Įkraunama...
Įkraunama...

Kur jautėte sąrėmius pilve ar nugaroje?

skaudėjo pilvą,nugarą,šlaunis į pabaigą (skausmas nerealus)
Atsakyti
Pilvo apacioje, lygiai kaip per menesines, tik daug skaudziau ...
Atsakyti
Pagrindini skausma jauciau nugaros apacioje, labai sunku buvo guleti ant nugaros kai aparata vaikiuko sirdeles toniukams matuoti pajunge, man norejosi vaikscioti visalaika, kazkaip lengviau saremi iskesti buvo stovint ir vaikstant pirmyn - atgal, beto manau kad vaiksciojimas (pravaikciojau visa gimdyma) padejo man greiciau pagimdyti smile.gif
Atsakyti
Is pradziu tik pilve, veliau buvo ir stipriu saremiu, kai skausmas pereidavo i nugara.
Atsakyti
kol vandenys nenubego tau skausmas jautesi nugaroje...
okai nubego ir pagulde ant nugaros tai kirksnis ir i klyna ejo skausmas
Atsakyti
man pilvo visiskai neskaudejo g.gif skaudejo nugaros apacia ir siek tiek kojas - slaunu vidine puse ax.gif
Atsakyti
Pradiniai jautesi pilve, o po to padare CP ax.gif
Atsakyti
maude tik pilva. Laukiau laukiau kada prades ir nugara skaudeti (nes visi sake, kad skaudes) taip belaukdama ir pagimdziau lotuliukas.gif
Atsakyti
Man kai buvo labai sulpni saremiai maudeno nugara ir pilva, o kai jau prasidejo rimti saremiai tai pilva maude labai doh.gif smile.gif
Atsakyti
Man neskaudėjo nugaros, o vien tik pilvom apačią.
Atsakyti
Ir pilvo apacioje ir strenose buvo ziauru verysad.gif verysad.gif abu sykius po 20 virs valandu verysad.gif jausmas kad plysi i 1000 gabalu blink.gif bet.... viskas baigias wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo * Pati Ta*: 31 gegužės 2011 - 22:08
Pradzioje jauciau nugaroje,po to jau ir pilve, dar poto jau ir klubuose nezmoniska plesima jauciau, o ant galo tai skaudejo, rodos, visur kur imanoma. Skausmas tikrai, kad ne kaip per menesines. Man atrode, kad ten apacioje viska pleso. doh.gif
Atsakyti