIE saremiai ar dar ne? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neziniuxe @ 2011 01 09, 20:55)
Skaudėjo nugaros apačią.... Jausmas buvo lyg raumenis man nuo strėnų kas plėštų  doh.gif  Skausmas klaikus, norėjosi sienom lipti, tik aš su skatinamaisias gimdžiau, be nuskausminimo, ir dabar net neįsivaizduoju kaip sugebėjau ištvert  g.gif

Ta pati situacija drinks_cheers.gif didziulis sakausmas nugaros apacioe, atrode lyg mane plestu i gabalus, su nieko nepalyginamas bet istveriamas 4u.gif paguodai sis skausmas labai greitai pasimirsta kai pamatai savo stebukla 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Chardonnay* @ 2011 01 14, 12:26)
kiek laiko trunka paruosiamieji saremiai? pries savaite atsiduriau ligoninej su skausmais ir kraujavimu, daktarai sako cia dar ne saremiai.. siandien is pat ryto vel skausmai uzejo, tik skausmas pagrinde strenuose.. is kur dabar man zinot ar cia jau TIE saremiai ar dar ne? doh.gif

o tie skausmai uzeina reguliariai? kas kelios minutes? as irgi neisivaizavau kaip atrodo saremiai, bet kai uzejo tai iskart supratau... jauciasi lyg mmm maudimas ir plius kad susitarukia gimda... as neskubejau pirmus saremius pajutau apie 6 vakare, i ligonine vazaivau tik ryta bet vistiek skatino....
Atsakyti
QUOTE(Evkis @ 2011 01 14, 12:34)
o tie skausmai uzeina reguliariai? kas kelios minutes? as irgi neisivaizavau kaip atrodo saremiai, bet kai uzejo tai iskart supratau... jauciasi lyg mmm maudimas ir plius kad susitarukia gimda... as neskubejau pirmus saremius pajutau apie 6 vakare, i ligonine vazaivau tik ryta bet vistiek skatino....

skausmai reguliarus, vos ne kas 5-6 min unsure.gif skambinausi i ligonine, sake kai skausmas pereis pagrinde i pilva, tada vaziuot unsure.gif . man tik ryte prasidejo tai dar laukiu.. kazkaip nesitiki kad jau.. unsure.gif skausmas tai nemazas, vis stipreja kiekviena valanda.
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2011 01 14, 14:45)
skausmai reguliarus, vos ne kas 5-6 min unsure.gif skambinausi i ligonine, sake kai skausmas pereis pagrinde i pilva, tada vaziuot unsure.gif . man tik ryte prasidejo tai dar laukiu.. kazkaip nesitiki kad jau.. unsure.gif skausmas tai nemazas, vis stipreja kiekviena valanda.

Tai turbūt kad JAU biggrin.gif Aš supratau, kad jau gimdau tada, kai sąrėmio metu taip nugarą suėmė, kad nežinojau net kur dingt, nei stot, nei gult mirksiukas.gif Tada jau tiesiai į GN lėkėm smile.gif O tau sėkmės dideliausios mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai tokie skausmai buvo kaip per menesines, tik siek tiek astriau ir reguliariais laiko tarpais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neziniuxe @ 2011 01 14, 12:50)
Tai turbūt kad JAU  biggrin.gif  Aš supratau, kad jau gimdau tada, kai sąrėmio metu taip nugarą suėmė, kad nežinojau net kur dingt, nei stot, nei gult  mirksiukas.gif  Tada jau tiesiai į GN lėkėm  smile.gif  O tau sėkmės dideliausios  mirksiukas.gif

as noriu kad butu JAU biggrin.gif skausmo metu net nesinori krutet ar kvepuot, nors kaip tik reikia abu dalykus daryt doh.gif
Atsakyti
skaudėjo viską. mėšlungiškas skausmas juosė pilvą, nugarą, dubenį. vėliau prisidėjo ir didelis spaudimas iš vidaus.
Atsakyti