Įkraunama...
Įkraunama...

Antras pjūvis:)

Oi, kokia faina istorija bigsmile.gif thumbup.gif lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
first.gif bis.gif clap.gif
Atsakyti
linksmas pasakojimas lotuliukas.gif ,saunuole biggrin.gif
Atsakyti
Labai fainos tavo abi gimdymo istorijos,tikiuosi ir trečią aprašysi,turi talentą thumbup.gif Aukit visi sveiki ir dideli 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
SUPER SUPER SUPER istorija thumbup.gif Rašytojos talentas thumbup.gif
Dabar galima jau su gera nuotaika eiti miegoti tongue.gif

QUOTE(nezinia @ 2007 12 05, 18:42)
Mamytes po cezario pjuvio- pasakykit, ar turejot pienuko pacios vaikelius zindyti??? Sako, kad po cezario mamytes neturi pienuko, o man planuoja cezari:(

Maniškis gimė irgi cezario pj. būdu ir pienuko turime iki dabar - jau 1-eri metukai. Ir dar nežinia, kiek to pienuko reikės doh.gif
Atsakyti
Labai smagiai aprasei viska clap_1.gif
Patiko apie kiausinius thumb_yello.gif
O du berniukai - mano svajone mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai graži istorija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evelina @ 2007 11 07, 10:29)
Sveikinimai  4u.gif  nu ir naktibalda tu, Taburete  biggrin.gif  bet ko gero įkvėpimas geresnis naktimis? taip gražiai parašyta...praskaidrinai man darbo dienos pradžią  thumbup.gif  geras klausimas dėl papuošalų  lotuliukas.gif o tu juos anūkėms palik, ne marčioms. arba lauk dukters  biggrin.gif

Papildyta:
biggrin.gif koke grazi istorija thumbup.gif ...linkiu jum sveikatos,o papuosalai anukem.. tongue.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija, ir TAIP graziai papasakota, nu saunuole mamyte smile.gif
lotuliukas.gif clap_1.gif first.gif
Atsakyti
saunuole! thumb_yello.gif
Atsakyti
Aciu mamytes, tikiuosi ir as turesiu pakankamai pienuko savo vaikiukui.
Atsakyti
Labai faina istorija.
Aš skaitinėjau jas visas ir apėmus įkvėpimui ėmiau rašyti dieną, o čia tai pati didžiausia mano klaida buvo, nors dabar imk ir perrašyk iš naujo, kai pyplys aplink zuja, neišeina susikaupt ir perteikt mintis, nei ištrin, nei palikt. naktį gal irgi išetų žmoniškai?
Sveikinu tu šaunuolė 4u.gif
Atsakyti