Oi, kokia faina istorija
linksmas pasakojimas
,saunuole
Labai fainos tavo abi gimdymo istorijos,tikiuosi ir trečią aprašysi,turi talentą
Aukit visi sveiki ir dideli
SUPER SUPER SUPER istorija
Rašytojos talentas 
Dabar galima jau su gera nuotaika eiti miegoti
Maniškis gimė irgi cezario pj. būdu ir pienuko turime iki dabar - jau 1-eri metukai. Ir dar nežinia, kiek to pienuko reikės
Dabar galima jau su gera nuotaika eiti miegoti
QUOTE(nezinia @ 2007 12 05, 18:42)
Mamytes po cezario pjuvio- pasakykit, ar turejot pienuko pacios vaikelius zindyti??? Sako, kad po cezario mamytes neturi pienuko, o man planuoja cezari:(
Maniškis gimė irgi cezario pj. būdu ir pienuko turime iki dabar - jau 1-eri metukai. Ir dar nežinia, kiek to pienuko reikės
Labai smagiai aprasei viska
Patiko apie kiausinius
O du berniukai - mano svajone
Patiko apie kiausinius
O du berniukai - mano svajone
Labai graži istorija
QUOTE(evelina @ 2007 11 07, 10:29)
Sveikinimai
nu ir naktibalda tu, Taburete
bet ko gero įkvėpimas geresnis naktimis? taip gražiai parašyta...praskaidrinai man darbo dienos pradžią
geras klausimas dėl papuošalų
o tu juos anūkėms palik, ne marčioms. arba lauk dukters 
Papildyta:
Labai grazi istorija, ir TAIP graziai papasakota, nu saunuole mamyte 
saunuole!
Aciu mamytes, tikiuosi ir as turesiu pakankamai pienuko savo vaikiukui.
Labai faina istorija.
Aš skaitinėjau jas visas ir apėmus įkvėpimui ėmiau rašyti dieną, o čia tai pati didžiausia mano klaida buvo, nors dabar imk ir perrašyk iš naujo, kai pyplys aplink zuja, neišeina susikaupt ir perteikt mintis, nei ištrin, nei palikt. naktį gal irgi išetų žmoniškai?
Sveikinu tu šaunuolė
Aš skaitinėjau jas visas ir apėmus įkvėpimui ėmiau rašyti dieną, o čia tai pati didžiausia mano klaida buvo, nors dabar imk ir perrašyk iš naujo, kai pyplys aplink zuja, neišeina susikaupt ir perteikt mintis, nei ištrin, nei palikt. naktį gal irgi išetų žmoniškai?
Sveikinu tu šaunuolė