Įkraunama...
Įkraunama...

Dėl mišinuko BELAKT

ir mes esam Belakto gerbėjai,tik geras kakas būna nuo Belakto su gerom bakterijom,nuo paprasto Belakto pradėjo žaliuot g.gif
Atsakyti
kokia jo kaina dabar ?
Atsakyti
QUOTE(jur78 @ 2012 03 25, 22:25)
kokia jo kaina dabar ?

apie 10lt per skelbimus, turguj iš bobučių lyg ir brangiau
Atsakyti
Nu bet rimtai koks tas Belakt BL riebus! Vis tekdavo paragauti nuo rankos, kai tikrindavau ar nekarštas, tai aš truputi jo pasidariau į puodelį, paragavimui blush2.gif Toks grietininis.... Ar čia man tik po kitų taip atrodo g.gif Ir kažkaip lėčiau išvalgo... Aptamil Lactose free taip skubiai ir godžiai rydavo, paskui žagsėdavo. O dabar buteliuką kokias dešimt minučių zelnioja.... Gal dėl dantukų, lyg dygt turėtų... g.gif Nu net pati nežinau. O dabar apie kakalus biggrin.gif Sulaukėme pirmo geltono, bet kietoko. Šiandien ryte jau kakojo normaliai, nei kietai, nei skystai, kaip geltonas paštetas lotuliukas.gif Va neseniai vėl biški pirstelėjo, patikrinau - ten toks nedidelis gabaliukas kietesnio lotuliukas.gif Bet gražiai geltonas.... Dėl viso pikto jau turiu nusipirkus 4 žvakutes ax.gif Alergija kol kas neatsinaujina. Žiūrėsim kaip čia toliau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzoita: 26 kovo 2012 - 19:36
Mes valgome taip pat Bellkt Optimum.Tikrai geras misinukas,niekuom nenusileidzia tiems kurie parduodami musu prekybos centruose ax.gif Del sio misinuko konsultavomes su gyd.alergologe,ir gyd.mus patikino,kad sudetis ta pati kaip ir kitu misineliu, kurie yra Lietuvos rinkoje. thumbup.gif
Atsakyti

! 
Nuo šiol visoms skelbimų autorėms (nepriklausomai nuo to, perka, parduoda ar dovanoja mišinukus) skirsiu įspėjimus su draudimu rašyti. Nejaugi taip sunku laikytis taisyklių? http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=513795
Atsakyti
Mes nuo 1,5 valgom Belakt HA ( hipoalergeninis) vaikui patinka. Jokiu nusiskundimu neturim ir kaina super thumbup.gif paliginus su Aptamil HA doh.gif. Paziurejau sudieti nelabai skiriasi nuo Aptamilo.
Atsakyti
Mes irgi naudojom BELAKT ir misinukus ir koses thumbup.gif , kam reikia krepkites per AZ
Atsakyti
As tai kazkaip abejoju del kokybes...vis delto Baltarusija...kitos normos, gal netaip viska tikrina...
Pvz. Baltarusiskos cigaretes labai skiriasi nuo lietuvisku, o ka jau sakyti apie cigaretes pagamintas tokiose ES salyse kaip Vokietija...visai kiti reikalavimai produkto kokybei.. ax.gif
Tai velnNias zino kaip ten toj Baltarusijoj.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Revla @ 2012 05 12, 08:01)
As tai kazkaip abejoju del kokybes...vis delto Baltarusija...kitos normos, gal netaip viska tikrina...
Pvz. Baltarusiskos cigaretes labai skiriasi nuo lietuvisku, o ka jau sakyti apie cigaretes pagamintas tokiose ES salyse kaip Vokietija...visai kiti reikalavimai produkto kokybei.. ax.gif

Mano 2 drauges jau po 2 vaika augina maitindamos siais misinukais. Jokiu nusiskundimu. Manau kiekvienos mamos reikalas ka duoti savo vaikui. O del pasisakymo, kad CIA IS BALTARUSIJOS, tai idomu, kuo gi jau Lietuvoje yra geresne kokybe? As pvz perku Baltarusijoje sviesta ir patikekit manim, nei vienas musu parduotuvese auksciausios kokybes ir kainos neprilygsta Baltarusiskam!
Atsakyti
QUOTE(Revla @ 2012 05 12, 08:01)

O toj Baltarusijoj daug daugiau tvarkos, nei pas mus čia, jūsų žinion. Ir kokybė neprilyginsi lietuviškai, baltarusiška daug gerensė - kalbu apie daugumą lietuviškų prekių, nes turiu galimybę palyginti.
P.S. Pirkau anksčiau brangiausiau mišinukus, dabarnaudoju Bellakt - man jis geresnis, ir vaikas noriau valgo, nei bet kurį kitą.
Atsakyti
QUOTE(tofee @ 2012 05 16, 10:35)
Mano 2 drauges jau po 2 vaika augina maitindamos siais misinukais.  Jokiu nusiskundimu. Manau kiekvienos mamos reikalas ka duoti savo vaikui. O del pasisakymo, kad CIA IS BALTARUSIJOS, tai idomu, kuo gi jau Lietuvoje yra geresne kokybe? As pvz perku Baltarusijoje sviesta ir patikekit manim, nei vienas musu parduotuvese auksciausios kokybes ir kainos neprilygsta Baltarusiskam!

Na nezinau...kodel gi patys baltrarusiai perka lietuvoj ir labai gyria?
Man anyta veza is baltarusijos miltus pvz..tai su LT nepalyginsi... g.gif musu zymiai geresni miltai..
Alus musu skanesnis, sololadas, pieno produktai, saldainiai, suris.. g.gif
Del misinuku kokybes tai as turiu omeny kokia Vokietija ir Baltarusija..
Atsakyti