Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl mišinuko BELAKT

QUOTE(bemsiuke @ 2011 09 02, 18:40)
pradejom gerti belakta, labai sviesiai geltonai kakoja, ir jum taip? ir daznai po nedaug  doh.gif  mabn kai nuo aptamilio kas antra para kazkur zaliai ir tirstai labai kakojo tai dabar keista labai  doh.gif

geltonai, cia yra normalu, zaliai nelabai gerai
Atsakyti
mum susitvarke kakis nuo belakto, nuo aptamilio zaliai ir kietai kakojo, su labai aitriu kvapu, o va belakt duodant graziai jei taip galima issireikst pradejo kakot, geltonai taip
Atsakyti
QUOTE(bemsiuke @ 2012 01 12, 18:25)
mum susitvarke kakis nuo belakto, nuo aptamilio zaliai ir kietai kakojo, su labai aitriu kvapu, o va belakt duodant graziai jei taip galima issireikst pradejo kakot, geltonai taip

Aiskutis.
Atsakyti
o mums nuo Belkt'o pradėjo viduriukai kietėti..
bet visą kitą ok- toliaravo..
patinko man jų sudėtis ir kaina smile.gif
dabar kai mažius paaugo, tai reiks pabandyti košeles thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas bandetė Belakt PRE?Noriu pabanditi savo neisnesiotukui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiunina: 28 vasario 2012 - 18:17
mes geriam bellakt AR atpilinejantiems, tai super dar geriau nei aptamil AR ir del kainos zinoma taip pat biggrin.gif
Atsakyti
pritariu
Atsakyti
QUOTE(simonalka @ 2012 02 28, 13:48)
o mums nuo Belkt'o pradėjo viduriukai kietėti..
bet visą kitą ok- toliaravo..
patinko man jų sudėtis ir kaina smile.gif
dabar kai mažius paaugo, tai reiks pabandyti košeles  thumbup.gif

mes valgom koses, tai zuikiui labai patinka smile.gif
Atsakyti
Gal kas maziukam duoda belakt bl(be laktozes misinukas)?
Atsakyti
QUOTE(AKALIFA @ 2012 03 02, 11:45)
Gal kas maziukam duoda belakt bl(be laktozes misinukas)?

mane ir domina sis misinukas.... g.gif ko tik nebandem,valgom db aptamil lactose free,bet niekaip nesusitvarko pilviukas....(kakoja zaliai). gal yra platinanciu kaune?
Atsakyti
Nu va. Jau du kartus valgėme Bellakt BL. Po pirmo karto gausiai atpylė, po antro jau nieko nebeatpylė. Aptamil Lactose free valgė skaniau, nes šitas pasirodė man mažiau saldus. Tik va mastau: jis turi būti toks riebus riebus? g.gif Net patys milteliai kažkokie riebūs atrodo, sunkūs... O po pavalgymo visas buteliukas būna tarsi aliejumi pateptas. Sakau, gal sotesnis bus ax.gif O maniškė apetitu nesiskundžia... blush2.gif Aptamilio savaitei reikėdavo 4 skarbonkių....
Papildyta:
Tiesa, laukiu nesulaukiu kakučio biggrin.gif Žiūrėsime kokios spalvos bus, nes paskutiniu laiku tuštinosi žaliai žaliai, su aštriu kvapu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoita @ 2012 03 23, 11:44)
Nu va. Jau du kartus valgėme Bellakt BL. Po pirmo karto gausiai atpylė, po antro jau nieko nebeatpylė. Aptamil Lactose free valgė skaniau, nes šitas pasirodė man mažiau saldus. Tik va mastau: jis turi būti toks riebus riebus? g.gif Net patys milteliai kažkokie riebūs atrodo, sunkūs... O po pavalgymo visas buteliukas būna tarsi aliejumi pateptas. Sakau, gal sotesnis bus ax.gif O maniškė apetitu nesiskundžia... blush2.gif Aptamilio savaitei reikėdavo 4 skarbonkių....
Papildyta:
Tiesa, laukiu nesulaukiu kakučio biggrin.gif Žiūrėsime kokios spalvos bus, nes paskutiniu laiku tuštinosi žaliai žaliai, su aštriu kvapu doh.gif

labai laukiam tavo tolimesniu ispudziu thumbup.gif
Atsakyti