Įkraunama...
Įkraunama...

Antras pjūvis:)

Be zodziu.
Ne menesio, ne metu, o desimtmecio apdovanojimo vertas rasinys bigsmile.gif 4u.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Oi laukiam laukiam tesinio mes laukiam!

P.S. jei viska sudetum i romana, ne tik auksiniams, bet ir deimantiniams papuosalams sukauptum, ir dar vyrui meskerems liktu... mirksiukas.gif
Atsakyti
saunuole, labai grazi istorija 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
smagu būti pagerbtai tarp trijų vyrų.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Na, o papuošalus kam palikti...... nelabai norisi marčiai, tai bandykit dar kartą..... smileysex.gif
gal tada dukrytė bus..... 2.gif arba turėsi... group.gif .....vyrų..ir visi tave labai mylės.... wub.gif wub.gif wub.gif
Labai šauniai aprašei thumbup.gif dar neteko tokios fainos istorijos skaityti schmoll.gif
Atsakyti
tikrai idomi gimdymo istorija... thumbup.gif
kaip buna gyvenime....
pas mane trumpa istorija,abi mergaites,nujauciau,kad gims ir sapnavau,kad mergaites gims,tiek apie viena tiek apie kita.apie pirma mergaite sapnavau,kad tokia panasi i vyra,kopija tiesiog jo.taip ir yra,o antra sapnavau kad mergaite,bet kitokia nei pirmoji mergaite.pirmoji tamsesne yra,kaip tevelis,o antroji viessesne ir daugiau panasumo turi mamytes lotuliukas.gif biggrin.gif charakteriu skiriasi,zodziu pasidalinom su vyru,viena jo,kita mano lotuliukas.gif thumbup.gif
skirtumas svarbiausias,kad pirmaja pagimdziau pati,o antraja jau cezaris schmoll.gif
tai va tokia istorija... smile.gif
Atsakyti
Pajuntu skausmą nugaroje-leidžia epidurinę nejautrą Staiga - keistas garsas, lyg kažkas lūžtų (švirkštas??) ir pajuntu, kad per nugarą nubėga skystis..Smegenys veikia lėtai. Laaaaabai lėtai. Galvoju: k a s t e n i š b ė g o ?

kai tai aš perskaičiau, net ašarelę nubraukiau, verysad.gif užjausdama ir prisimindama kaip man buvo. Iištikro tu puikai moki smile.gif reikšti mintis, ir KAIP TU netingėjai tiek daug prirašyti clap.gif ir dar naktį, linkiu tau ištvermės gyvenant tarp vyrų. wub.gif Na o dėl tų auksinių papuošalų, dar nelaikas liūdėti, dar ne ruduo,

gali būti trečią kartą soske.gif puiki mergytė flirt.gif , juk visi valdžios vyrai kalba, kad gerins finansinę padėtį tėvų, kurie augins savo vaikelius. Praeis keleri metukai, ir jau galvosi kitaip. O jei ne - tai anūkėlėms. group.gif
Didžiausios tau sekmės auginant sūnelį, gal kada skaitysime parašytą tavo pačios knygą... vacation1.gif
Atsakyti
Skaitau ir jaučiu taip lyg apie mane parašyta. Du cezariai, du bernai ir papuošalai... Ot tos moterys... biggrin.gif Sėkmės tau.
Atsakyti
Kokia šauni istorija 4u.gif Na šaunuolė mamytė taip vaizdžiai papasakojai, kad visą laiką skaitydama prasijuokiau biggrin.gif Noriu palinkėti dar ir papuošalų paveldėtojos susilaukti (gaus tetukas eiti į "juvelyrų kursus", kad išmoktų mergytę išraityti blush2.gif ) Sėkmės jūsų šauniai šeimynėlei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
kartoju:
dukrą aš jau turiu..ji mano..tobulai suplanuota..
Atsakyti
Šaunuolė 4u.gif
smagu,kad turi ir dukrytę turėsi kam auksą palikti smile.gif
O, aš tikiuosi sulaukti sulaukti anūkės,iš 3 bernų,gal nors vienas padovanos blush2.gif wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif istorija superinė, ir juokiausi, ir verkiau wub.gif sėkmės didelei šeimynai 4u.gif
Atsakyti
šaunuole mamyte, parašyta tai super drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jau talentą tikrai turi rašymams ir žinai kur juokingą žodelį iterpt,tuo metu tikrai nebuvo taip juokinga,manau kad galvojai tik kad greičiau savo mažulytį ant rankų paimti :wub:Aukit didučiai ir sveiki 4u.gif Lauksim tavo dukrytės gimdymo istorijos smile.gif
Atsakyti