Įkraunama...
Įkraunama...

Antras pjūvis:)

OOOOOlia aliaaaa lia, tai suraitė Tabutetė istoriją thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Nu bet kaip gražiai gimsta tie žmonės lotuliukas.gif
Taburetė, nu bet ar tau gaila, klausyk, būtų marčiai tuos auksinius papuošalus perleist, juk negreit dar mirksiukas.gif
Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
taburete, puiki istorija. Pradėjau ją skaityti, bet tvarkos jausmas nugalėjo ir nulėkiau skaityt pirmosios. bigsmile.gif
QUOTE(Kuzia @ 2007 11 07, 23:10)
Laukiam daba istorijos apie tobulai suplanuotą bigsmile.gif  wub.gif aukso paveldėtoją hihihi.gif hihihi.gif

drinks_cheers.gif Visiškai sutinku. Laukiam dabar istorijos apie mažają dukrytę. wub.gif
QUOTE(Liumba @ 2007 11 09, 09:59)
P.S. jei viska sudetum i romana, ne tik auksiniams, bet ir deimantiniams papuosalams sukauptum, ir dar vyrui meskerems liktu...  mirksiukas.gif

taburete, tu klausyk liaudies balso, moterys žino, ką sako - rašyk romaną. bigsmile.gif
QUOTE(burbulione @ 2007 11 11, 00:07)
O, aš tikiuosi sulaukti sulaukti anūkės,iš 3 bernų,gal nors vienas padovanos blush2.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi manau taip pat apie save, kad man belieka jau anūkių laukti.
QUOTE(LiVo @ 2007 11 17, 22:22)
Taburetė, nu bet ar tau gaila, klausyk, būtų marčiai tuos auksinius papuošalus perleist, juk negreit dar  mirksiukas.gif

O kam marčiai, jei dukrytė jau yra? g.gif
Atsakyti
O dzievuliau... Su sunelio gimimu jau nebesveikinsiu - lyg jau 7 metais pavelavau? smile.gif Bet, moterie, pribloskei mane savo rasytojos talentu! blink.gif Butinai isleisk kokia knyga (jei dar neisleidai!) Pagarba 4u.gif ir lauksim trecio pjuvio istorijos cool.gif

PS - kai as pagimdysiu (nors pirma pastoti reikia tongue.gif ), prasysiu tamstos mano istorija uz mane parasyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cikadele @ 2007 11 19, 11:58)
PS - kai as pagimdysiu (nors pirma pastoti reikia  tongue.gif ), prasysiu tamstos mano istorija uz mane parasyt  biggrin.gif

mielai 4u.gif
nes rašyt knygas neturiu fantazijos..
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2007 11 07, 01:25)
JOMAJO. TAI KAS PAVELDĖS MANO AUKSINIUS PAPUOŠALUS???

Tai matyt teks papalnuoti ir dukryte smile.gif Labai grazi istorija 4u.gif Sekmingo auginimo 4u.gif
Atsakyti
vietomis žvengiau iki ašarų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
na jau tirkai superinė istorija thumbup.gif
Atsakyti
labai grazu wub.gif
Atsakyti
Visada patinka istorijos su gera jumoro doze lotuliukas.gif lotuliukas.gif Juk taip lengviau gyventi thumbup.gif O dar ir gražu 4u.gif
Atsakyti
Mamytes po cezario pjuvio- pasakykit, ar turejot pienuko pacios vaikelius zindyti??? Sako, kad po cezario mamytes neturi pienuko, o man planuoja cezari:(
Atsakyti
QUOTE(nezinia @ 2007 12 05, 18:42)
Mamytes po cezario pjuvio- pasakykit, ar turejot pienuko pacios vaikelius zindyti??? Sako, kad po cezario mamytes neturi pienuko, o man planuoja cezari:(

turėjau su visais trim vaikais.
pirmą maitinau pusę metų (o galėjau ilgiau)
antrą - metur ir 3 mėn.
trečią-pusę metų, bet pieno buvo pakankamai
Atsakyti
Skaičiau ryte..su puodeliu arbatos prie kompo.. apipurškiau iš juoko jį keletą kartų, bet tai nieko..bus tų kompų.. irnesakyk.gif o tokių superultrajėga juokingų istorijų- reta.. thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Dėkui už geros nuotaikos dozę.

Aš beje irgi 2 pjūvius apturėjau. Jeigu per pirmąjį buvo nežinia ir baisu..tai per antrajį jaučiausi kaip gerai pasiruoštai pamokai.

Tik man truputi pasisekė mirksiukas.gif - turiu kam palikti auksinius papuošalus... lotuliukas.gif lotuliukas.gif

taburetės pasakojimas- first.gif thumb_yello.gif
Papildyta:
QUOTE(nezinia @ 2007 12 05, 17:42)

Turėjau dar daugiau nei po pirmojo.
Ir dabar turiu atrodo daugiau nei kai pirmasis 6 mėn amžiaus buvo.

Atsakyti
Nu ką čia daugiau bepridėsi:
supermama.gif supermama.gif supermama.gif
Atsakyti